Autor |
Poruka |
Hrska Ukupno postova: 51 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ella12 je napisao/la: ›
Uspomena je ta koja zauvijek ostaje u nama i ona uvijek zaboli kada se sjetimo...
|
..zato uspomene i služe... to nas na neki način razlikuje od životinja... ako i to.... |
|
_________________ Ako snove ne možeš ostvariti u stvarnosti, ostvari ih u snovima!
STIPU GATIBO! |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Hrska je napisao/la: ›
Uspomena je ta koja zauvijek ostaje u nama i ona uvijek zaboli kada se sjetimo...
|
..zato uspomene i služe... to nas na neki način razlikuje od životinja... ako i to....
|
i slon ima uspomene i sjećanja... |
|
|
|
exHOP3on je napisao/la: ›
|
..zato uspomene i služe... to nas na neki način razlikuje od životinja... ako i to....
|
i slon ima uspomene i sjećanja...
|
hehehe... znači da nas ništa ne razlikuje od životinja, jer ljudska rasa je jedino biće na planeti koje ubija svoje... zanimljivo... |
|
_________________ Ako snove ne možeš ostvariti u stvarnosti, ostvari ih u snovima!
STIPU GATIBO! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
hehehe... znači da nas ništa ne razlikuje od životinja, jer ljudska rasa je jedino biće na planeti koje ubija svoje... zanimljivo...
|
Zapravo, postoje još neke životinjske vrste koje, kao i čovjek, ubijaju iz razonode. Samo što se ne mogu sjetiti koje su to |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
lav ubija svoje mlade (muške) da neb imo konkurencije... itd...
ljudi se razlikuju samo po koracima evolucije, naime, u životinjskom svijetu samo oni koji nose dobre gene prave mlade, kod ljudi evolucija ide sve sporije, možda i u rikverc (nekompaktibilni geni koji onda uzrokuju defekte i razne bolesti)... |
|
|
|
hehehe da... pogotovo ako uzmeš ljudsku glupost pod defekte i razne bolesti... primjer je G.W.Bush.... ma ako ne i cijela SAD...
malo smo skrenuli s teme, ha? |
|
STIPU GATIBO! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
E ja svečano objavljujem da se moje srce vratilo u normalu i da napokon uživam sama.. he he.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
E ja svečano objavljujem da se moje srce vratilo u normalu i da napokon uživam sama.. he he..
|
Čestitam,čestitam !!! Dobro došla u klub sretno-slobodnih ljudi |
|
|
|
|
|
Frost
|
Loona je napisao/la: ›
E ja svečano objavljujem da se moje srce vratilo u normalu i da napokon uživam sama.. he he..
|
Čestitam |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
sedmi_patuljak
Ukupno postova: 94 Lokacija: Tamo daleko Spol: Muško
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
De odaj tajnu i nama koji nismo skužili kako to izvesti ;-) |
|
|
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
hehehe... znači da nas ništa ne razlikuje od životinja, jer ljudska rasa je jedino biće na planeti koje ubija svoje... zanimljivo...
|
Zapravo, postoje još neke životinjske vrste koje, kao i čovjek, ubijaju iz razonode. Samo što se ne mogu sjetiti koje su to
|
Jel mozda....polarni medvjed?
Praxitenom? |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
Frost
|
PowerPuff je napisao/la: ›
Praxitenom?
|
Nije polarni medvjed. Sjedi, 1 |
|
|
|
|
PowerPuff
Ukupno postova: 303 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
Praxitenom?
|
Nije polarni medvjed. Sjedi, 1
|
Men dosta |
|
_________________ Beware of the Powerpuff |
|
|
|
Frost
|
Men dosta
|
daleko je polugodište |
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ljubav nema veze sa srcem...sve je to u mozgu....srce je samo organ koje pumpa krv...treba liječit mozak... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
|
|