Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
toshibaos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Pa sigurno su i oni imali tehnickih poteskoca
|
pa sigurno samo ne znam kakvih s obzirom na raspon vremena koji imaju za sitnice kao što je plakat... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
toshibaos je napisao/la: ›
Pa sigurno su i oni imali tehnickih poteskoca
|
Da, uz nekoliko sitnih razlika kao sto su cijela godina za pripremu te obecana novcana sredstva u iznosu od 300 000 kuna. Imati onakav program OLJM-a uz te dvije cinjenice moze znaciti: ili da se organizacije OLJM-a prihvatila osoba/osobe s izrazitim manjkom organizacijskih i intelektualnih sposobnosti, ili da se radi o osobi/osobama kojoj OLJM sluzi za kanaliziranje sredstava u dzepove iz blize i dalje okoline.
Za tvoj obraz bilo bolje da si se uvukao u prepucij i sutio o svemu ovome dok se prasina ne slegne. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
toshibaos Ukupno postova: 55 Spol: Muško
|
Ma ne brini se ti za moj obraz! Sorry sto nisam odgovarao prije, bio sam na Joletovom koncertu. Bilo je predobro, toliko da sam zakasnio na posao:-) |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
Plakat |
Opis: |
|
Veličina: |
104.84 KB |
Pogledano: |
214 put(a) |
|
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
fuck yeah to se zove plakat. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ko je radio plakat jer logo je do jaja |
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
Ivan Bašić,Ronga |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to sam si i mislio |
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
toshibaos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma ne brini se ti za moj obraz! Sorry sto nisam odgovarao prije, bio sam na Joletovom koncertu. Bilo je predobro, toliko da sam zakasnio na posao:-)
|
hahah. Čula sam da je otpjevao sve moguće tuđe pjesme. Blago onom tko se takvom "glazbeniku" veseli... |
|
|
|
|
|
eddie Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
ma daj kaki A-oljm,ne valja ni normalni a kamoli alternativni.Pa ljudi daj se spustite na zemlju. |
|
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
jucer je u klubu mini teatar bila postavljena kutija za dobrotvorne priloge.
sakupljao se novac za razvijanje fotografija koje su napravljene na programaima A-OLJM-a, a koje ce biti izlozene u S.Co.Baru u utorak na zatvaranju A-OLJM-a
sakupljeno je 70kn.
ovo je sve volonterski organizirano i dosada su svi potrebni novci isli iz dzepova organizatora/volontera A-OLJM-a
Hvala svima koji su pomogli s prilozima. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
lala je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sakupljao se novac za razvijanje fotografija koje su napravljene na programaima A-OLJM-a, a koje ce biti izlozene u S.Co.Baru u utorak na zatvaranju A-OLJM-a
sakupljeno je 70kn.
ovo je sve volonterski organizirano i dosada su svi potrebni novci isli iz dzepova organizatora/volontera A-OLJM-a
Hvala svima koji su pomogli s prilozima.
|
hm, ja nisam vidjela nikakvu kutiju, niti sam imala pojma o nečem tavom...možda ne bi bilo loše da se to malo bolje vidjelo/znalo pa bi se skupilo više od 70kn |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
lala je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sakupljeno je 70kn.
Hvala svima koji su pomogli s prilozima.
|
hm, ja nisam vidjela nikakvu kutiju, niti sam imala pojma o nečem tavom...možda ne bi bilo loše da se to malo bolje vidjelo/znalo pa bi se skupilo više od 70kn
|
bila je na ulazu. tamo gdje su se kupovale iskaznice do nekih 1h, a kasnije je prebacena na sank.
ali biti ce i danas na sanku na projekciji filmova. |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
mogli ste pustit one trensere da sviraju. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |