Autor |
Poruka |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
gaap je napisao/la: ›
tek sam skontao tko je taj zidane, a vi sad o nekom zizou! wtf!???? ko je sad to?
|
To mu je mladja sestra, ona o kojoj je Materazzi pitao... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...hihihi, odlično |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
gaap je napisao/la: ›
obzirom na količinu rasističkih ispada na nogometnim utakmicama i oko njih, kao i stupnju primitivizma 95 posto navijača ( i igrača) predlažem da se nogomet jednostavno ukine.
|
di da potpišem? |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
BiglBagl Ukupno postova: 47 Spol: Nebitno
|
ANAKONDA..zamisli se u sljedećoj situaciji (kad već spominješ šefove i radno mjesto)... radiš posao koji voliš i radiš ga zato što voliš i što si dobra u njemu a ne zato što ga MORAŠ raditi , s druge strane... financijski si neovisna i nemoraš uopće trpiti budalu od šefa.. e sad mi reci koliko dugo bi trpila njegove provokacije i dali bi ga (u najmanju ruku) stjerala u "materinu"
Opet ponavljam, tog smrdljivog 'talijana bi i ja zakuc'o i nogom a ne samo glavom jer je po meni veći problem to što Materazzi "zna" isprovocirati i što je to vjerojatno "naučio" (iako sumnjam,sa takvim "talentom" se rađaš. tj.ili si kreten ili nisi) |
|
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Zidaneu to vjerojatno nije prvi put. Pa sta mislite od cega je ocelavio? |
|
|
|
8
Ukupno postova: 1860 Spol: Muško
|
BiglBagl je napisao/la: ›
(iako sumnjam,sa takvim "talentom" se rađaš. tj.ili si kreten ili nisi)
|
Ni s kakvim se talentom ne rađaš, to se uči.
Kad se rodimo imamo samo instinkte: sisaj, puzaj, seri, pišaj.
Mene je najviše zaintrigiralo to što je jedan primitivac isprovocirao reakciju (koja je bila dobitak za njegovu ekipu), drugi primitivac još 100 primitivnije reagirao i onda dobio nagradu za najboljeg igrača. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
ANAKONDA..zamisli se u sljedećoj situaciji (kad već spominješ šefove i radno mjesto)... radiš posao koji voliš i radiš ga zato što voliš i što si dobra u njemu a ne zato što ga MORAŠ raditi , s druge strane... financijski si neovisna i nemoraš uopće trpiti budalu od šefa.. e sad mi reci koliko dugo bi trpila njegove provokacije i dali bi ga (u najmanju ruku) stjerala u "materinu"
Opet ponavljam, tog smrdljivog 'talijana bi i ja zakuc'o i nogom a ne samo glavom jer je po meni veći problem to što Materazzi "zna" isprovocirati i što je to vjerojatno "naučio" (iako sumnjam,sa takvim "talentom" se rađaš. tj.ili si kreten ili nisi)
|
...ma, gle...kužim ja sve to...ali ne mogu i ne želim opravdati fizičko nasilje na kakvu god provokaciju bilo...ponavljam da uvijek postoji i drugo rješenje...i sad sam ja kao njega udario, pa ću se ispričati djeci i sve je ok...sorry, svatko od nas reagira na drugi način i mislim da je potrebno samo malo samokontrole... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Opet ponavljam, tog smrdljivog 'talijana bi i ja zakuc'o i nogom a ne samo glavom jer je po meni veći problem to što Materazzi "zna" isprovocirati i što je to vjerojatno "naučio" (iako sumnjam,sa takvim "talentom" se rađaš. tj.ili si kreten ili nisi)
|
o takvoj agresivi ja pričam kad govorim da sve to skupa treba ukinut |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Nekvinda
Ukupno postova: 138 Lokacija: Istočno od šanka Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
"sve je super, sve je za pet kad si muško i voliš nogomet....."
najvažnije u ovom trenutku je što je Zidane uradio...
gluposti koje se dešavaju kod nas, ne mislim samo na nogomet, nema veze, mi ćemo veselo čavrljati o njegovom postupku........
jupi........... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
|
8 je napisao/la: ›
Ma daj molim te? Ako ti to bude kriterij i kad budeš radila u pravosuđu, Hrvatska ima još zajamčenih 1000 godina ovakve žabokrečine.
...
Ljudi su majmuni. Još uvijek ima toliko toga majmunskog u nama.
|
ne seri, mental.
mozes ovdje glumiti finjaka i kao "ja bi to sve po zakonu" ali - da si se nasao u okolnostima u kojima je bio, i u trenutku u kojemu je bio - ne mozes mi tu stajati i tvrditi da ne bi isto reagirao.
enivjez, prica je bila o tome kako, IAKO SE TO KRSI SA PRAVNICKIM NORMAMA(ili cime vec) , razumije zidanea. potreba za vrijedjanjem? naaah...
da, bit ces dobar pravnik(ili novinar) - totalno preformuliras kontekstu nesto sto ti odgovara. |
|
übergefickt |
|
|
|
8
|
[quote="puki";p="25301"]
ne seri, mental.
mozes ovdje glumiti
|
Uuu... Zidane štiti majku, puki štiti curu, a ond nije ni čudo što ga podržava. |
|
|
|
|
|
Ketty
Ukupno postova: 21 Spol: Žensko
|
|
|
|
|
Uuu... Zidane štiti majku, puki štiti curu, a ond nije ni čudo što ga podržava.
|
hehehe...mental, barem se ne pokusavam praviti dasa ovdje, i slobodno priznam da bih vjerojatno slicno reagirao.
to sto ti pokusavas odrzati sliku hladnokrvnog i promisljenog mladca o sebi ovdje nije ni najmanje moj problem. |
|
übergefickt |
|
|
|
8
|
hehehe...mental, barem se ne pokusavam praviti dasa ovdje, i slobodno priznam da bih vjerojatno slicno reagirao.
to sto ti pokusavas odrzati sliku hladnokrvnog i promisljenog mladca o sebi ovdje nije ni najmanje moj problem.
|
Hladnokrvni i oštroumni mladci imaju ono ono posebno mjesto gdje se dokazuje jesu li "dase" ili ne, ali ne bih polemizirao s tobom.
Samo pazi, dok ti pičiš frajere... |
|
|
|
|
|
|
|