hello svima koje znam (a i onima koje nisam upoznala)!
kao i mnogi od vas i ja sam radila u tom faaaamoznom intertours-u (i to poprilično dugo)....moram priznati da mi se baš ne sviđa na što se svela rasprava i želim reći svima da upravo tako ilustriraju kakva je tamo situacija.....
dakleee - vrlo konfuzna! čas su svi super, čas se svi svađaju - ali ako ništa drugo bar je zabavno....
koliko sam shvatila to je sada sve puno ozbiljnije jer većina ljudi (ili svi) rade za stalno (ispravite me ako griješim, ne znam baš detalje)....radila sam kao studentica pa sam sigurno lakše trpila nedaće i nepravde (a vjerujte mi ima ih
hrpa)...
ma bilo je tu svega, od nerviranja do svađa, otvorenih sukoba, preedobrih fešti i sl. - ali mislim da je tako na svakom radnom mjestu gdje ima hrpa ljudi koja se mora gledati i surađivati 8 sati na dan....
ugl. sad sam se raspisala, a zapravo sam htjela samo kratko i jasno reći da je tužno što se svi ovako prepucavate....neke ljude nisam ni tada baš previše voljela niti ih volim danas, ali sam stekla i odlične prijatelje....a što se tiče onih koji su nas ugnjetavali - svi mi znamo da kako smo radili mi, a kako oni (mala moralna pobjeda)....mislim da će se svatko od vas složiti sa mnom barem u jednom segmentu moga texta...
ne želim govoriti o administraciji, šefovima i ostalima koji tamo rade jer mislim da tome ovdje nije mjesto jer je cura koja je temu otvorila pitala tek nekoliko praktičnih stvari, a ostali jedva dočekaše da se mogu prepucavati....svi bismo trebali pričati o svojim iskustvima i reći ću da je moje bilo jaaakoooo zanimljivo te sa sigurnošću mogu reći da tamo najviše rade cure na telefonima (pored svog obavljaju i hrpu drugih poslova)...
ajmee samu sam sebe iznenadila što sve napisah.....nadam se da vas nisam umorila textom (sebe jesam) - hehehe.....
pozzzich svima!!!!