Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program, galerija, osvrt, intervju...

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
fuldstændigamok

Ukupno postova: 711
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.06.2009. 18:37 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

znači. ako poslije bendova pozelim otici na elektroniku, placam upad iako sam doso prije 21? ludilo.

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 18.06.2009. 18:37 
Naslov:  

meni je isto netko rekao da su djevi i reperi u teatru :/

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 18.06.2009. 19:07 
Naslov:  

fuldstændigamok je napisao/la :
dj stage je u mini teatru? znači. ako poslije bendova pozelim otici na elektroniku, placam upad iako sam doso prije 21? ludilo.

da, dj i hip hop stage su izmješteni u Mini Teatar i ne vjerujem da će se naplaćivati sve dva puta... ako se ne varam bit će vodeni žig koji bi trebao riješiti taj problem.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
fuldstændigamok

Ukupno postova: 711
Post Postano: 18.06.2009. 19:12 
Naslov:  

Ne mislim to. Nego sam očekivao da će biti sve pod istim krovom. Tj pod vedrim nebom u vegi, tako da ako uđem u pol 9, odslušam nekoliko bendova i prebacim se na djeve oko 10 ne bi moro plaćat. ovak ću morat.

Ukupno postova: 878
Post Postano: 18.06.2009. 20:24 
Naslov:  

pa nećeš ako ćeš imati žig, valjd ćeš ga dobit i prije devet ako dođeš i problem riješen

zen031
Ukupno postova: 1236
Post Postano: 19.06.2009. 4:15 
Naslov:  

Četvrtak: loše, loše.

Izbor i kvaliteta bendova (dobro, to je više stvar ukusa): loše, osim Kymere-odlični u tehničko-sviračkom smislu.

Ton:osrednje; bas bubanj prejak, činele jedva čujne. Govore mi izvođači kako su se jedva čuli na pozornici. Tonac?

Zanima me kako će to biti narednih dana, koliko će ljudi dolaziti poslije 9 i plaćati? I zašto uopće moramo plaćati ako je UFO pod pokroviteljstvom Grada Osijeka, Ministarstva kulture, znanosti i športa Republike Hrvatske te Osječke pivovare?

Organizacija ne ispunjava osnovne higijenske kriterije, 10-ak wc-a neće biti dovoljno ako narednih dana bude i pola punog dvorišta.

Vratite UFO nagodinu na staro mjesto, kod Katakombi.

Petar S

Ukupno postova: 118
Post Postano: 19.06.2009. 10:38 
Naslov:  

Zvuk je bio na nivou ako uzmete u obzir da se to događa u dvorištu vege di sve odzvanja .... sto se tiče tonca i zvuka na bini ... tonac se trudio koliko sam ja vidio jer sam stajao odmah do njega Smile ... sto se tice zvuka na bini ... ona pojačala na bini pogotovo za bass gitaru ... pa tko bi se na tak sta čuo ...Sad ali samo za usporedbu kad je festival bio preko na dravi ... sviralo je 100 bendova ... zamisli koji je to kaos ... na spram ovog gdje svira samo 5 ...

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 19.06.2009. 10:51 
Naslov:  

Petar S je napisao/la :
Zvuk je bio na nivou ako uzmete u obzir da se to događa u dvorištu vege di sve odzvanja .... sto se tiče tonca i zvuka na bini ... tonac se trudio koliko sam ja vidio jer sam stajao odmah do njega Smile ... sto se tice zvuka na bini ... ona pojačala na bini pogotovo za bass gitaru ... pa tko bi se na tak sta čuo ...Sad ali samo za usporedbu kad je festival bio preko na dravi ... sviralo je 100 bendova ... zamisli koji je to kaos ... na spram ovog gdje svira samo 5 ...

zvuk je bio katastrofa, može se kljun trudit kolko hoce kad nezna ništa drugo osim rocka raditi.. što se tiče stage opreme, to je da je katastrofa al se mogao zvuk izvući puno bolje, ovo je bilo unakaživanje bendova, bubanj pretih, pa malo gitara jede sve, pa se činele ne čuju, totalna katastrofa..bolje da su zvali Fileta ili nekog tko sluša takvu glazbu da radi to.

po tom bi na svakom koncertu u zatvorenom zvuk trebao biti katastrofa pošto se svugdje odbija, negdje više, negdje manje Very Happy Very Happy je da se i neki od bendova koji su jučer svirali definitivno ne znaju uštimati na stejđu, ali konkretno na Kymeri sam vidio da čovjeka ili boli k ili nezna raditi takve bendove.. na proslom pannonianu je triput bolji sound bio na onim Ukropininim kutijama iz '68 a isti prostor..

curaxyz
Ukupno postova: 62
Post Postano: 19.06.2009. 11:31 
Naslov:  Re: Urban fest Osijek uz Osječko - UFO 2009. - program

možete reći što je sa plaćanjem ulaza za one koji su ušli prije 21h...a ponekad žele iz tog dvorišta?Very Happy

MissTake

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 19.06.2009. 12:45 
Naslov:  

to sad ispada geto
jednom kad uđeš nema van
ili plati osijek031.com smile

SVI SMO MI VUCO
seven-of-nine

Ukupno postova: 274
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.06.2009. 13:23 
Naslov:  

a šta u slućaju kiše?
najavljuju za sutra i preksutra...

Mother Earth

Ukupno postova: 675
Post Postano: 19.06.2009. 13:28 
Naslov:  

curaxyz je napisao/la:
možete reći što je sa plaćanjem ulaza za one koji su ušli prije 21h...a ponekad žele iz tog dvorišta?Very Happy

Nema izLaza, moraš pLatit posLije 21 svejedno. Piše u GLasu od četvrtka. Kao, "po uzoru na veLike festivaLe" nema razLoga da se izLazi, tamo je i cuga i toaLeti itd... Rolling Eyes Loše Loše...

Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But...
steam

Ukupno postova: 811
Post Postano: 19.06.2009. 13:30 
Naslov:  

Dobro, a kako su riješili prelazak s jednog stagea (Vega) na drugi (MT) a da se ne izlazi s festivala?

anakonda

Ukupno postova: 6288
Post Postano: 19.06.2009. 13:33 
Naslov:  

steam je napisao/la :
Dobro, a kako su riješili prelazak s jednog stagea (Vega) na drugi (MT) a da se ne izlazi s festivala?

...pa, teleportiranjem - kako drugačije..... Rolling Eyes

Ukupno postova: 136
Post Postano: 19.06.2009. 13:50 
Naslov:  

Jel satnica negdje objavljena ? Il kad ovi mulci iz Rijeke danas sviraju ? Zna itko ?

Skoči u forum: