Autor |
Poruka |
ellee Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Gledaj, tvoj je prijedlog programa bio okej, no ostali se nisu složili, ponajviše zato što smo na sastanku onaj dan odlučili da počinje u srijedu...Da smo se tada drugačije dogovorili, naravno da bi prihvatili da krene ranije...
Btw Gavranović gostuje na OSTV sada u 5 sati, gledajte
|
da budemo jasni ovo nema veze s mojim predlogom programa.
no ako cemo vec tako onda moram reci da je dogovor o pocetku u srijedu bio prije nego sto je uslijedio dogovor za kasnije - pismeni dokaz kod mene.
ovo nije moj napad, samo zelim konkretan odgovor...koji jos nisam dobila. |
|
|
|
|
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evil Poodingh je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Btw Gavranović gostuje na OSTV sada u 5 sati, gledajte
|
gledao i umalo povratio. novinarka mu nije uputila pitanja koja sam ja očekivao, a sam Gavranović nije znao odgovoriti jednostavno već je umarao odgovorima poput zokija milanovića. demagogije kao u priči i opet ne znam ništa. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ellee je napisao/la: ›
da budemo jasni ovo nema veze s mojim predlogom programa.
no ako cemo vec tako onda moram reci da je dogovor o pocetku u srijedu bio prije nego sto je uslijedio dogovor za kasnije - pismeni dokaz kod mene.
ovo nije moj napad, samo zelim konkretan odgovor...koji jos nisam dobila.
|
Meni ovo baš izgleda kao napad. Ajde, razuvjeri me. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Nije napad, kolegice ellee je puno napravila za A-OLJM, no zbog neslaganja sa ostatkom oko programa jučer se je povukla iz organizacije. Mi smo joj zahvalni i žao nam je što je tako ispalo, jer bi smo najradije željeli da je još uvijek uz nas... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Jebiga, svako svog konja hvali.
Kužim ja to, samo mislim da ovo nije mjesto za jadikovanje kad ti konj ne završi utrku.
Jel |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
uopce mi nije do prepucavanja i zao mi je ako se komentari dozivljavaju kao napadi.
neka sam i jedina kojoj je to cudno, ali mislim da imam pravo postaviti pitanje i zeljeti dobiti odgovor na njega.
kojeg jos nema... |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
de, stvarno mi ništa više nije jasno iz ovih internih spika. pošto se čini kako se oboje poznate i u stvarnom životu toplo vam preporučam da se sastanete nekako negdje i raščistite umjesto da tu bacate offtopic.
ako ste zauzeti (obvezama recimo), niste oduzeti! |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
|
nije interna spika.
zanima me i imam pravo pitati..to sto odgovora nema pa se prebacuju loptice je druga prica. |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Evo da ti objasnim...Sto mislis zasto jos nema programa? Mi jesmo sve napravili jos prekjucer, ali jos ni ovoga trenutka nisu svi sluzbeno potvrdili, makar gotov program stoji preda mnom. A kako bi to tek izveli da smo mislili poceti ranije?
Jedno je sve to smisliti i sloziti, ali racunaj na to da ljudi valjda trebaju vremena dok se skontaju i potvrde sudjelovanje. Jeste da su i ti koji su ostali 90% unutra, ali necemo nista dok službeno ne prihvate... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
ej, a tko jos nije potvrdio dolazak???
pa ja sam mislila da je vec sve sredjeno.. |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
|
ima nas jos.
biti ce da ce proci i subota, a najavljena objava programa se nece dogoditi.
kako god okrenes trazi se izgovor, ali bezuspjesno. |
|
|
|
|
|
|
|