Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Let zrakoplovom Osijek-Zadar traje duže nego automobilom

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
pernabukano

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 30.06.2009. 7:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

av8or je napisao/la :
Auuuu legooooo.... kakvi komentari....

Pernabukano, ma mozda bi bilo bolje da ti povedes prosvjede pred Sabor!!
Jel ti citas sto pises??
pernabukano je napisao/la:
Govna monopolistička!

Eto, zaista cu si dati malo truda i poslusati tu tvoju tezu o "govnima monopolistickim"....
Ajde mogu shvatiti da su govna, to sto ne lete kada se tebi digne, ili gore vidjenoj gospodji, ali MONOPOLISTICKAA!!!!???? Ajde molim te, malo to elaboriraj....
Na kojim to osnovama CA posluje monopolisticki???? Shocked
Jel tebi uopce poznato znacenje pojma monopolizam?.... Shocked

"Kada na tržištu nema konkurencije tj. postoji monopol, krajnji korisnici, dakle kupci, su ti koji trpe najviše i to iz razloga jer takva poduzeća tijekom vremena postaju manje efikasna i inovativna. Naime, uspavaju se zbog svoje sigurne pozicije na tržištu tj. ne moraju se zabrinjavati otvorenom tržišnom utakmicom na tržištu. Ljudi ne mogu početi kupovati i koristiti neki drugi proizvod koji može biti jeftiniji ili bolji iz jednostavnog razloga jer takav proizvod ne postoji (nema supstituta)."

Postoji li još neka aviokompanija za prijevoz putnika i robe unutar granica RH?
Ne razumijem tvoje, i rukama i nogama, branjenje CA. Činjenica je da CA ignorira Osijek i da mu daje mrvice. Kako drugačije objasniti jednotjedne letove prema zadru i Splitu UTORKOM u 15h!!!! Sad te ja pitam nisu li oni iz perspektive Osječana, Slavaonaca i baranjaca, govna monopolistička!? Da imaju konkurenciju letili bi iz Osijeka svaki drugi dan...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
av8or

Ukupno postova: 189
Post Postano: 30.06.2009. 10:20 
Naslov:  

................

Da imaju konkurenciju letili bi iz Osijeka svaki drugi dan...

Pa kako nema? Zar si sljep? Ako svaki dan prolazis Vukovarskom, sigurno ti je u oko zapela velika reklama kompanije Dubrovnik Airline... Zasto se ne stupi u pregovore sa njima onda?
Isto tako, ako me sjecanje ne vara, prije par godina, letjela je jedna privatna kompanija iz Osijeka za Bolognu ili neki drugi grad u sj. Italiji, i za Zagreb... Medjutim kao sto vidis i to je zavrsilo tako kako je.

Nemoj ti mene krivo shvatiti, ne branim ja CA, nego vec mi je dosta "kukanja" i stalnog upiranja prsta u Zagreb.... Kao da je Zagreb za sve kriv!!!!
Direktorica zracne luke, vec vise od 5 godina proziva CA, umjesto da sjednu za stol, zajedno za gradom i zupanijom, te se dogovore o subvencijama za NAŠU kompaniju, ali ne.... Oni stalno plakaju u javnosti, te stvaraju krivu sliku prema krajnjim korisnicima, a subvencioniraju neke Švabe ili Irce, koji su (germanwings) prvom zgodom prestali letjeti za OS. A vidjet ces u 9 mjesecu hoce li Ryanair letjeti iz Osijeka... bas cemo vidjeti!!!!!
Subvencije grada, zupanije pa i turisticke zajednice su prijeko potrebne, jer putnika nema puno, a vec je napravljena nepopravljiva steta, jer se u javnosti stalno plasiraju zalopojke, pa i ti koji bi i letjeli uopce niti ne znaju kakve su mogucnosti letenja iz Osijeka.... Treba poraditi na potencijalnim putnicima, pokusati promjeniti navike osječkih putnika, te izvrsiti istrazivanje trzista... Medjutim to je posao, te kako mi se cini dokle god nam je ovakvih pročelnika, tajnika, pa i direktora, nikada mi ne budemo vidjeli redovite linije iz Osijeka!

Bastro
Ukupno postova: 154
Post Postano: 30.06.2009. 10:51 
Naslov:  

Sad bi ti nas sve uvjerio da je CA super i da ne zanemaruje Osijek?

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 30.06.2009. 11:30 
Naslov:  

sad tek vidim kolko čovjek može biti glup.... pitanje je znaš li ti što je monopol?? šta hoćeš reći da T-HT nema monopol u RH iako postoji još 50 kompanija koje nude iste usluge? to što postoji još nekoloiko, ako , tvrtki koje imaju 2 zrakoplova ne znači da CA nije monopolist... bitan je udjel na tržištu.

Nije to pljuvanje po ZG nego maćehinski odnos države prema nama... i ja plaćam šugavi prez divnoj nam domovini pa sam tek 2009 dobio autoput, želim i jednom tjedno vezu sa glavnim gradom a dalje u svijet ako je mguće.. iako, kolko god se to smiješno činilo Klisa će procvjetat... ne za godinu, al u roku 5-10 hoće.. Ovo sa srbima/ egipćanima je odličan potez... ryan air, germanwings prije...što tome nedostaje... znaš u jednoj Njemačkoj postoji vlak koji ide brže od tog jebenog zrakoplova CA:-D tako da nije problem ako ne sletis na sredisnji trg u Frankfurtu..

Stoga...prouči što je monopol... i brate mili..ako ti vec nedostaje ZG i htio bi jednom tjedno tamo.. pa jeftinije ti je stan iznajmit nego placat svaki tjedan kartu:-D

antonov

Ukupno postova: 293
Spol: Muško Muško
Post Postano: 01.07.2009. 0:35 
Naslov:  

antonov

Ukupno postova: 293
Post Postano: 01.07.2009. 10:44 
Naslov:  

anakonda

Ukupno postova: 6288
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 01.07.2009. 10:58 
Naslov:  

...ajme, @antonov - pa na dva mjesta iste stvari postaš....super su avioni i tak to, al daaaaaj....

Ukupno postova: 6
Post Postano: 01.07.2009. 18:38 
Naslov:  

av8or je napisao/la:
................

Da imaju konkurenciju letili bi iz Osijeka svaki drugi dan...

Pa kako nema? Zar si sljep? Ako svaki dan prolazis Vukovarskom, sigurno ti je u oko zapela velika reklama kompanije Dubrovnik Airline... Zasto se ne stupi u pregovore sa njima onda?
Isto tako, ako me sjecanje ne vara, prije par godina, letjela je jedna privatna kompanija iz Osijeka za Bolognu ili neki drugi grad u sj. Italiji, i za Zagreb... Medjutim kao sto vidis i to je zavrsilo tako kako je.

Nemoj ti mene krivo shvatiti, ne branim ja CA, nego vec mi je dosta "kukanja" i stalnog upiranja prsta u Zagreb.... Kao da je Zagreb za sve kriv!!!!
Direktorica zracne luke, vec vise od 5 godina proziva CA, umjesto da sjednu za stol, zajedno za gradom i zupanijom, te se dogovore o subvencijama za NAŠU kompaniju, ali ne.... Oni stalno plakaju u javnosti, te stvaraju krivu sliku prema krajnjim korisnicima, a subvencioniraju neke Švabe ili Irce, koji su (germanwings) prvom zgodom prestali letjeti za OS. A vidjet ces u 9 mjesecu hoce li Ryanair letjeti iz Osijeka... bas cemo vidjeti!!!!!
Subvencije grada, zupanije pa i turisticke zajednice su prijeko potrebne, jer putnika nema puno, a vec je napravljena nepopravljiva steta, jer se u javnosti stalno plasiraju zalopojke, pa i ti koji bi i letjeli uopce niti ne znaju kakve su mogucnosti letenja iz Osijeka.... Treba poraditi na potencijalnim putnicima, pokusati promjeniti navike osječkih putnika, te izvrsiti istrazivanje trzista... Medjutim to je posao, te kako mi se cini dokle god nam je ovakvih pročelnika, tajnika, pa i direktora, nikada mi ne budemo vidjeli redovite linije iz Osijeka!

kao prvo... kome uopće trebaju letovi svaki drugi dan za zg?
kao drugo... nakon kratkog pretraživanja ryanairovog rasporeda letanja vidi se da cijelu godinu imaju letove na relaciji OS-Frankfurt(Hahn)
a treće... ako već letovi između zg i os idu sredinom tjedna, zašto cijena nije snižena kao npr. u spomenutom ryanairu (gdje je POVRATNA karta 20€ uklj. pristojbe, srijedom)

Skoči u forum: