Autor |
Poruka |
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol:  Muško
|
pošalji meni na pm pać ja napisati. inicijali mi ništa ne znače. |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Meni su dva imena odmah pala napamet! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Zakonom je zabranjeno javno iznositi imena osoba u istrazi i svjedoka.
Kako je Felger na Novoj jučer rekao: "Ako ih ja imenujem, završit ću ja na sudu a ne one." |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
[uklonjeno]. Eto! |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...ah, nikako se nisam mogla sjetiti ovog drugog....@pernabukano - ne bojiš se sudskog progona????? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Vidim da je uklonjeno iako cijeli grad bruji o tome. Admini čemu strah? |
|
|
|
|
 |
fred Ukupno postova: 127 Spol:  Muško
|
Ja i dalje misliim da takvo nešto ne postoji, jer uglednici jednog grada kao što je Osijek to ne rade, ali ako i postoji to je sve sigurno organizirao onaj što je ubio Ivanu Hodak, kako bi naštetio ugledu naših uglednih građana, ne sekiram se ja riješit će to naša policija kao i sve do sada  |
|
|
|
|
 |
alija_sirotanovic Ukupno postova: 49 Spol:  Nebitno
|
e, a nije mi jasno, ako je već riječ o organiziranoj prostituciji, kaj je delao ravnatelj Doma...kako je moguće da gazda ne zna što mu se događa u kući???? očito, skrb, kontrola i sveobuhvatna briga za mlade prijestupnike nije baš sasvim dovoljna...znam, ustanova je otvorenog karaktera....ali, ipak, kontrola je kontrola....đe su socijalne službe, policijska kontrola, ljudski osjećaj i odgovornost osoba koji u toj ustanovi rade????????? pitam se - što bi bilo da je ovakva situejšen npr. u Njemačkoj.... |
|
_________________ zrakom hlađeni ovisnik |
|
|
 |
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol:  Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 22.01.2013. 22:20; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
 |
Madcaptin
Ukupno postova: 37 Spol:  Nebitno
|
Ravnateljica ima 30 uposlenih na 80 skrbnika, ne stigne se sve pratiti  |
|
|
|
|
 |
alija_sirotanovic Ukupno postova: 49 Spol:  Nebitno
|
hm.....pa ako ne stigne, ima kadra koji bi stigao....(čini mi se).....sjećate se Sivog doma???
tek metafore radi - (ipak je to samo film) ali u tom filmu su skrbnici jako vodili računa o takvoj elem dakle omladini....no, čini mi se da je to ipak - samo ekranizacija jedne utopije...danas se uglavnom svi rukovode devizom U SE, NA SE....i u ovom slučaju najeksponiranjia rabota...PODA SE!!!! heheheh...e, u kakvom svijetu mi živimo....nisam znao..ne...ne.... |
|
_________________ zrakom hlađeni ovisnik |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Pa ta tetka ravnateljica drži svoj posao,to joj je jedino bitno. Njezine štičenice"su tu godinu dana i prilično promiskuitetnog ponašanja" i tak će kad počnu praviti probleme ili ostanu trudne biti prebačene u drugu ustanovu daleko,daleko..a tetka ravnateljica će i dalje štititi onog tko joj je dao posao.
Baš me zanima kad se to jednog dana sve rasvijetli hoće li tetka ravnateljica "dati ostavku zbog obiteljskih razloga" ?
|
ako imas godina koliko pise ... samo bi te htio pitati jesi pitala mamu prije nego si se posevila ?
ili ti je ona samo savjetovala, a ti napravila po svom ? kad si htjela, kako si htjela, gdje si htjela i skim si htjela ?
ti ogajatelji u tom domu mogu samo savjetovati, razgovarati ... a ne mogu svakoj od njih zakljucati picu da nesto ne udje.
odgojne mjere u tim domovima su ogranicene ... a sto se ravnateljice tice, predavala mi je u srednjoj skoli i znam da je izuzetno postena, sposobna osoba i prepuna razumjevanja prema mladima. |
|
|
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ingo,dušo,malo si ispao iz konteksta ove rasprave.
|
Pegy ... seceru  ... pa poanta je u tome da odgajatelji i ravnateljica ne mogu kontrolirati sexualne navike svojih sticenika ... radili sticenici to samo iz uzitka i bespla, ili naplacivali ... jednako kao sto ni nas nisu nasi roditelji mogli kontrolirati, niti sprijeciti da napravimo ono sto smo naumili |
|
|
|
|
 |
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol:  Muško
|
Pa ta tetka ravnateljica drži svoj posao,to joj je jedino bitno.
|
i što je još gore današnje generacije se odgajaju sebičnosti i da gledaju samo svoje dupe... razmišljati izvan strogo zadanih okvira je još strožije zabranjeno.
tko je kusao hrvatsku prosvjetu, zna. |
|
|
|
|
 |
simo031
Ukupno postova: 6329 Lokacija: Ludoland Spol:  Muško
|
Gubitnički kompromis ...
|
|
_________________ http://essekeri.hr/svi-essekeri
Veži konja gdje ti gazda kaže, osobito ako ti je konj gazda.
Živim kao pas, a zamjeraju mi kad lajem.
Djecu učimo da budu iskrena, vrijedna i poštena. Sjeća li se tko zašto? |
|
|
 |
 |
|