Autor |
Poruka |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
a ja sam isto valjd ljevak...pišem lijevom...al samo u bilježnicu...na ploči pišem desnom...igram nogomet desnom nogom,bacam loptu desnom rukom...jedem desnom rukom...i šta sam ja sad...ono što je najbitnije to radim lijevom...al više stvari radim desnom... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
...kao mali....prije nego li sam pošao u osnovnu školu... (a bilo je to davno)...sve sam radio s lijevom rukom....no u ono vrijeme se još uvijek malo cudno gledalo na to tko je lijevak a tko dešnjak......tako da je moja uciteljica odlucila da cu ja biti dešnjak.....i tako sam poceo pisati s desnom rukom....a između ostalog i sve ostalo poceo raditi desnom rukom......rezultat svega je to da imam katastrofalan rukopis....koji ni sam ne znam procitati......al ipak ima nekih stvari u kojima mi je desna ruka.....nepogrešiva..... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
dobro je... ja tek sada vidjelu tu temu, ja pisem lijevom rukom, al 90% drugih stvari radim desnom, al kad je nesto dosta precizno onda lijevom nastupim, hih |
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
Kada je uopće međunarodni dan nas prilagodljivijih i popustljivijih? |
|
|
|
|
|
Bojo
|
pa vjerojatno kad je objavljen ovaj topic |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
hmmm.... |
Opis: |
|
Veličina: |
62.25 KB |
Pogledano: |
76 put(a) |
|
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
lanica Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
Ljevakinja i ponosna na to |
|
_________________ "God created a few perfect people. The rest are right-handed." |
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
...i ljevak i dešnjak....
..u školi sam češće pisao lijevom neg' desnom....kolega dešnjak...ja ljevak.....odlično....vidi se lako s jednog papira na drugi....
..........
a nogomet i rukomet s obje.... ma ja sam super |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Bojo
|
Marshall-T je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ljudi moji dragi ljevaci,znate li da je Leonardo da Vinci bio lijevak?
|
fenomenalno...tip bio soboslikar,ličilac... |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Ja sam ponosna ljevakinja! Još od vrtića pišem lijevom i ponosim se time! Često čujem:''Joj, kako lijepo pišeš...puno ljepše nego čak i dosta dešnjaka...''
Meni fora pisati lijevom. |
|
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
kolko se ja sjećam jedne priče da je to zapravo nasljedno ali zbog držanja štita i mača (općenito oružja) kod ljevaka je bio problem jer im srce nije bilo dobro zaštićeno pa su više ginili tako da je ovaj današnji brojčani odnos jednih i drugih zapravo evolucija. |
|
|
|
|