Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Dajte kao da vi nebi nimalo kajmaka pobrali da imate priliku i da nikome nebi sredili nikakav posao. Našli posao mami kojoj fali mjesec dana do mirovine...
|
Dobar katolik te rvat Ivica prozbori. Neka, bar je naš, a ne oni drugi... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Feltu,
post se odnosio i na Bubala. Branio ga jesam, i što se mene tiče svi koji marišu i koje se uhvati u buvaru, pa ako nas ostane milijun ko ga šljivi...
|
Jel to vrijedi i za Antišu?
a o Hedlu- možda je nekada bio kandidat za "novinara godine" al danas je siguran kandidat za plaćenika godine... |
|
|
|
|
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol: Nebitno
|
Evo i ovdje:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2mPEqIiOzsA[/youtube] |
|
|
|
|
|
epona
Ukupno postova: 148 Spol: Žensko
|
Mislim da se puno lakše odlučiti kada se pogleda gornji filmić! |
|
_________________ Svugdje je lijepo, al u Vrapču je ludnica! |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Osječanin je napisao/la: ›
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Feltu,
post se odnosio i na Bubala. Branio ga jesam, i što se mene tiče svi koji marišu i koje se uhvati u buvaru, pa ako nas ostane milijun ko ga šljivi...
|
Jel to vrijedi i za Antišu?
a o Hedlu- možda je nekada bio kandidat za "novinara godine" al danas je siguran kandidat za plaćenika godine...
|
Da, za sve. Bez razlike....u buvaru... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
epona je napisao/la: ›
Mislim da se puno lakše odlučiti kada se pogleda gornji filmić!
|
Da sam sletio s neke druge planete i da sam pogledao ovaj filmić - dobili bi glas od mene odmah! Autorski dvojac je opet napravio izvrstan posao.
No, kako ovdje živim malo duže vremena... pa neke stvari vidim i čujem.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Da sam sletio s neke druge planete i da sam pogledao ovaj filmić - dobili bi glas od mene odmah! Autorski dvojac je opet napravio izvrstan posao.
No, kako ovdje živim malo duže vremena... pa neke stvari vidim i čujem....
|
upravo tako...ja necu ni izaci na izbore...wtf... sad mi je fakat svejedno...ali zadrzavam pravo gundjanja i kritiziranja - politicara (automatizmom i svih oni koji su glasali bas za njih)!
Mozda ce ova garnitura htjeti zaboraviti na Glavu... ali nece on njih pustiti na miru. Zato... ne zanosite se idejom da je on eliminiran... ne mogu vjerovati da ce tamo nabaciti tisnjak i voditi miran i tih zivot - pa to onda ne bi bio on. Da je to mogao shvatiti ne bi mu se ni sudilo (kao Merčep)!
A sto se Matkovica tice... ja (očito naivno) zamisljam nezavisnog kandidata koji ne potpisuje sporazume zbog fotelje... ima 5 rucica koje bi svatko hito.. pa gospodo potrudite se kvalitetom i projektima da ih dobijete... i nije vazno tko predlaze projekt, vazno je koliko je on u korist gradjana i grada... ah pusti snovi.... Vaznije je imati fotelju |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
Callistemon je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
|
upravo tako...ja necu ni izaci na izbore...wtf... sad mi je fakat svejedno...
|
Ako tako napraviš, tvoj glas se dijeli među kandidatima (ili nekome koga, dok nitko ne gleda, zaokruži neki simpatizer). Izađeš li na izbore i poništiš listić - tvoj glas ne ide nikome.
A takvih koji će poništiti listić ima sve više i više.... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
obamamanija je vidim zahvatila i hrvatsku hehe
change we belive in
ali ajde ovi su se barem približili svjetskim trendovima.
da su dali glavašu i đapiću da rade reklamu to bi izgledalo otprilike ovako;
đapić: ne glasajte za oficira jna
glavaš: ti si veliki debeli lažov |
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Ja sam u strašnoj dilemi. Bubalo mi je simpatičan, osobno ga poznajem, pametan je, komunikativan, nije nedodirljiv, al kad se sjetim da mu je glava Glava e ne mogu pa ne mogu glasat za njega. Da je u nekoj drugoj stranci onda da. A Šišljaga nema kod mene šanse iz razloga kao i kod Bubija, ali i zato što mu nos razmiče oblake. Naduvan je ko trufnica pred porod. Ja ne mogu glasat za ništa što ima veze s Glavom, jer je uništio osječku privredu, a sada, stolujući u Hercegovini Poručuje: onati se Slavonijo. |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
he, he... Sinoć na TV Šišljagić u kolu s babama u nekom selu. Bilo mi malo smiješno; regionalizam na djelu - Srbin u šokačkoj rekli koju mu je posudio Hercegovac koji se vratio u domovinu... Ja bi rekla da je ista ona koju je Glavaš nosio, a i kad razmislim: što će mu u Hercegovini?! |
|
|
|
|
|
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la: ›
A, koji su to njihovi projekti koje planiraju raditi da bi nam svima bilo bolje, osim čuvenog odgovora kod Hrge: gospdarstvo, gospodarstvo, gospodarstvo...kako i na koji način....do kada i pošto...ajd stvarno da se prestanemo zezati i da vidimo što nam to snaga grada nudi...za boljitak Osijeka osim priče....ajmo mi na forumu o projektima ako naši političari neće...ajmo sučeljavanje bez pljuvanja, nego idejama....stignemo još...pokažimo im primjerom....
|
Sharon je napisao/la: ›
simo031 je napisao/la: ›
Sharon je napisao/la: ›
Glava u Ljubuškom a donji dijelovi organizma u Osijeku...
|
ili je možda bolje glava u Zagrebu a ostali dijelovi u Osijeku ...
|
U Ljubuškom ima novaca samo za Glavu, a u ZG i za ostale ako shvate...
|
Da plasirat će Sanader za Đapu i Osijek još 750 milijuna eura obveznica i problem je rješen ? Bravo kako se toga prije nisam sjetio ... To je ta lova iz Zagreba ? |
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Sharon je napisao/la ( Pogledaj post): ›
he, he... Sinoć na TV Šišljagić u kolu s babama u nekom selu. Bilo mi malo smiješno; regionalizam na djelu - Srbin u šokačkoj rekli koju mu je posudio Hercegovac koji se vratio u domovinu... Ja bi rekla da je ista ona koju je Glavaš nosio, a i kad razmislim: što će mu u Hercegovini?!
|
U svakom slučaju bolje u šokačkoj reklji, nego kao debeli u košarkaškom dresu.. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
simo031
|
rođena u Osijeku je napisao/la: ›
Fifa je napisao/la: ›
maddox_rumble je napisao/la ( Pogledaj post): ›
simo031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Jedino važno građanima Osijeka i Osiječko Baranjske županije je plus ili minus u blagajnama grada i županije
i to je jedino mjerilo koliko tko od političara voli Osijek .
|
ako cemo po tome, sad je minus
|
jeli uopće ikad bio plus? samo je pitanje vidi li se zašto je minus, ili to vide samo pojedinci
|
Ako je građanima jedino važno je li u blagajni plus ili minus, onda neka glasaju za onoga tko će tu blagajnu bolje napuniti. Zato nekima i je glava u Zagrebu.
|
Naravno građani će i glasat za onog tko će blagajnu puniti bolje ali ne novim euro obveznicama. |
|
|
|
|
simo031
|
|
|
|
|
Ako tako napraviš, tvoj glas se dijeli među kandidatima (ili nekome koga, dok nitko ne gleda, zaokruži neki simpatizer). Izađeš li na izbore i poništiš listić - tvoj glas ne ide nikome.
A takvih koji će poništiti listić ima sve više i više....
|
|
|
A takvih koji će poništiti listić ima sve više i više....
|
Simo031 će doći sebi u ponedjeljek kao i večina građana grada Osijeka |
|
|
|
|
|
|