Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Policija tvrdi da prostitucije u osječkom Domu nema

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
valent
Ukupno postova: 172
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.06.2009. 12:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sve glasine je pokrenuo 54 covjek koji je i otac jedne od sticenica te ih je on natjerao da napisu pisma.

Izgleda da su pimp daddya korisnici njegovih usluga "stisnuli".

Covjek je imao izbor ili ce reci da je pimp i ici u zatvor + dobiti batine (ili nesto gore) ako potvrdi tko su bile musterija ili reci da je on to sve izmislio...

Vidim sto je odabrao... sada je samo pitanje da li je policija jedva decekala da to kaze pa da ne moraju dalje nista istrazivati ili su do kraja sve istrazili...

Evo jos neki zanimljivi komentari:

Citat: Što se to dovraga događa u Osijeku ?

SRAMOTA ! Za policiju, za grad Osijek, za Hrvatsku- eto šta !

Do kada će samozvani šerifi na čelu sa jadnikom, prevarantom, lažovom i kukavicom Glavašom raditi ona sranja u Osijeku, naime, potaknut nevjerovatnom vjesti da u Osijeku curice od 14,15 godina iz maloljetničkog školskog doma bivaju ubačene u mrežu droge i prostitucije koju vode bivši i sadašnji političari, policajci, odvjetnici u Osijeku ( tzv. ugledne osobe da stvar bude još tragičnija ), doista ne možemo i ne smijemo ostati nijemi i gluhi jer postajemo podjednako krivi kao i ona jadnica od Ravnateljice doma koje je kao sumljala, a nije napravila NIŠTA ! SRAMOTA !

Pod hitno:

1) provesti ozbiljnu istragu sa policijom iz Zagreba !!!
2) SUD treba raditi punom parom !!!
3) Smijeniti ravnateljicu !!!
4) Mijenjati zakon o maloljetnicima ...zar nije 18 godina...!!!! Pa di mi živimo !!!
5) Javno obznaniti imena svih sudionika....odmah !!!

SRAMOTA za Osijek...šta čekate Osječani...šta čeka Hrvatska !!! Zar će nam djecu prostituirati a MI ništa...sutra je to baš možda i Vaše dijete...

A k tome svi ti jadni pedofili ( zasigurno veliki hrvati i busatori u prsa...k tome ne sumljam i thompsonovci...) imaju svoju djecu kojoj se nakon iskorištavanja za 50 kn onih jadnica od 14 godina vraćaju i glume dobre očeve...ma katastrofa..niti za robiju, ovo je za linč !

Citat: Što se to dovraga događa u Osijeku 2 ?!!

Nevjerovatno...sve ovo je kao inscenirao nekakav 54 godišnjak zbog ljubomore...( još prije neki dan je bila ljubomorna supruga nekog od navedenih glavonja u Osijeku !!!)..ma nemrem blivit...

NE VJERUJEM Borovcu niti riječ...100% sam siguran da policija opet zataškava...pa pogledajte samo ko je načelnik PU Osiječke Tomislav Bilandžić, bivši karatist, uličar i frend likova kao Borbaš ( karatist, " narodnjak " vlasnik disko kluba, prevarant...) i sl...pa ko će se njima zamjeriti...

BTW Bilandžić i ekipa Šišljagić, Bubalo spadaju u kategoriju osvjedočenih i dokazanoh Glavaševih / stari Šerif Osijeka / ljudi, kojeg je Hrvatsko pravosuđe proglasilo krivim, a on se šepiri i pravi bitan po Hercegovini...

Zar je Faber slijep, izgubio muda...šta je Faberu, nema te nigdi nakon što ti je Sanader očitao bukvicu...!!!

Žalosno je da će sve proći skrivanjem ispod tepiha, a vjerojatno će te klinke tek sada naj... žalosna smo nacija što ovo dozvoljavamo...

Tužan sam i ovo ipak neču dozvoliti da tako olako prođe...no way..

Sljedeći post će biti priča o Hrvoju Appeltu, novinaru ( bivšem ) Jutarnjeg Lista i čovjeku koji je izgleda puno pričao o svezi EPH i Sanadera, Kosor, Mačeka....još jedna bijedna epizoda ADZ-a koja izlazi na vidjelo....

Vaš,

Citat: Što se to dovraga događa u Osijeku 3 ?!!

Dakle, gotovo je nevjerovatno da naša spora, troma i nikakva policija uspijeva u 60 sati riješiti kompletan slučaj ?!

A nisu u stanju riješiti miljun drugih niti godinama poslije...ta ista policija koja zapravo nema pojma gdje se nalaze državljani njene zemlje, koja tolerira prebjege i zna samo kažnjavati za prekomjernu brzinu ili ne dao bog da niste vezali pojas...

Osijek je pokazao cijelu paletu bijede koja se događa u Hrvatskoj, a iza koje stoje , ne kao u Italiji mafijaši, već naši lokalni šerifi / političari, neki poduzetnici koji su kapital skupili švercom i pljačkom u ratno doba...te njihove vjerne sluge odvjetnici...

Tragikomočan je Borovac koji uvjerava javnost u tzv. činjenice, a izgleda kao pokisli pas kojeg su natjerali i k tome servirali što i kako ima pričati...jadno !

Siguran sam da je novinar koji to istražuje u pravu, siguran sam da se nešto trulo događa u domu i još sam sigurniji ( pogotovo nakon ovog izleta Borovca iz Zagreba ) da su opasne čunke u igri...da li i sam Šeks ?!!!

Novinaru radi svoj posao i nedaj se !!! A pravna država ( od milja nam zvana naša prčija ) možda ipak proradi, jer ne mogu oni nas sve varati cijelo vrijeme, NE !

Vaš, marketing-nekretnina.bloger.hr

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
pinkychus

Ukupno postova: 84
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 17.06.2009. 14:06 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

[/quote]
ontopic; boli me briga što zbog krasnog zakonodavca nema kaznenog djela, treba navesti imena ovih moralnih gnjusoba koje se vode onom "najbolje se meće u devedeset treće" da im narod sudi
[/quote]

... i objavit svuda po gradu, po državi, izložiti ih javnom ruglu, da im ljudi u facu pljuju kad ih vide na ulici, napraviti nešto, bilo što, i kad bi bar ove sve naše riječi imale nekakvog utjecaja, kad bi netko nekako mogao pomoći, rješiti nešto. Bože kakav je ovo odvratni bespomoćni osjećaj, kada mi svi pišemo šta je i kako, a nitko ništa ne može. Fuj. A i o čuvenom Domu (riječ 'Dom', koja ironija!!) treba više pisati, na koji način žive malodobnici, štićenici 'Doma', koje su njihove vrijednosti, i tko im je usadio vrijednosti, kako se zaposlenici odnose prema njima, zašto njima nitko ne pomogne da izađu na pravi put?!?!??!! Nek idu svi u picku materinu.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: