Autor |
Poruka |
mala_20 Ukupno postova: 62 Spol: Nebitno
|
ovak.. zavisi koju školu odabereš toliko ti traje.. al mislim da ne traje duže od 2-3 mjeseca.. ak netko zna bolje, nek me ispravi.. i instruktora možeš sama birati |
|
|
|
|
|
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Pa mislim da su u svim autoškolama cijene jednake.
Koliko će trajati ovisi i o tebi i o instruktoru...ako se tebi da ići voziti svaki dan, onda ćeš to relativno brzo rješiti...nema šanse da bude duže od 2 - 3 mjeseca...
I instruktora sama biraš, da...
I nemoj ić u Cilj |
|
_________________ Smile...happy looks good on you... |
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Junior u Pejačevićevoj....Asim |
|
|
|
|
|
Zvonimirka Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
moja preporuka je autoškola Cilj...i traži za instruktora Đuru Ubrekića...izvrstan instruktor, odlično radi...
Ja sam položio za nešto malo više od mjesec dana, bez ikakvih problema |
|
|
|
|
|
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol: Žensko
|
Argument u Ružinoj definitivno. |
|
_________________ One day there'll be a place for us |
|
|
|
tikvana
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
..moje iskustvo..polagala sam prije 2 godine u Startu..gospodin vlasnik(predavač)je bio odličan..instruktor predobar-ali je prešao u Starčević točno par dana pred ispit pa sam s ovim novim išla polagat (nismo si nimalo poznavali reakcije u određenim trenucima) i bez problema otprve položila.. sretno svim budućim vozačima |
|
_________________ I want to play a game. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Planiram uskoro polagati pa me zanima ima li netko da je išao nedavno,da moze malo iznijeti svoje dojmove,mišljenja,preporuke? |
|
|
|
|
|
Casper Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
Dali mi može tko posuditi priručnik za polaganje B kategorije??Hitno |
|
|
|
|
|
kkova58
Ukupno postova: 16 Lokacija: Jug 2 Spol: Žensko
|
AŠ BLITZ - KIKI (ex. SPEED) |
|
_________________ SOME GIRLS ARE BIGGER THAN OTHERS |
|
|
|
chiara031 Ukupno postova: 9 Spol: Nebitno
|
VJERUJTE NA RIJEČ...oni su vam u Sunčanoj 20,Osijek...dakle centar grada...učionice novouređene...klimatizirane....osoblje prepre i nadasve visoko obrazovano...spremni su uvijek izaći u susret pa čak i kod onog najbolnijeg dijela svima nama plaćanja AŠ ...vozila su im nova i klimatizirana,uredna i mirisna...bez dima cigare npr.,a najbolje vam mogu reći o njoj i sve pohvale njoj INSTRUKTORICI BLANKI kod koje sam polagao prije 10 godina i svi moji braća i sestre i poznanici koje sam poslao kod njih bili su pre pre zadovoljni i zahvalni, nikad nisu imali niti kvrcavicu a ne neš gore a smatram da je to najvažnije....moja topla preporuka je AUTOŠKOLA "TOM-BLAN"...oni su ionako otvorili prvi u gradu poslije Slavonca i imaju najviše iskustva u tom poslu .... pozzz i SRETNO!!! |
|
|
|
|
|
assbook Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Ja i legos smo išli kod Petra koji trenutno radi u SPEEDu, prezadovoljni smo načinom objašnjavanja,opuštenošću, obojica prođosmo iz prve i preporučili bi ga svakomu (osim, možda, svojoj curi) |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pJorj22D1JU[/youtube]
Prekinite jebote više s reklamiranjem, otvorit acc za jedan post u kojem hvali sam sebe (ili ga eventualno hvali bliski prijatelj, rodbina) je u najmanju ruku jadno. |
|
|
|
|
|
Kloppo
Ukupno postova: 104 Spol: Žensko
|
Kako se uopće kreću sada cijene u autoškolama ? |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Kloppo je napisao/la: ›
Kako se uopće kreću sada cijene u autoškolama ?
|
Manje više sve autoškole imaju iste cijene.Cijena je negdje oko 6400 kn. |
|
|
|
|
|
fatalni_cevap
Ukupno postova: 541 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
cek a zasto ja cujem stalno neku brojku od 9 tisuca kuna |
|