Autor |
Poruka |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
TataMata je napisao/la: ›
Sharon, rekli smo bez pljuvanja na ovom topicu....pokloni nekom 10 kikača za kaznu....
|
Nije to pljuvanje nego stvar ukusa - kad već podilazi urbanom/ruralnom ukusu... Neka se odluči gdje spada. |
|
|
|
|
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol: Nebitno
|
Pod hitno zabraniti bacanje plakata iz zraka!!!! |
|
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Osječanine svaka ti čast... |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
snaša je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Osječanine svaka ti čast...
|
|
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...obnoviti fasade (i tornjeve) zaštićenih zgrada u Osijeku.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Sad kad znamo pobjednike lokalnih izbora, predlažem da obnove industriju koju su uništili |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
rizla je napisao/la: ›
Sad kad znamo pobjednike lokalnih izbora, predlažem da obnove industriju koju su uništili
|
evi par kikosha za ovo... |
|
|
|
|
|
j@dr@
Ukupno postova: 53 Lokacija: Osijek u srcu Spol: Žensko
|
Ne želim zvučati kao baba s inkontinencijom (isprike povrijeđenima) ali se čisto onako pitam gdje čovjek u Osijeku može otići na wc a da pritome ne mora ići u neki kafić ili trgovinu? Zar nije na Trgu slobode nekada bio javni wc, tamo u prolazu..?
Jel Osijek uopće ima javni wc? A da nije u sklopu neke ustanove poput fakulteta i sl...
Pitanje postavljam kao ideju za projekt.. |
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Ako će ga radit kao Bandić, onda bolje ne. |
|
|
|
|
|
essek031
Ukupno postova: 168 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
j@dr@ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne želim zvučati kao baba s inkontinencijom (isprike povrijeđenima) ali se čisto onako pitam gdje čovjek u Osijeku može otići na wc a da pritome ne mora ići u neki kafić ili trgovinu? Zar nije na Trgu slobode nekada bio javni wc, tamo u prolazu..?
Jel Osijek uopće ima javni wc? A da nije u sklopu neke ustanove poput fakulteta i sl...
Pitanje postavljam kao ideju za projekt..
|
Ima na Trgu Slobode i dalje javni wc u prolazu ispod zgrade prema blok centru...
Ali naravno da ih treba još! Podržavam! |
|
|
|
|
|
j@dr@
Ukupno postova: 53 Lokacija: Osijek u srcu Spol: Žensko
|
Baš ću baciti pogled, ja sam mislila da je to zatvoreno, ne djeluje kao da se koristi...
Možda bi ga označiti nekom tablom, ako ja ne znam da radi koja sam stalno ovdje, nisam sigurna da drugi znaju, koji nisu odavde.. to nije skupo, postaviti jednu tablu na onaj zid, ne mora biti neonski natpis, ipak govorimo samo o wc-u. |
|
|
|
|
|
rizla
Ukupno postova: 149 Spol: Žensko
|
Mislim da smo dobili velikog vožde koji će nam se pojavljivati samo na video linkovima ko Castro, a boli ga k... jel se mi imamo gdje popišati ili ne |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...mislim da je 2007. Grad bio pokrovitelj izdavanja "Osijek, zapis o duši", malene knjižice/fotomonografije Topića i Matanovićke....ideja je bila baš zgodna, trebalo bi ponoviti nešto takvoga, odnosno ubaciti u ponudu TZ.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Rajnus
Ukupno postova: 1029 Spol: Nebitno
|
Sto vi ocekujete od politicara kada sami lupe gluposti "treba zaposliti ljude, treba otvoriti tvornice"
To je bilo u komunizmu kada su se otvarale tvornice da bi se selo zaposlilo. Nije na gradu niti bilo kome iz politicke strukture da zaposljava ikoga. Nazalost zaposljavaju ljude, ali samo u gradske i drzave firme. Ono sto grad i zupanija trebaju jest stvoriti poduzetnicku klimu, privuci ulagace kroz razne poduzetnicke zone sto i rade. Politicari nisu gospodarstvenici, oni moraju lobirati za ovo ili ono. Grad treba sebe ponuditi i dovuci neku firmu koja ce zaposliti ljude.
Vidim da 50 % (nacitanih i pametnih) uopce brka sto je ciji posao. Ono sto grad treba jest napraviti infrastrukturu za gospodarstvenike, a ne kao u slucaju Avenue Mall-a da im jos odmaze.
Svaka cast i na poduzetnickim zonama koje se bave proizvodnjom, no za sto mi skolujemo djecu? Da sa pravnim fakultetima rade u birokraciji, da sa ekonmskim fakultetima rade na saletrima, a sa nekim teholoskim i tehnickim fakultetima rade kao majstori. Osijeku trebaju jake svjetske firme, a ne samo podruznice banaka i osiguranja koji samo isisavaju novac od gradjana. Obrazovani ljudi odlaze u Zagreb jer za skolovane ljude u Osijeku nema posla.
De vise izadjite iz proslosti i kako je prije bilo. Sada je kako je i treba gledati kako da bude bolje. No sa gradjanstvom koji bi da grad otvara vrtice, skole (poluprazne), tvornice i zaposljava ljude necemo daleko stici. Mene iskreno nije sram politicara koji vladaju gradom jer oni dolaze i odlaze. Mene je sram supogljavih "gradjana" koji tu ostaju...
Nije na gradu da otvara tvornice i zaposljava!
To je socijalizam! Mi zivimo u kapitalistickom okruzenju! |
|
_________________ samo Osijek! |
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Rajnus je napisao/la: ›
Sto vi ocekujete od politicara kada sami lupe gluposti "treba zaposliti ljude, treba otvoriti tvornice"
To je bilo u komunizmu kada su se otvarale tvornice da bi se selo zaposlilo. Nije na gradu niti bilo kome iz politicke strukture da zaposljava ikoga. Nazalost zaposljavaju ljude, ali samo u gradske i drzave firme. Ono sto grad i zupanija trebaju jest stvoriti poduzetnicku klimu, privuci ulagace kroz razne poduzetnicke zone sto i rade. Politicari nisu gospodarstvenici, oni moraju lobirati za ovo ili ono. Grad treba sebe ponuditi i dovuci neku firmu koja ce zaposliti ljude.
Vidim da 50 % (nacitanih i pametnih) uopce brka sto je ciji posao. Ono sto grad treba jest napraviti infrastrukturu za gospodarstvenike, a ne kao u slucaju Avenue Mall-a da im jos odmaze.
Svaka cast i na poduzetnickim zonama koje se bave proizvodnjom, no za sto mi skolujemo djecu? Da sa pravnim fakultetima rade u birokraciji, da sa ekonmskim fakultetima rade na saletrima, a sa nekim teholoskim i tehnickim fakultetima rade kao majstori. Osijeku trebaju jake svjetske firme, a ne samo podruznice banaka i osiguranja koji samo isisavaju novac od gradjana. Obrazovani ljudi odlaze u Zagreb jer za skolovane ljude u Osijeku nema posla.
De vise izadjite iz proslosti i kako je prije bilo. Sada je kako je i treba gledati kako da bude bolje. No sa gradjanstvom koji bi da grad otvara vrtice, skole (poluprazne), tvornice i zaposljava ljude necemo daleko stici. Mene iskreno nije sram politicara koji vladaju gradom jer oni dolaze i odlaze. Mene je sram supogljavih "gradjana" koji tu ostaju...
Nije na gradu da otvara tvornice i zaposljava!
To je socijalizam! Mi zivimo u kapitalistickom okruzenju!
|
Najpametnije što sam dosad pročitala, imaš 10 od mene |
|
|
|
|
|
|
|