dečko nisi shvatio, a očito i nećeš ili ne želiš.
kao prvo kakvi američani, američani su gomila nepismenih, neškolovanih redneka i hilbilija koji si ne znaju dupe obrisat (čast izuzecima, ima i pametnih američana)
kao drugo tko je spominjo ukidanje bespla zdravstva i socijalnog i kojeg bespla zdravstva, to zdravstvo netko plaća onima koji nemaju i socijali i to sve više i više iz dana u dan.
kao treće, kakav jal, šta pričaš ? krivo mi je što su pokrali ovu državu i uništili je, doveli na prosjački štap i što smo na rubu bankrota i što nam više ni dragi bog ne može pomoć, krivo mi je što ima tolko sirotinje, a neko živi ko bubreg u loju na TUĐU grbu jer se nakro, izvaro državu i narod, krivo mi je što ne mogu nać posao s fakultetskom spremom, krivo mi je što neko sjedi u saboru 100 dana u godini i zgrće i krade na račun raje, ima plaću 20 000 kn, bespla prijevoz i more drugih benificija i ne bi mi bilo krivo da to sve ima al da radi za dobro svih državljana ove republike, a ne što drka kurac i krade, krivo mi je što svaki dan sve više i više ljudi ostane bez posla, krivo mi je što jedan normalan čovjek apsolutno nema nikakve perspektive i budućnosti osim rintanja cijeli život za crkavicu i podstanarstvo, krivo mi je jer nam je uvoz ne znam ni sam na koju potenciju veći od izvoza, krivo mi je što ova država nema apsolutno više ništa jer se ono što se stvaralo 50 godina zajedničkim radom pokralo i rastrajbalo u 15 JEBENIH godina, krivo mi je što se više nikad u apsolutno hrvatsko vlasništvo neće vratiti INA, pliva, telekom itd, krivo mi je što je tolko ljudi izginulo za državu koje više nema, od koje je ostala samo hrpa jada, sirotinje i nekolicina lopova koji veselo trljaju ruke. da imam nekretnina u vrijednosti 2 mil kn koje sam na pošten način stekao, ne pokrao, plaćao bi porez bez prigovora na to jer bi imao sredstava za to. |