Autor |
Poruka |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ne, nije dobro okrenuto.ovako je kako sam ju ja okrenuo jer u tom slučaju odgovara stvarnom stanju.da je onako kako je zmija postala ispalo bi da je Tvrđa u pravcu pošte.zbog te perspektive smo i pomislili da se radi o istočnom ulazu u Tvrđu, od strane mosta.
Đenku
|
noup, pogledaj tornjeve crkve sv. mihovila: oni su na istočnoj strani crkve i kad bi tvoja verzija bila original onda bi se fotograf nalazio negdje između drvenog parka i pomoćnog igrališta elektre. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
VBK bez borova |
Opis: |
|
Veličina: |
1.16 MB |
Pogledano: |
196 put(a) |
![VBK.jpg](files/thumbs/t_vbk_189.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
blok centar |
|
272.39 KB |
198 put(a) |
![BlokCentar.jpg](files/thumbs/t_blokcentar.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
|
lijeva obala - pristaniste kompe |
|
471.06 KB |
208 put(a) |
![kompa.jpg](files/thumbs/t_kompa.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
|
pogled prema zapadu prije 1975 godine, otok ljubavi i moša |
|
151.11 KB |
188 put(a) |
![Zapad.jpg](files/thumbs/t_zapad.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
|
jedna protiv vrucine - tvrđa zimi |
|
1.58 MB |
176 put(a) |
![Tvrdja.jpg](files/thumbs/t_tvrdja.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Razglednica putovala 1964.
![](http://img41.imageshack.us/img41/6815/42071136.jpg) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Meni jedna od najdražih.. ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_in_love.gif) kraj sedamdesetih
![](http://img41.imageshack.us/img41/4953/53312200.jpg) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
nisi dobro pratio poslije priču,rekao bih. osječanin je postao fotku parka iz kojeg je slikano a to je onaj nasuprot Doma Zdravlja,ispred Partizana.u tom slučaju moja obrnuta fotka drži vodu.po tebi, gdje se nalazio fotograf?
na mojoj okrenutoj fotki, u desnom uglu se vidi automobil koji ide Zagrebačkom ulicom, da je obrnuto koja bi to onda ulica bila? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
|
Razglednica putovala 1964.
|
pa tu se još vidi ona žuta prizemnica lijevo, koja je srušena oko 1973 godine, te je izgrađen onaj blok visokih zgrada 1a-1e ja mislim.
Ta žuta prizemnica je bila Oltov dom kulture ili tako nešto... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
nisam za
|
ne, nije dobro okrenuto.ovako je kako sam ju ja okrenuo jer u tom slučaju odgovara stvarnom stanju.da je onako kako je zmija postala ispalo bi da je Tvrđa u pravcu pošte.zbog te perspektive smo i pomislili da se radi o istočnom ulazu u Tvrđu, od strane mosta.
Đenku
|
noup, pogledaj tornjeve crkve sv. mihovila: oni su na istočnoj strani crkve i kad bi tvoja verzija bila original onda bi se fotograf nalazio negdje između drvenog parka i pomoćnog igrališta elektre.
|
U pravu si, tramvaj izlazi iz Tvrđe, tada je prolazio kroz Kuhacevu.
A Europska avenija je ova cesta gdje se vidi kočija iza one gospoje. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Pa kak se ne bi sviđale? ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) prejake su, neki skoro pa sasvim drugi grad na njima ![Wink](images/smiles/icon_wink.gif) |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
zamjetite količinu zelenila na svim ovim razglednicama dok nam metalni ljubimci nisu bili prioritet u životu te parkirališta za njih...doista, neki drugi grad... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
U pravu si, tramvaj izlazi iz Tvrđe, tada je prolazio kroz Kuhacevu.
A Europska avenija je ova cesta gdje se vidi kočija iza one gospoje.
|
Meni se čini da kočija ide današnjom Zagrebačkom, a tramvaj avenijom. Pogledaj prošlu ili pretprošlu stranu gdje je Osječanin stavio par razglednica s motivima ovog dijela grada. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Razglednica putovala 1955.
![](http://img17.imageshack.us/img17/309/w4t.jpg) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|