Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Potpisat ću peticiju uz uvjet da svaki zeleni bude vezan za drvo u Kopačkom ritu barem 1 sat.
Bolesnici žele pridobiti na važnosti ispijajući krv Osjećanima.
|
AAAAGGGGRHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!! ...i ti si preskočio lekciju "ČITANJE S RAZUMIJEVANJEM" demit......tebe treba vezat za drvo i dati ti Mrtve kapitale na čitanje naglas.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
nooky Ukupno postova: 120 Spol:  Nebitno
|
Gosp. Peko, potpuna podrska za ovaj projekt i jedna molba u moje osobno, a vjerujem i u ime velike vecina građana ovog grada! Kao dugogodisnji stanovnik ovog grada i rodjeni Osjecanin molim vas da zaustavite onaj ekocid, kulturocid (kako god to nazvali) koji "gospoda" iz Osijek Koteksa namjeravaju provesti gradnjom onih odvratnih stakleno-betonskih konstrukcija na prostoru nekadašnje Bijele lađe pa skroz na potezu prema Solarskom trgu. Zar u ovom gradu moraju biti unistene bas sve zelene povrsine?! Neizgradjenog zemljista, hvala Bogu, u Osijeku ima koliko hoces (juzna retfala npr), a oni bi silom htjeli unistiti zelenilo i to ni 50 metara od rijeke Drave!!! |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Nisam, to se ja tako češljam  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
i tako se ovaj topik petvorio u tečaj (ne)brzog čitanja  |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
puckooo Ukupno postova: 26 Spol:  Nebitno
|
zelene treba zabraniti a komarce pobiti |
|
|
|
|
 |
asko Ukupno postova: 349 Spol:  Nebitno
|
predlažem nagradu prvom koji iz prve shvati članak |
|
|
|
|
 |
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
definitivno iznenađen zelenima i to pozitivno! |
|
|
|
|
 |
Mr.Z Ukupno postova: 7 Spol:  Nebitno
|
glavno da nas svakodnevno zaprasuju letcima, puno mi dvoriste propagandnog materijala :I |
|
|
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
sve rečeno kratko i jasno, the end ! |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
dim Ukupno postova: 168 Spol:  Nebitno
|
Zeleni , ne zeleni i ostali, što se tiče zamagljivanja/dimljenja komaraca (jedini pravi izraz) avionima, to je prošlost. U Osijeku postoje samo 2 aviona AN-2 koji to mogu raditi, a to je pre mali broj da bi se kvalitetno obavio posao. To je nekad radilo 5 ili 6 aviona, ostaju samo pusta sjećanja. Dakako da je rad sa avionima neusporedivo kvalitetniji od zemaljskog zamagljivanja/dimljenja, ali kao što rekoh
ni takav rad više neije kvalitetan |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Tu i tamo prelet preko centra grada, i ispuštanje dima (makar se u njemu i ne nalazilo sredstvo protiv komaraca), od toga ne smijemo odustati - to je svojevrsna tradicija Osijeka i turistička atrakcija! Ljudi idu u Budimpeštu gledati avione kako lete iznad njihovih glava, a mi to u Osijeku imamo već desetljećima. Barem ćemo poslati poruku komarcima - možete nas izjedati, ali nećemo sjediti mirno! |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Nije da želim od svega praviti političko pitanje, ali neka mi gosp. Peko objasni zašto su baš sada odlučili organizirati potpisivanje peticije protiv zabrane koja donešena na njihovu inicijativu.? Gdje ste bili kad je krenula prva najezda komaraca na grad? Ili Vas onda nije svrbjelo, a sada Vas svrbi? |
|
|
|
|
 |
kinemat2 Ukupno postova: 281 Spol:  Nebitno
|
glavno da nas svakodnevno zaprasuju letcima, puno mi dvoriste propagandnog materijala :I
|
I meni...predlazem skupljnje smeca i prebacivanje istog pred Djapiceva vrata!  |
|
|
|
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
glavno da nas svakodnevno zaprasuju letcima, puno mi dvoriste propagandnog materijala :I
|
I meni...predlazem skupljnje smeca i prebacivanje istog pred Djapiceva vrata!
|
Da istreseš kutiju letaka-papira pred njegova vrata, to bi bilo remećenje javnog reda i mira, a kada ti istresu 300 letaka u tvoje dvorište to je izborna propaganda. Dobiti će ih poštom nazad. |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
He,he - pa sad su u koaliciji s Bubalom, a ovo je savršena tema. Predizborni trik. |
|
|
|
|
 |
 |
|