Autor |
Poruka |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Ali si krivo rekla, dakle nisu plakati išarani kada si rekla da su išarani.
I opet si otišla u offtopic, dakle grad nam je u banani, nema se novaca za NAJAVLJENE PROJEKTE, a plaćamo koncerte Prljavaca i vaše predizborne skupove. |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
ispada da dolezal ima novaca samo za sebe, a za grad ..... ma ko nas.... sisa jel. eh da bar sto manje pameti imam u glavi i da sto manje znam o sranjima, mozda bi i meni zivot bio ljepsi |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dobro znam kad je to bilo: plakati su osvanuli išarani do neprepoznatljivosti u subotu ujutro prije 1.kruga po cijeloj Retfali (za druge dijelove grada ne znam jer nisam tada išla dalje od centra) pedantno svaki plakat, neki su čak bili toliko visoko postavljeni da sam se pitala kako dosegnu tako visoko, valjda nose sa sobom i ljestve po gradu?! |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Vidi, izgleda da imaš problema sa razumijevanjem pročitanoga, ja govorim o Matkovićevim plakatima koji su osvanuli išarani u noći nakon potpisivanja sporazuma sa HDSSB-om.
Teško da su to napravili HDSSB-ovci. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....otišli ste totalno oftopik.....ovdje se radi o katakombama i obijesti, a ne o plakatima..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Zašto ne bi bilo legalno?
Unikom počisti i dobro.
|
Znači svakom k+++u koji to može platit je dozvoljeno da baca smeće iz zraka po gradu? |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
....otišli ste totalno oftopik.....ovdje se radi o katakombama i obijesti, a ne o plakatima.....
|
I je i nije jer sve će to Unikom platit tj mi. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Znači svakom k+++u koji to može platit je dozvoljeno da baca smeće iz zraka po gradu?
|
Tako je.
@anakonda, pokušavam reći da naravno da nema novaca za osvjetljivanje katakombi (protiv ograđivana i rezanaj stabala nisam) kada je gradskoj upravi lakše istresti iz kese lovu za svoj predizborni skup i koncert nego za nešto što će građanima dugoročno biti od koristi. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....ma, kužim što pokušavaš reći, @ONG...samo, što me ubije u pojam kad se skoro pa svaka tema svede na političke parole..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
stipe_5 Ukupno postova: 39 Spol: Nebitno
|
Za to smeće po gradu bi trebalo nekoga streljati. |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
|
Nema potrebe, blizu je nedjelja, kaznit ćemo to |
|
|
|
|
|
kavana Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Bitno da HSP/HDZ imaju za plakate kojima su sinoć zagadili grad i u kojima se jasno vidi njihov plan i program razvoja grada i županije u naredne 4 godine.
|
[b]Pa ne znam tko je tiskao plakate u vezi dvorane i bacao ih iz aviona i dijelio u poštanske sandučiće!!! |
|
|
|
|
|
cocolo Ukupno postova: 90 Spol: Muško
|
Naravno da nema kad su po 666.puta radili Vinkovačku i Divaltovu... |
|
|
|
|
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Za to smeće po gradu bi trebalo nekoga streljati.
|
A za naljepnice "Čepinska tv" koje su na svakom koraku? |
|
|
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jedini program koji tvoji imaju je "rat do istrebljenja" |
|