Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Možemo li mi na ovom forumu imati jedan pozitivan topic, bez pljuvanja, svađa i međusobnog podbadanja? Bez bilo kakvih negativnosti? Samo pozitiva!
Napišite nešto pozitivno. Ako želite, naravno.
Evo.
Kiša pada i zalijeva moje voće i povrće koje uživa u blagodatima vode a ja uživam što ne moram zalijevati navečer kada od komaraca ne mogu živjeti |
|
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Danas izvlače brojeve lota. Možda netko dobije 19 milja, možda više njih a možda i ja |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Obožavam gljive i upravo pripremam šampinjone na svoj omiljen način. A sada ću otići u vrt i nabrati domaćih jagoda te ih kasnije uz svoju omiljenu seriju degustirati. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
izgubljena duša
Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
sad će kraj radnog vremena pa ću s legicom na kavu i trač party |
|
_________________ Muškarac je najpametniji za vrijeme SEX-a
jer je direktno spojen na izvor inteligencije!!!!! |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
živa sam |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
Mother Earth
|
|
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...sad će kava ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
izgubljena duša je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sad će kraj radnog vremena pa ću s legicom na kavu i trač party
|
ja sam jos na poslu, pijem pivo i citam pozitivne komentara, i ja sam za mir u svijetu i spas delfina |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Hvala za the office, nisam to gledao do danas...ovo je opičeno do bola... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hvala za the office, nisam to gledao do danas...ovo je opičeno do bola...
|
...propustio si dosta toga, vjeruj |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Mother Earth
|
oooo da, definitivno serija odskače od ostaLih na TV-u, predobra je!
Poop is raining from the ceiling. POOP! |
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja mrzim pozitivne topice i ljude koji ih otvaraju! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
još je bolja original engleska verzija the officea sa rickyem gervaisom. preporučam definitivno. večeras finale lige prvaka, nadam se dobroj tekmi uz pivkana sa legosima |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Ja volim gljive. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|