Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol:  Muško
|
Jedino sam razočaran što "Komedija" nije dovedena ove godine sa nekom svojom predstavom, tj mjuziklom. Ostalo se cini ok, i posjeitit ce se dosta stvari... |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
A da prvo pogledas sve predstave i filmove pa da onda komentiraš jel dobar program ili ne.
Mislim da je program odličan, ima dosta predstava a pogotovo plesnih, što je uvijek manjkalo prijašnjih godina.
Nadam se da će vrijeme biti dobro.
posebno preporučam petra pana.
|
S obzirom da su prijašnjih godina bile puno zvučnije predstave, nisam zadovoljna. U ostalom, otkud ti znaš što sam ja od toga već vidjela? |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
indifference
Ukupno postova: 34 Spol:  Žensko
|
program mi se baš sviđa, stavrno ima svega, oćeš predstava, koncerata ili filmova (sitnice koje mene zanimaju).
a i drago mi je da ima nezainteresiranih, možda budem sjedila na predstavama  |
|
|
|
|
 |
mmonika Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
čemu toliko negativnosti? |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Znacajnije ne znaci i bolje. Uostalom, "znacajno" u klasicnom smislu moze biti i dosadno do koske. A ono "manje znacajno" moze biti vrlo zanimljivo. Primjerice, ne sjecam se da je Anociceva "To samo Bog zna" bila kritici "znacajna" one godine kad se izvodila u Barutani. Publici je, pokazalo se, bila vrlo znacajna od prvog dana.
Istina, ove godine nema EXIT-a, ali nerijetko i druga kazalista imaju vrhunska ostvarenja. Evo, na prvu mi u sjecanje dolazi Kvetch (Kazaliste Virovitica + Gavella).
IMHO, bolje jedan novootkriveni dragulj nego pet klisea... |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
bavaria Ukupno postova: 262 Spol:  Nebitno
|
a slušaj, kada ništa u životu nisi stvorio, ne preostaje ti nego pljuvati po tuđem radu ...
kritiku prihvaćam, ali kretenizam ... to je neizlječivo ... |
|
|
|
|
 |
mmonika Ukupno postova: 13 Spol:  Nebitno
|
Pa da. To me i muči. Gledam koliko gnjeva i frustracije ima u postovima nekih ljudi a posebno kada je riječ o manifestacijama. Svi su popili svu pamet svijeta i po svemu pljuju, znaju sve o financijama, marketingu, alternativnim mogućnostima...ali nekako im nedostaje prakse u organizaciji istih. Užasno me to ljuti. Taj gnjev i ta iskonska pokvarenost pojedinaca. |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
pa ljeto je...ni djeca ne idu rano spavati kao ni veliki... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol:  Žensko
|
Ne kažem da sam razočarana, ali imala sam druga očekivanja. Žao mi je što nema EXIT-a. Kako god bilo, idem. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
 |
KPGS Ukupno postova: 10 Spol:  Muško
|
Kad se zajebavaš stavi smajlija. Ovako će netko još pomislit da si ozbiljan. |
|
|
|
|
 |
tanja grganovic
Ukupno postova: 21 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Poštovani,
Svečano otvorenje Osječkoga ljeta kulture održat će se u Hrvatskom narodnom kazalištu zbog najavljenog nestabilnog vremena i moguće kiše! Početak je u 21 sat.
Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte na [email protected] ili posjetite službenu stranicu «ljeta» http://ljetokulture.osijek.hr.
S veseljem vas očekujemo!
Tanja Grganović
Odnosi s javnošću |
|
|
|
|
 |
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ako misliš na petar pana predstava uopće nije dječja, odlična je..danas sam ju gledala...i svima preporučam da je pogledaju...mislim da je još i najkvalitetnija od svega što se nudi...u stvari neću ništa loše komentirati za nešto što još nisam pogledala...ali eto za ovu predstavu mogu reći da je stvar super. |
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
Ne kažem da sam razočarana, ali imala sam druga očekivanja. Žao mi je što nema EXIT-a. Kako god bilo, idem.
|
nije EXIT jedini teatar u hrvatskoj, a bome ni nezamjenjiv... oni su samo jedan razvikani brand koji kosta... kao i svaki drugi brand... a kvalitetnu predstavu mnoga kazalista mogu napraviti i odigrati bolje od njih... al nemaju to "ime" |
|
|
|
|
 |
Redakcija 031
Ukupno postova: 69572 Spol:  Nebitno
|
OSJEČKO LJETO KULTURE 2009. - UTORAK, 30. LIPNJA 2009.
21 sat
Bruno Bjelinski
PETAR PAN
repriza baletne predstave
koreograf i redatelj Dinko Bogdanić
ansambl Osječkog ljeta kulture
Dvorište Rektorata
Poštovane kolege novinari,
Iznimno mi je zadovoljstvo pozvati vas i na reprizu baleta «Petar Pan», koja će se u utorak 30. lipnja održati u dvorištu Rektorata. Ovom gotovo u potpunosti osječkom predstavom (sudjeluje ansambl od gotovo 50 plesača iz brojnih osječkih klubova, baletnog studija Dječjeg kazališta i Glazbene škole) Osječko se ljeto kulture pridružuje obilježavanju 100-te obljetnice rođenja velikog hrvatskog skladatelja Brune Bjelinskog. Naslovne uloge igraju Petar Pan - Vuk Ognjenović, Vila Zvončica - Zvonka Škreblin Domaćinović, Wendy - Mirjana Dorić; scenografiju potpisuje Žorž Draušnik, a kostime Barbara Bourek. Redatelj i koreograf je Dinko Bogdanić.
S veseljem vas očekujemo!
Tanja Grganović
Odnosi s javnošću |
|
|
|
|
 |
nora
Ukupno postova: 126 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Petar pan je bio super. Tko god može neka pogleda.  |