Autor |
Poruka |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
šta je to?? |
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Probala... trajalo neko vrijeme, nije bas dobro zavrsilo, pa ne preporucam nikom. Vec je mnogo njih reklo... kad-tad ce jedno od vas pozeljeti da se to pretvori u pravu vezu. Ako to bude obostrana potreba, super za oboje, ako ne... sjebaste i prijateljstvo! |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
vjerujem da se događa al nekad kad nema smisla veza onda ostaje prijateljstvo i čisto da bi se izbjegla dugotrajna apstinencija bude seksa... |
|
|
cruiser
Ukupno postova: 48 Spol: Žensko
|
imala i ja buddya za sex, više poznanik nego prijatelj
bolje ne mješati prijateljstvo i sex, ne završava baš najbolje |
|
|
|
|
|
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
meni tu nista nije jasno?
pa i prema prijatelju imas osjecaje..
to je prije neobavezni sex..
ali ta formulacija implicira da veza ima obaveze..
ali to su obaveze u kojima se uziva, pa onda nisu ni obaveze, nego..
joj, komplicirana tema..
meni je to onako razmazeno ponasanje, u stilu imam potrebu, cek da vidim kog imam u telefonu..kresnucu prvog ko mi se javi..
sex je malo precjenjen..po meni..i sve mi to lici vec na sex i grad..kao to je kosmopolitski..tra la la..bezveze |
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
padobranac je napisao/la: ›
sex je malo precjenjen..
|
Malo puno. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
[. maza .]
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
To je jedna vrlo odlična stvar dok god obje strane mogu razdvojiti osjećaj ljubavi od seksa. Ali kako su već rekli, u 90% slučajeva se s jedne strane počnu razvijati osjećaji i onda to pukne...
|
Za mene je takav sex glup. Da ti se određena osoba,u ovom slučaju legica/lega ne sviđa i ne privlači na bilo koji način ne bi spavao s njim. Jer iz osobnog iskustva imam u ekipi dosta lega, i mi se tako i ponašamo,sex nam uopće ne pada na pamet. Definitivino smatram da ti se taj lega sviđa,ili se to pak može navesti kao "drag" ti je,ali kad bi npr. bio s drugom drugačije bi se osjećala. Ne bi ti bilo svejedno kad te tvoj lega više ne bi zvao na ^^ sex. Sex mjenja granice prijateljstva. |
|
_________________ ... da ne poludim,da ne mislim,da ne čujem i ne vidim ... |
|
|
|
Frost
|
[. maza .] je napisao/la: ›
Za mene je takav sex glup.
|
Ha čuj, i meni je svašta glupo, pa ne mogu ništa oko toga |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Na kraju krajeva, šta fali tome da se ljudi koji su se seksali zaljube jedno u drugo? I budu zajedno kao par. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
Nie to za mene... Jednostavno mi te dvije riječi ne idu zajedno.. prijateLj i sex .. toe meni oksimoron |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na kraju krajeva, šta fali tome da se ljudi koji su se seksali zaljube jedno u drugo? I budu zajedno kao par.
|
baš tako |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Frost
|
Očito ne može, mudrijaši tako kažu |
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ja sam naivna pa ću vjerovati da je i to moguće |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Hm, imadoh takvo iskustvo.. radilo se o osobi koja me bila privlačila samo fizički, dok si na psihičkoj razini nismo odgovarali al što pod nokat stane, i bilo nam je oboma jasno da bi nekakva veza bila najobičnija boleština od veze.. dakle, moguće je dok nema osjećaja zaljubljenosti.
Eh da, i onda je taj moj buddy malo pomalo počeo iskazivati kojekakve osjećaje ljubomore, posesivnosti i sl., kako se nekakav fuck buddy ne bi trebao ponašati, right? i tu sam ja to prekinula..
Dakle, moguće je, ali samo neko vrijeme. Osjećaji se razviju - dobri ili loši. Bar je tako bilo u mom slučaju. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
[. maza .]
Ukupno postova: 12 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na kraju krajeva, šta fali tome da se ljudi koji su se seksali zaljube jedno u drugo? I budu zajedno kao par.
|
baš tako
|
mi ovdje pričamo o prijateljskom sexu.
Naravno da sam "za" da se zaljube,ali kad se zaljube nisu više prijatelji. :O |
|
_________________ ... da ne poludim,da ne mislim,da ne čujem i ne vidim ... |
|
|
|
|
|