Autor |
Poruka |
bubamara
Ukupno postova: 33 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
[quote="Circa";p="241491"]Kratkodlaki jazavčar star 2,5 mjeseca
zove se Šef...
Stavila sam sliku Šefa na desktop, nadam se da vlasnik slike i dotičnog nema ništ protiv |
|
|
|
|
|
Mala_Eva
Ukupno postova: 15 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Hmm... Imam 2 psa, 8 mačaka, zeca i 2 papige... Volim životinje... Psi su mješanci, Bubi i Skipi, živim blizu šume u kojoj ljudi redovito ostavljaju pse kada ih ne žele cijepiti ili kada im dosade. Meni ih bude žao, kao i mačaka koje dolutaju pa ih nahranim i onda oni ostaju... Zato i imam zoo doma.
Zec je lud. Gospodin koji mi ga je prodao me uvjeravao da je to patuljasti zec; lagao je. To čudo je progrizlo vlastiti kavez, pojelo svu vegetaciju i trenutačno živi od teoririziranja mačaka po dvorištu. Smješten je s jednim od pasa koji ga tolerira... Ali ga svejedno volim. Zove se Babaloo.
Papige su lude. Australska nimfa koja se zove Santana i mali aleksandar koji se zove richard. Santana je kul. Richard je destruktivac i kleptomanijak, redovito krade stvari koje zatim pokušava pojesti, a kada mu to ne pođe za rukom, sakrije ih. Prehrana mu se sastoji od kablova, mojih skripti i sirovog mesa. )) Slike ću staviti kad ih prebacim na laptop.. |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Mala_Eva
Ukupno postova: 15 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pa skoro. Što, velika obitelj, 2 kuće, 2 ogromna dvorišta. Šteta ostavit prostor neiskorišten. |
|
|
|
|
|
sollo
Ukupno postova: 107 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
Mala_Eva je napisao/la: ›
Zec je lud. Gospodin koji mi ga je prodao me uvjeravao da je to patuljasti zec; lagao je. To čudo je progrizlo vlastiti kavez, pojelo svu vegetaciju i trenutačno živi od teoririziranja mačaka po dvorištu. Smješten je s jednim od pasa koji ga tolerira... Ali ga svejedno volim. Zove se Babaloo.
Svaka čast na ZOO-u al ovaj zvekan me oduševio,ima moj stari isto tako ludu zečicu sam što naganja kokoši po dvorištu.
|
|
|
|
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
popodnevni dremež |
Opis: |
|
Veličina: |
1.71 MB |
Pogledano: |
46 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
@Stripi: koja neman..ahhahaha.... |
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
Marinoš
Ukupno postova: 296 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
evo i moje nove beštije...Zlaja a nakon kastracije preimenovan u Zlajić,je anoreksićno mače koje je uz pomoć vitamina B i puuuuuuuuuuuno hrane prestalo biti anoreksično,polugluho i poluslijepo mače...ma a...ostao je jedan kiks...mislim da je gay... jer,nisam imala toliko mačora u dvorištu ni kad se moja Micika tjerala..i tako sada Micika i Zlajić i njegov frend Lega Buraz Bracika čine složnu družinu... |
|
256.04 KB |
35 put(a) |
|
|
381.38 KB |
40 put(a) |
|
|
_________________ Što možeš danas,ne ostavi za sutra! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
... ...i ja sam nekoć imala istog takvog macana i BIO je gej..... ....tko zna, možda je taj moj mačak neki prapraprapredak ovog tvog Zlajića.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
moj novi kucni ljubimac zove se Karlo
|
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....pa mogao si malo i smanjiti sliku...zaista mi ne treba da mi iskaču po ekranu kojekovi ejlijeni, demit.... ...supika ti je ljubimac.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Bizo
Ukupno postova: 116 Spol: Nebitno
|
Više leži nego što se šeće
|
|
|
|
|
|
meidenica_os
Ukupno postova: 85 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja imam 4 macke..jednu je kamion zgazio jer je previse preko ceste trcala u Erdutu. i tamo su sada ove 3 muska i velike su maze. pojedu 2 konzerve dnevno ali nisu debeli jer trce i ganjaju druge zenske macke. jadne one..imena su im:maxo,tintilinic,jelenko i ova sta je ostala kao pljeskavica crnka
svi 4 spavaju
|
|
_________________ It's good to have beer in your hand |
|
|
|
pcelicaaa
Ukupno postova: 184 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
podmena traffica test..............................................................................ja sam vec stavila slike od kera...ugl,sjetila sam se i ja svojih macaka..jedan je peder..drugi je invalid..bez oka...nasla sam ga i bilo mi ga zao..nadjenula sam mu ime Jednooki Jack..e treci je otiso u kurvarluk prije 3 mjeseca..jos se nije vratio...jednooki jack je nestao ....mislim da ga je auto udario...tako selo prica..mali peder je opstao...to je moja prica o mackama................ |
|
|
my_online_persona
Ukupno postova: 43 Lokacija: u dubinama Spol: Muško
|
Lajoš, mladi eunuh... |
|
2.31 MB |
39 put(a) |