Autor |
Poruka |
izgubljena duša
Ukupno postova: 38 Spol: Žensko
|
danas je zadnji radni dan prije godišnjeg i to još skraćeni radni dan |
|
_________________ Muškarac je najpametniji za vrijeme SEX-a
jer je direktno spojen na izvor inteligencije!!!!! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
I super je i super je neopisiv je osjećaj kad se riješiš velikog tereta pa vidiš da nikog nije briga za to odma saznaš na čemu si |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
još malo pa odoh! |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
pijan sam. to je pozitivno.
uredio sam. |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Naradila sam se kao vol, ali nije loše raditi u drogeriji kad dobiješ brdo testera šminke i svega ostaloga. Idem sad napumpati novu rukometnu loptu. Smijem se, dobro sam. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Uh, kako je nekad teško pronaći nešto pozitivno. Ali eto, valjda je pozitivno već i to što sam imala najbolju namjeru napisat nešto na ovom topicu i malo ga razbuditi. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Frost
|
PARTY TIMEEEEEEE |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
juče probušio neku glupu loptu za košarku, išo krpat i nakon par sati mučenja ošo do susjede i uspio užicat oriđiđi spalding divno kad se sve dobro svrši |
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Jučer bijah u jednoj poznatoj nam trgovini odjećom. Prodavačica mi je (ničim izazvana) odlučila, uz osmijeh, pokloniti i nečiji račun od 1000 kn, kojom mogu ostvariti pravo na karticu s popustima u toj trgovini.
Nakon toga, ispao mi je novčanik i gospodin je trčao za mnom kojih stotinjak metara kako bi mi ga vratio.
Nakon toga sam stajala pored dvije bake koje su pričale o tome kako penzićima treba dat para samo koliko im je potrebno za život, a ostalo dati mladima.
Nakon toga sam se vozila na bajku u suknji, zapuhao je vjetar, a ja nisam ni primjetila da mi se suknja digla do brade. Čovjek pored kojega sam prolazila smijao se kao lud na brašno, a onda sam mu se i ja pridužila i smijala se sama sebi do kuće. Ne znam na koju foru ga nisam pljunula u oko.
Nakon toga sam zaključila da dan i nije loš. |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
Frost
|
Nakon dugo vremena, uspio sam se isključiti
I neopisivo mi je drago što sam sinoć sreo jednu mladu damu koju jako dugo nisam vidio |
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
josephine01 je napisao/la: ›
Nakon toga sam se vozila na bajku u suknji, zapuhao je vjetar, a ja nisam ni primjetila da mi se suknja digla do brade.
|
imaš sliku
evo i danas odličan dan, uspješno izbjegavam sve moderne oblike komunikacije i predoziravam se rekreirajući... sam se sebi divim napretku kondicije |
|
|
Frost
|
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Večer je bila savršena, i takav je i dan danas. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|