Autor |
Poruka |
mija Ukupno postova: 122 Spol: Nebitno
|
Mirela Veselinović, super mlada zubarica. Mama i sestra su joj također zubarice. Ordinacija im je u Bartola Kašiića, negdje na pola puta između Hotela željezničar i kolodvora. Sve pohvale. |
|
|
|
|
|
pop-ap-teta
Ukupno postova: 324 Spol: Nebitno
|
Ivona Bambir (sada ima 2 prezimena jer se udala, al ne znam drugo) u domu zeljeznicara..... ok je. |
|
|
|
|
|
the_spirit08
Ukupno postova: 57 Spol: Muško
|
eeeeeeeeeee vidim da ima razlicitih kom. na zubare
e pa ja isto sad trazim novog zubara sad ga trebam sam da mi napravi uputnicu za maksiofacijalnu trebam neki zub vadit sto je skoz sjeban a nisam dao da mi vadi ova moja pa sam oso pa sad mal gledam i neznam bas kod koga cu a trebo bi se i prebacit, necu kod privatnika pa jel zna netko nekog dobrog, druzeljubivog, komunikativnog i sta ja znam dalje zubara ili zubaricu tu u osk et volio bih da je negdje u blizini juga sjenjaka jer iz tenja sam. Peace |
|
_________________ Yo, Peace Man !!! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja sam nedavno tek bio prvi put kod zubara nakon sistematskog u osnovnoj školi. Zubarica se zove Nada Mihaljčić a ordinacija joj smještena pored škole Gaudeamus (preko puta osnovne škole F. Krežme).
Žena je super. Ordinacija je svjetska. A s njom radi i njezina kćerka. Sve u svemu svima preporučujem. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam nedavno tek bio prvi put kod zubara nakon sistematskog u osnovnoj školi. Zubarica se zove Nada Mihaljčić a ordinacija joj smještena pored škole Gaudeamus (preko puta osnovne škole F. Krežme).
Žena je super. Ordinacija je svjetska. A s njom radi i njezina kćerka. Sve u svemu svima preporučujem.
|
yep, i jos kcerka prima nove pacijente ... |
|
|
|
|
|
the_spirit08
|
ma da e super onda a jel se trebam narucit ili sam doci i dečki hvala vam na kom |
|
|
|
|
the_spirit08
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
the_spirit08 je napisao/la: ›
to u višnjevcu??????
|
Ne u gradu ona ulica između radićeve i jegerove. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
ja idem kod doktora Česa u Radićevoj. Super su i on i druga zubarica koja radi s njim i sestra i ordinacija. Mladi zgodni zubar koji prati trendove u stomatologiji i odlično radi! |
|
|
|
|
|
the_spirit08
|
sad znam jer kad sam gledo di je skola pisala je adresa da je školska 3 i ono mi pokazalo da je u višnjevcu al sad znam di treba otis. Hvala vam |
|
|
|
|
telal_os
Ukupno postova: 17 Lokacija: u paralelonom svemiru Spol: Muško
|
seven-of-nine je napisao/la: ›
ja idem kod doktora Česa u Radićevoj. Super su i on i druga zubarica koja radi s njim i sestra i ordinacija. Mladi zgodni zubar koji prati trendove u stomatologiji i odlično radi!
|
evo i ja prvi puta kod njega bio sam kod dr. mille ali ovaj je pre dobar (što se tiče rada za ostalo neznam ) jer nemaš osijećaj da si kod zubara . niti da ti nešto radi po zubima samo coool no pain .. sve 5 |
|
|
|
|
|
kaktimama
Ukupno postova: 15 Lokacija: svagdje po malo Spol: Nebitno
|
ja cu uskoro ostat bez jednog zuba zbog jednog zubara koji mi je pri čišćenju kanala došao do sinusa...nije u osijeku, ali ipak hoću da se to zna (preziva se Dragaš). jednoj je ženi bubnjić probio i još uvijek radi....katastrofa.a kad se sjetim da je on samo stažirao kod moje zubarice jos sam više bijesna!!!uf |
|
|
|
|
|
ivy Ukupno postova: 3 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
slavica031 je napisao/la: ›
dr. Saša Đukić...
Zato imam najljepše zube!
|
cane je napisao/la: ›
Žena je super. Ordinacija je svjetska. A s njom radi i njezina kćerka. Sve u svemu svima preporučujem.
|
Dvoumim se između Mihaljčić i Đukić.......... |
|
|
|
|
|
mia donna Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
ja sam imala uzasan strah od zubara, i dosad ih nekoliko promijenila, zbog tog straha sam i izgubila dva zuba, kutnjaka jer nisam isla na redovite pregledei... a onda sam se prije 3-4 god prebacila kod nekog zubara tamo iza supera, no covjek je umro prije nego je mene vidio.. pa sam na preporuku otisla kod vec spomenutog prpica.. i pridruzujem se pohvalama na njegov racun, stvarno je ok... idem na preglede dvaput godisnje i to je to... iako on ne prima, znam da mu zena koja ima isto tamo ordinaciju isto dobro radi, i da su ljudi zadovoljni s njom... mom starom je sredila sve zube, a jedino se valjda on bojao vise od mene.., jbg, tako je to kad te jednom za*ebu, vise nikom ne vjerujes... |
|
|
|
|
|
meteje Ukupno postova: 19 Spol: Muško
|
bubamala je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja idem kod dr.haringa,vilica mi automatski zjapne kad ga vidim a i odlično radi.moj muž ide kod dr.pollak haring i također je zadovoljan
|
i tvom mužu vjerovatno ispadne vilica kad vidi haringovu zenu
jer ova je mrak ja idem kod nje i meni vilica automatski zjapne kad uđem |
|
|
|
|
|
|
|