Autor |
Poruka |
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
moraš još puno pojesti graha da bi mogao ovakve komentare bacati D
|
pa sutra bi ga papali i popili pivo isto, a usput se i slikali skupa.
ali ode ti u Vukovar, valjda na špinat...
|
neizmjerno mi diže ego i drago mi je kad vidim da i vi s kojima sam na bok bok znate kad gdje idem da, idem u vukovar ali ne na špinat nego gle čuda, ozvučiti jedan "alternativni" koncert. gle vraga. |
|
|
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
svi ste vi mejnstrim. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
čini mi se kako, prema shvaćanju nekih, čim je na okupu više od 50 ljudi to postaje manje "alternativno", više "mejnstrim", a time ujedno i, u očima nekih, manje vrijedno.
malograđanska true i netrue spika trivijalne vrijednosti. |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
zen031 je napisao/la: ›
Maaaššššaaaalllllaaaaa, i Đastisu se sviđa!
|
al vjerovatno neću otići jer će biti previše nesretnika poput tebe,jbg nevolim biti okružen hard rockerima tipa cadillac... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Kad si ti tako alternativan... Al usput, u caddilacu stvari koje ja volim puštaju svake prijestupne. Ma ni onda. |
|
|
|
|
|
beer Ukupno postova: 29 Spol: Žensko
|
Bit će mi starci sretni kad im kažem da slušam mainstream glazbu.
I imam jedan prijedlog: napravite nagodinu vi pravi alternativci neki festival, da vidimo kak vi to zamišljate i što je to zaista alternativa. Evo, ja imam prijedlog za ime: Alternativni fakin festival Essek (da i ime bude alternativno)- AFFE (igra slova nenamjerna, za one koji znaju njemački. ).
|
hahaha AFFE |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
mene samo zanima što se događa sa "fanovima" kada njihov "alternativni" bend postane "mainstream"? prestaju li oni tada biti alternativci i postaju dio mase ili prestaju slušati taj bend i prebacuju se na nešto novo samo da bi se mogli i dalje nazivati "alternativcima"?
vrlo daleko sam od glazbenog poznavatelja, čak ne mogu izdvojiti isključivo jedan glazbeni pravac koji slušam. jednostavno volim poslušati sve što u mom uhu zvuči dobro bez obzira kolka mašinerija stoji iza toga. i baš zbog toga mi nije jasno svrstavanje ljudi u neke "zacrtane" okvire a još manje shvaćam ljude koji i sami teže tim okvirima. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ja mislim da nama nije uopće potrebna urbana alternativa, već ruralna! Pod hitno!
@mladjo - događa se to da fanovi koji drže do sebe prestaju pohoditi koncerte benda kojeg slušaju... Evo ti primjera Hladnog Piva. IMO - nekad najbolji punk-rock bend u hrvata pretvorio se u ljigave melodijice za mlade, kul i urbane obitelji. Fuj! Više ni Mariju ne sviraju po koncertima... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
dobro al kod njih se dogodio potpuni zaokret u glazbenom pravcu i mislim da je s njihove strane to bilo ciljano. a šta sa bendovima koji furaju svoj đir i slijedom okolnosti postanu poznati i slušani od strane širokih masa? jel bi i njih pobio? |
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ma to je sve samoetiketiranje..
ljudi bi najradije sami sebe stavili u neku uzvisenu kategoriju nedodirljivosti..sa koje mogu pljuvati po neupucenima..slicno je recimo na arhitektonskom faksu..90 % ljudi se fura na "kreativnost" pa hodaju unaokolo s neobicnim frizurama, sami sebi siju odjecu potpuno "drugaciju" i slicne fore..u stilu "ja sam drugaciji" |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
čini mi se kako, prema shvaćanju nekih, čim je na okupu više od 50 ljudi to postaje manje "alternativno", više "mejnstrim", a time ujedno i, u očima nekih, manje vrijedno.
malograđanska true i netrue spika trivijalne vrijednosti.
|
debeli precjednik privuče 400-500 ljudi pa je alternativa,ramirez, vatra, adastra i takvi bendovi privuku npr. 250 ljudi pa nisu a od alternative..
postoje jasne , totalno jasne granice što je alternativa a što nije i jedini je problem što su ljudi neuki i šta se svi prave pametni nešto.. treba čitati, preslušavati, pričati s ljudima koji su u bendovima, koji sviraju, koji su prošli puno toga, malo dublje promatrati scenu i onda se dobije kristalno čista slika što je to alternativa.
velik je problem što se kod nas općenito svi trpaju i raspravljaju o svemu s čime zapravo veze nemaju i onda lupetaju i nabadaju gluposti i ostanu živi.
justice je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Maaaššššaaaalllllaaaaa, i Đastisu se sviđa!
|
al vjerovatno neću otići jer će biti previše nesretnika poput tebe,jbg nevolim biti okružen hard rockerima tipa cadillac...
|
ahaha. koji kralj, ja nevjerujem.. sličan razlog zašto ni ja neću ići vjerovatno. |
|
|
|
|
|
|
|