Autor |
Poruka |
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Od kada sam sebe uhvatio u lazi, vise nikome ne vjerujem... |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
cca - nakon godine dana se razvilo nekakvo povjerenje.
Ne vjerujem joj bezuvjetno, morao bih biti moruzgva za takvo što; no slažem se sa Macom, kako god na kraju da ispalo, samim stupanjem u vezu prihvatio sam taj rizik... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
"ne vjeruj nikom" pa ni sebi. |
|
|
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma bez povjerenja nema baš ništa. Uopće mi nema smisla provoditi vrijeme s nekim kome ne vjerujem (ili tko meni ne vjeruje).
Ipak, živimo u svijetu u kojem će velika većina tuđe povjerenje iskorištava za sebe. I toga treba biti svjestan. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Toga treba biti svjestan i predvidjeti to, a kad se dogodi, zapaliti te ljude |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
nora
|
Hahaha...a jesi okrutan
A ipak, ne možeš uvijek sve predvidjeti. Dosta puta sam se iznenadila, zato me sada više ništa ne može iznenaditi. |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Ista situacija i kod mene. Očekujem zajeb uvijek, pa se ugodno iznenadim kad ga ne dočekam. Ili se ne razočaram kad ga dočekam, jel. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Odavno navikla ne davati se bezuvjetno i u nikoga nemati 100% povjerenja jer sam mišljenja da te prevare onoliko koliko dopustiš a s obzirom da sam tuka tukasta pretolerantna prema svima koji mi nešto znače i u stanju sam bila dopustiti da me jedna te ista osoba izvoza preko nekoliko puta najbolje je ovako nikome previše blizu. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
vjerujem svom dragom vise nego sebi |
|
|
|
|
|
nora
|
ela je napisao/la ( Pogledaj post): ›
i u stanju sam bila dopustiti da me jedna te ista osoba izvoza preko nekoliko puta
|
Isto i kod mene, ali ipak, ne smatram da zbog toga sada više ne trebam vjerovati. |
|
|
|
|
|
|
|