Autor |
Poruka |
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Radujem se još jednoj epizodi "Života na sjeveru", prije toga pravim palačinke sa višnjama, gledam tekmu a još prije toga brijem glavu na ćelavo |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
palačinkeee mmmmm..... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
Vani je ugodno, nema komaraca,čekam izvlačenje lota i ne moram petljati oko plastenika ...
i drago mi je što bicikle najviše iznajmljuju umirovljenici |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Osječanin je napisao/la: ›
Možemo li mi na ovom forumu imati jedan pozitivan topic, bez pljuvanja, svađa i međusobnog podbadanja? Bez bilo kakvih negativnosti? Samo pozitiva!
Napišite nešto pozitivno. Ako želite, naravno.
|
Ajde da se netko sjetio i ovakvo nešto otvorit
Trešti mi mjuza 100 na sat i volim sve danas |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
danas mi je lijep dan, vjetar puše, kišica pada i nema prokletih bubetina... premda je tmurno i sivo, ali nije vruće!!! |
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la: ›
2:41 A ŠTA BI S GLJIVAMA? JEL BI I GLJIVE POBIO?
|
3:39 PA DOĐE PA SIKĆE "EEEE SIK SIKTEEER" |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
|
Baš volim što je Barca pobijedila, idući đek 26 milja, uspješno oćelavljen, palačinke fine mekane( ovaj pekmez ili što već je od višanja je da je skup, 35 kn, al vrijedi svake lipe ) |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Prestani više s tim palačinkama .... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
TataMata, samo pozitiva! |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
E da. U subotu osvajam 26 miljona. Kom šta treba? |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
|
Evo zato što pozitivno razmišljaš za subotu a znaš da ne osvajaš 26 milja (osvajam ja), dajem ti 13 kikirikija!
(nažalost ne mogu jer tvoje korisničko ime ne postoji ) |
|
|
|
|
|
TataMata
|
Evo i ja tebi 10 kikača jer si me podsjetio na palačinke... |
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...imam posao koji volim i u kojem uživam...kupio sam auto.....diplomirat ću za 2 tjedna....imam malog anđela kojeg volim.....imam 2 retrivera koja obožavam.....udaje mi se sestra....sa starcima konačno na zelenoj grani.... HVALA |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
|
|