Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Na jednom sam forumu vidjela sličnu temu, pa rekoh, da otvorim takvu ovdje.
Zanima me što bismo mi žene uopće radile na ovom svijetu da nema tih fatalnih muškaraca?
Možemo li mi izdržati bez njih i zašto su nam toliko potrebni?
Ili su nam potrebni samo za oplodnju? Najbanalnije rečeno. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
žena bez muškarca je kao država bez poreza |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Žena bez muškar(a)ca je kao nebo bez zvijezda. |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Ne bi imaLe o čemu pričat |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mrzile bi se, ogovarale, tračale, a na kraju bi se zaratile i pobile međusobno... kao što to i inače biva kada previše žena staviš da budu zajedno na jednom mjestu.
|
....jedna od varijanti ŠBBKBB je i slijedeća:
AMAZONKE
Mitološke žene-ratnice. Amazonke su se sretale s muškarcima samo kada su trebali potomke za svoje pleme. Jedan od Heraklovih zadataka je bio taj da donese pojas kraljice Amazonki. Unatoč reputacije Amazonki kao mrziteljice muškaraca, kraljica mu je dragovoljno predala pojas. Ali je božica Hera, koja je prezirala Herakla, izazvala probleme. Velika bitka se vodila u kojoj su mnoge Amazonke poginule. Heroj Tezej također je posjetio Amazonke, otevši jednu koja je došla na njegov brod s poklonom. |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Na jednom sam forumu vidjela sličnu temu, pa rekoh, da otvorim takvu ovdje.
Zanima me što bismo mi žene uopće radile na ovom svijetu da nema tih fatalnih muškaraca?
Možemo li mi izdržati bez njih i zašto su nam toliko potrebni?
Ili su nam potrebni samo za oplodnju? Najbanalnije rečeno.
|
Zavisi u kojem kontekstu postavljaš to pitanje. Ako pitaš jesu li muškarci ženama (i obrnuto) potrebni radi reprodukcije, jesu. Jesu li muškarci potrebni ženama (i obrnuto) za "companionship" i bi li stvari bile drastično dosadnije da ih nema na ovom svijetu - odgovor je opet potvrdan.
Ali ako pitaš što je žena bez muškarca u kontekstu može li se žena osjećati i biti kompletna osoba, zadovoljna, sretna, uspješna... ako nema muškarca pored sebe? Uh, može. Definitivno. |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
|
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol: Muško
|
Žene bez muškaraca su kao ćevapi bez luka |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Žene bez muškaraca su kao jagode bez šlaga
kao bicikl bez lanca
kao Crvenkapica bez Vuka
kao Shrek bez Fione |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
đurđa
Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Kao slanina bez luka isprazno |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
Mrzile bi se, ogovarale, tračale, a na kraju bi se zaratile i pobile međusobno... kao što to i inače biva kada previše žena staviš da budu zajedno na jednom mjestu.
|
A nemoj tako... neke bi se i pomazile
Ali da, to što kaže 2far o "fatalnim muškarcima"... Ima nešto u tome. Ne znam zašto smo mi žene do te mjere mazohistički nastrojene da su "dobri" dečki dosadni, a oni loši zanimljivi...
Zvali su je Krvava Meri, nikom nije dala olako.. Voljela je dlakave zvijeri, gonila ih strasno dan i noć... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Nekad sam i zaplakala zbog muškaraca, a čemu, poslije sam se pitala, kad nisu bili toga vrijedni... No, valjda si žene ne mogu pomoći, a sve one koje su isključivo straight kako bi se to reklo, će uvijek padati na muškarce i patiti i povrijediti ih i biti povrijeđene itd ... Ne bih mogla bez muškaraca u svojem životu, ali ne iz razloga da ne budem sama ili usamljena kroz život već zbog toga što imam više zajedničkih stvari sa dečkima nego sa curama. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
|
|