Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Čekat ćemo službenu Mirkovu izjavu. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ma nije ga namjerno piknuo u oko...
mogao ga je dokrajciti i prije kada je i,mao onu seriju udaraca i kada se al turk poceo povlaciti, i onda je pao u parter... |
|
|
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
- sačekati Mirkovu službenu izjavu (ono na aerodromu je bilo nabrzaka)
- ako će imati u Dreamu još 3 borbe do kraja godine, a Mirko već ima dosta godina - ne vidim zašto ne bi otišao kad mu ionako za eventualni povratak na vrh nije ostalo previše vremena. |
|
|
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sto se tice oka uvjeren sam da je bilo slucajno uostalom sudac je bio odma pored
sto se tice dreama, jbg svodi se ko ce dat vise para |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
po meni je ispo pizda što nije signalizirao sucu da prekine borbu i da se ovome ukaže liječnička pomoć. znam da je to ultimate fight i znam da se tu sve slabosti protivnika koriste i da je to šora dok jedan maltene ne umre ali znao je i sam krokopa da se ovaj nije uhvatio za glavu zbog nekog udarca dok to sudac nije mogao znati. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la: ›
po meni je ispo pizda što nije signalizirao sucu da prekine borbu i da se ovome ukaže liječnička pomoć. znam da je to ultimate fight i znam da se tu sve slabosti protivnika koriste i da je to šora dok jedan maltene ne umre ali znao je i sam krokopa da se ovaj nije uhvatio za glavu zbog nekog udarca dok to sudac nije mogao znati.
|
word. |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
sedmi_patuljak
Ukupno postova: 94 Lokacija: Tamo daleko Spol: Muško
|
ma ko prstom u g.... |
|
_________________ Sultan od Bruneja |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Seljačina
2
Ono s prstom nije bilo u redo od njega, moguće da je slučajno nesvjesno išao otvorenom rukom - nemožemo ga za to kriviti. Ali kad je već gurno prste u oči NIJE trebao nastaviti borbu, trebao se odmaknuti.
E sad ona tri zamaha poslije pikanja u oči dokazuje kakva je seljačina i da je njegova karijera gotova. Od 3 zamaha ni jedan ga nije ni dotakao. Kakva sramota ( refleksi i preciznost kao u mrtva konja ).
Neznam dali ste gledali na TV unazad par dana repartažu u njegovoj kući. Oni njegovi odgovori, ponašanje i javno laganje mi se još više zgadilo.
Mirko - tebe treba tući svaki dan kao što ti tučeš druge. |
|
_________________ |
|
|
|
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
po meni je ispo pizda što nije signalizirao sucu da prekine borbu i da se ovome ukaže liječnička pomoć. znam da je to ultimate fight i znam da se tu sve slabosti protivnika koriste i da je to šora dok jedan maltene ne umre ali znao je i sam krokopa da se ovaj nije uhvatio za glavu zbog nekog udarca dok to sudac nije mogao znati.
|
A mi smo komentatori vrli stručnjaci za borilačke vještine. |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
vjivance je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
A mi smo komentatori vrli stručnjaci za borilačke vještine.
|
ne razumijem |
|
|
|
vjivance
|
Pa kad uđeš u ring dobiješ par udaraca u predio između nogu odnosno (genitalije) ali nije ni bitno što ni kako ne razumiješ. |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
Mladjo
|
Pa kad uđeš u ring dobiješ par udaraca u predio između nogu odnosno (genitalije) ali nije ni bitno što ni kako ne razumiješ.
|
jel tebi hrvatski materinji jezik? |
|
|
|
vjivance
|
Mladjo je napisao/la: ›
Pa kad uđeš u ring dobiješ par udaraca u predio između nogu odnosno (genitalije) ali nije ni bitno što ni kako ne razumiješ.
|
jel tebi hrvatski materinji jezik?
|
Ma jok, ti si Hrvatska hodajuća gramatika |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
|
|