Autor |
Poruka |
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Kakav mobitel koristite? Koliko ste zadovoljni? Cijenom? Kvalitetom? Koliko vam je neophodan?
Motorola V3 mi je zakon.
Nisam odrasla na takvim igračkama, ali čini se da se više ne može živjeti bez moba. ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
Gemi je napisao/la: ›
čini se da se više ne može živjeti bez moba. ;-)
|
je, baš sam neki dan tulio na istu temu.
al ajde...
sagem myx-5m, staro smece nekih 4 godine, al ga ne bi mjenjoooooooo...
cijena je bila 800tinjak kuna, koliko se sjecam, kvalitetan je (moze podnijeti svasta:) i stalno ga koristim, tak da je neophodan... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Ja sam prvi mobitel kupila prije 2.godine i to polovnu nokiu 3510...mobitel mi nije važan..služi mi da tu i tamo pošaljem koju poruku ako moram .. |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol: Žensko
|
ja sada imam dva...
motorolu e550 koju obožavam... (:::yElloW::: mi je nacrtao šapice cruvene po njemu i cijeli mi je sladak i ima sve što meni treba), a ovaj drugi je mali, ljubičanstveni sony ericsson z300i, koji nema ništa, ali je fancy pa ga isto volim... |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
LG neki broj, preklopni, majušni. rijetko telefoniram, samo sms-ovi. sve češće ga zaboravim ponijeti sa sobom.
kupila ga radi promjene broja, inače je i Motorola bila super, bolje tipkice.
znam ljude koji moraju imati najnoviji, najskuplji... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Lijep je, i mislim da je dobar... Ovo je razgovor o mobitelu? Onda nista... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Imam Motorolu V3, srebrnu (pošto postoje i crne...), inače nisam ovisnik o mobitelu, iako moji starci i telefonski račun svjedoče o suprotnom. Nažalost, neki ljudi uz mobitel nisu dobili i osnovni paket kulture telefoniranja, pa nam zvoni na groblju, dok nas ljudi čekaju, u kinu, na nastavi... |
|
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
samsung e720, najbolji aparat koji se može naći na tržištu.
znam o čemu pričam. |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Imam Motorolu V3, srebrnu (pošto postoje i crne...),
|
Moja je pink.
Najmiliji mi mobovi kad svaku osobu sa liste možeš okarakterizirati zvukom....pa za jednu svira Sinatra, a za neku drugu Hitler drzi govor itd.... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Lijep je, i mislim da je dobar... Ovo je razgovor o mobitelu? Onda nista...
|
varka malog Marka.... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
who gives a fuck Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek naravno Spol: Muško
|
ja sam 5 godina ima nokiu 3310 i sad sam je napokon promjenio sa sony ericssonom w810i!! ima sve sto ce nekome ikad trebati(512mb, 2.0 mega piksela kameru,mp3,sve...). predobar mi je!!! obozavam ga!! |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
siemens (nikad ne znam koji broj ) uglavnom, sićušan je i lijepo izgleda, ali što se funkcija tiče... nema čak ni infracrveno, a jedan je od mobitela iz novije serije. Kamera je grozna... ali, šta ću kad imam tu tipičnu žensku crtu u sebi (inače ih nemam puno) "Ajooj, kak je sladak, kupujem." i onda se kasnije razočaraš. Najviše zbog tih sitnica, što si ne mogu besplatno nabavljati melodije i fotke... ali, sve u svemu, služi svrsi. ovisnik sam o sms-u, tako da mi je prijeko potreban. Baterija izdrži dan, i imam ga već više od pola godine i nije imao ni najmanji kvar. Moj osobni rekord |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Meni je motorola sad ispala i rasturila su se vratašca za bateriju, to moram ići popravljati, a sa softverom već dugo imam problema, tako da joj je nakon godinu dana konačno došlo vrijeme da ide malo kod čika doktora... |
|
|
|
|
|
super_leptir
Ukupno postova: 203 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
ponosni vlasnik nokie 6600
velik je, mocan je, pouzdan je...
mobitel mi je bio samo za poslati poruku i nazvati... a sada... mlatene da ne trbam kompjuter! |
|
_________________ Sve je moguće osim onog što je nemoguće! |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
nikad ne znam koji model su mi mobiteli... ovaj koji sad imam je ljubičast i smeće je! toliko o tome. |
|
|
|
|
|
|
|