Autor |
Poruka |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Jedan od boljih: Đe si Lesi, jel voliš doggy style |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ovo je postalo totalna šprdnja, hehe |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
rale
Ukupno postova: 92 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Shkrobo
Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
nema tu puno filozofije, baš kako je rečeno, govor tijela, pa zajebancija, više manje sve stvar trenutka.
Al definitivno najjači...
On: "oprosti, se mi znamo?"
Ona: (zgražanje) "Ne."
On: "To je strašno. Mi se totalno trebamo poznavat. Sad ćemo se mi upoznat." i dalje baljezgari...
Ona: teleći pogled, ništ joj nije jasno
On mrtav hladan pruža ruku i kaže "Ja sam Taj i Taj"
Ona se rukuje s njim i završe zajedno na par mjeseci...
Ja: WTF??? |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
heheheh..svebor dobri su ovi NAJBOLJI ULETI...smijeh
nasmijala sam se bašbaš
drugi video je bolji
|
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
imaš tolko dobru sisu da ti druga i netreba! |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
darkmark
Ukupno postova: 489 Lokacija: os Spol: Muško
|
Prekinuo sam sa bivšom prije 7mj, i kontam ili sam zahrdjo što se tiče barenja,,, ili mi nije do veze, a bit će da je i jedno i drugo, a opet bilo bi najs bit sa nekom curom....
Bit će da sam ispo iz štosa barEnja jer mi se čini da su me sve potencijalne(iz mog aspekta) odjebale... |
|
_________________ Admin mi je obrisao potpis |
|
|
|
Hrska Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
...sad, kako tko, al svi moji uleti se baziraju na sprdnji i zajebanciji, i još mi na ruku ide što sam opaljen u mozak pa mi ništa faktički nije tabu tema...
sjećam se da sam s jednom djevojkom pričao u izlasku... čisto prišao i rekao "Bok, ja sam Ivan. Ako me upoznaš malo bolje shvatit ćeš da sam vrlo drag dečko i da imam dječačko srce...u tegli na stolu." Ona se zakocenila od smijanja, i nešt smo dalje pričali, ali sve je palo u vodu kad sam rekao "Ne padam ti ja na cure s klempavim ušima, iako su te uši dobre za pridržat se dok ti puši." ... valjda se našla u kategoriji klempavih...
a još jedan ulet koji mi nije prošao... "Kakva žena. Žena i pol... dvije najmanje."
...ugl... uleti nikad nisu problem, jer ako ne priđete djevojci i ne probate ništa, na istom ste gdje i ako priđete i odbije vas (čitaj "neprcani ). ako treba priđite joj i pitajte da se pomakne (kontat će da prođeš) i kad se pomakne staneš na njeno mjesto... nisam probo, sad mi palo na pamet |
|
_________________ Ako snove ne možeš ostvariti u stvarnosti, ostvari ih u snovima!
STIPU GATIBO! |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
|
|
|
zagY Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
e napravio sam acount sam da napisem post u vezi "uleta"
na te takozvane ulete past će obično jako glupa cura, osim ako joj se sviđate, onda moš reć šta oš...ali nemožeš doć curi koja te skoro nikad nije vidla i reć neku idiotariju poput onih zvijezda u očim, bomba itd. to se lijepo upozna sa njom ak ti se sviđa...dođeš fino pred nju i lijepo kažeš: bok, ja sam ivan...inače me zovu blabla? kako se ti zoveš? ahaa, pa jesi odavde, nisam te vidio ovdje nikad; glupo je večeras, jel imaš kaku ekipu? mogli bi se bolje upoznat, oćemo negdje na piće? itd itd, dakle normalni razgovor, malo smješak nabacit, ipak treba biti hrabar, ali jbg...tko ne riskkira ne profitira...ak te cura odjebe, onda je i bolje da te odjebala odma jer ko zna šta bi bilo dalje....ako oće na piće tek onda i samo ONDA davati komplimente, najviše se pale kad komentiraš oči i usne...i nevalja pričati puno o sebi, osim ako ne pokazuje interes...tako to ide a ne jebeni "uleti" |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
neeeemoj jeeeebat |
|
|
|
zagY Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
šta sad i ti sereš...vidiš da ima ovdje toliko očajnih da neznaju kako bi izbarili curu pa onda pokušavaju sa tim uletim...mogo si reć u pravi si a ne nemoj jebat.. |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
mogo je reć da si u pravu? nemoj jebat. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|