Autor |
Poruka |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
U Osijeku su djeca na rolama ubacivala i dijelila letke protiv kandidata HDSSB-a.
Za Osječku TV ne postoji pojam IZBORNA ŠUTNJA, oni u dnevniku jučer bez pol problema prikazuju plakate naravno Ivićeve i Đapićeve. |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol: Nebitno
|
ja mislim ipak da je riječ o nečem drugom... a vi procjenite... |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
|
Bastro Ukupno postova: 154 Spol: Nebitno
|
Otvori početnu stranicu osijek031.com pa pogledaj tko krši izbornu šutnju, bez obzira na vrijeme postanja videa. |
|
|
|
|
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la ( Pogledaj post): ›
U Osijeku su djeca na rolama ubacivala i dijelila letke protiv kandidata HDSSB-a.
Za Osječku TV ne postoji pojam IZBORNA ŠUTNJA, oni u dnevniku jučer bez pol problema prikazuju plakate naravno Ivićeve i Đapićeve.
|
Jako dobro ti znaš istinu i jako me podsječaš na srpske medije 90-ih svojim lažima i pljuvačinom... Jako dobro ti znaš koliko ste plačali djeci da šaraju plakate hdz-a i hsp-a, jer samo djeca mugu takve gluposti pisati. Svojim očima sam vidio HDSSB-ovce koji djeci u dva navrata kupuju sladoled i nakon što su ovi ošli, djeca potrgala sve Đapićeve i Ivićeve plakate. Ti dobro znaš kako ste vi prljavo i podmuklo igrali i djecu za sladoled iskorištavali. To je jako žalosno i velika sramota za jednu "parlamentarnu stranku".
Možeš tu pričati i muljati koga hočeš, ali na kraju ostaješ sam sa sobom i svojom savjesti (ako ju uopče i imaš). |
|
|
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
ko gubi ima pravo da se ljuti |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
OK, izbori i sva gungula su prošli...ajmo skulirat i dogovorit neku cugu...svijet se i dalje okreće |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Slazem se...TataMata dodji na iducu forumasku kavu Da i nas dvojica popricamo oko onih nasih projekata
Nisam gledao liste, jesi barem u gradskom vijeću? |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
TataMata
|
Mislim da neću bit u GV, ali manje važno...dobra volja je tu.....nešt se uvijek da smuvat...bar smo mi HSP-ovci po tom poznati.. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mislim da neću bit u GV, ali manje važno...dobra volja je tu.....nešt se uvijek da smuvat...bar smo mi HSP-ovci po tom poznati..
|
...eo par kikosha isključivo zbog samoironije.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
essek031 je napisao/la: ›
OsijekNepokoreniGrad je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Za Osječku TV ne postoji pojam IZBORNA ŠUTNJA, oni u dnevniku jučer bez pol problema prikazuju plakate naravno Ivićeve i Đapićeve.
|
Jako dobro ti znaš istinu i jako me podsječaš na srpske medije 90-ih svojim lažima i pljuvačinom... Jako dobro ti znaš koliko ste plačali djeci da šaraju plakate hdz-a i hsp-a, jer samo djeca mugu takve gluposti pisati. Svojim očima sam vidio HDSSB-ovce koji djeci u dva navrata kupuju sladoled i nakon što su ovi ošli, djeca potrgala sve Đapićeve i Ivićeve plakate. Ti dobro znaš kako ste vi prljavo i podmuklo igrali i djecu za sladoled iskorištavali. To je jako žalosno i velika sramota za jednu "parlamentarnu stranku".
Možeš tu pričati i muljati koga hočeš, ali na kraju ostaješ sam sa sobom i svojom savjesti (ako ju uopče i imaš).
|
jeste li vi normalni? |
|
|
|
|
|
TataMata
|
@anakonda i @Evil hvala na kikošima, uljepšali ste mi dan.... šmrc... ganut sam....moram zavrnit rundu nema mi druge.... |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...bolje zavrnit rundu, nego pipu.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
TataMata je napisao/la: ›
@anakonda i @Evil hvala na kikošima, uljepšali ste mi dan.... šmrc... ganut sam....moram zavrnit rundu nema mi druge....
|
Ha ha! Evo stiže ti i moja donacija sjemenki. Usput, ja ću Osječko |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
|
|