Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
scero je napisao/la: ›
jel postoji opcija ignore za pojedine nickove?
|
Postoji opcija ignore. Ispod svake poruke se nalazi znak: . Klikom na njega poruke ignoriranog korisnika vise nece biti vidljive. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Bolje pobrojite kojekakve agencije koje su pod županijom i za što služe, te tko u njima radi i zašto primaju plaće. Kako u županiji nema viška uposlenih, o čemu vi pričate, sram vas može biti. Treba ljude otjerati na ulicu jer ne žele prijeći u HDSSB, to je vaš način vođenja grada. Valjda će i sindikat reagirati na ovu tiraniju. |
|
|
|
|
|
jao,uf Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
pa mislim ono bando jedna.
3,300,000 kn za 279 djelatnika????????????????????????????????????????
pa kolike vi to plaČE IMATE LOPOVI JEDNI DABOGDA NI NE PRIMILI VIŠE NI JEDNU PLAČU. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Znači, dočekat ću plaću - nikad... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: Muško
|
Nadam se da u poglavarstvu neće pribjeći najradikalnijoj i najnepopularnijoj metodi reduciranja troškova - otkazima (premda je broj uposlenika daleko iznad potrebnog broja). Trenutno vrlo popularno smanjivanje plaća se i tu nameće kao primarno rješenje. Dakako, stoji tvrdnja da su plaće u poglavarstvu previsoke. Ako npr. usporedimo plaću stručnog suradnika u poglavarstvu sa plaćom stručnog suradnika u državnoj upravi vidjet ćemo da ovaj potonji ima 40-ak% nižu plaću!!!! Općenito smatram da bi se plaće u javnom sektoru trebale kudikamo više iznivelirati i to po kriterijima složenosti poslova i stručnoj spremi, bez obzira na različite načine financiranja javnih tvrtki, lokalne samouprave i državne uprave. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
|
Madcaptin
Ukupno postova: 37 Spol: Nebitno
|
A zurilo se platit obveze Gradnji, pa su odjednom iskesirali kreditno dugovanje ugovoreno na obrocnu otplatu 3 godine, pa tu je i NK Osijek sa svojih 5 milliona kuna po ledjima gradjana, a i izleti u hercegovinu kostaju...ma daj otkaz cjeloj upravi, sto ce ti aparat kad instrukcije imas! |
|
|
|
|
|
nazareth
Ukupno postova: 79 Spol: Nebitno
|
***Jel' to bila neka promjena u odnosu na stanje prije?! Ako me sjecanje ne vara, ispred Djapiceve zgrade je konstantno bio parkiran onaj sluzbeni Peugeot 407.
Nije Peugeot 407 nego 607 "Crni"
A za tvoju informaciju to je privatni automobil od Djapiceve zene i mogao si ga vidjeti jel je službeni Vel Satis bio na popravku ! |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la: ›
Mda.... ako ostane na ovom broju bit će super, pitanje je hoće li zaposliti još rodbine i stranačke mladeži. Meni se čini da Bubi spominje teška vremena baš kako bi barem na kratko zauzdao one koji mu vise za vratom da zaposli njihove ljubimce.... valjda je i njemu već to dopizdilo.
Zna čovjek kako to ide....
|
Ah, brani se koliko god može od nagrađivanja zaslužnika i sigurno mu teško pada praviti im mjesta izguravajući druge s radnih mjesta... Ali, teška je i golema nemoć gradonačelnička pred najezdom opakih partijskih zaslužnika... |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
meni ove teme nisu bas sasvim jasne.
zar zaista nikome nije jasno da su obje stranke izgmizale iz iste septicke jame i da su to samo frakcije istih metoda djelovanja i jednakih moralnih nacela.
Do jucerasnji prijatelji koji su zajedno krali ... sad kradu odvojeno i medjosobno se optuzuju ... i sad se forumasi uspjenili ko je od dva lopova posteniji ?? WTF |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
nazareth je napisao/la: ›
Nije Peugeot 407 nego 607 "Crni"
|
"607 Crni"... Ok, whatever... ;-)
Naljepnica da se radi o automobilu protokola se nalazila na Peugeotu, zato sam pomislio da je to sluzbeni automobil Grada. Na Vel Satisu nisam vidio nikakvu oznaku koja bi upucivala da se radi o sluzbenom automobilu.
Citat: ›
A za tvoju informaciju to je privatni automobil od Djapiceve zene i mogao si ga vidjeti jel je službeni Vel Satis bio na popravku !
|
Mda?! Jedino ako su ga popravljali na parkiralistu. Naime, vrlo, vrlo, vrlo cesto su oba automobila istovremeno bila parkirana ispred zgrade, ili je Vel Satis stajao na parkiralistu i zauzimao dragocjeno parkiralisno mjesto. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
zlusch je napisao/la: ›
PreacheR je napisao/la: ›
Nadam se da u poglavarstvu neće pribjeći najradikalnijoj i najnepopularnijoj metodi reduciranja troškova - otkazima (premda je broj uposlenika daleko iznad potrebnog broja).
|
A zašto bi uopće.... kad je metoda nabijanja nepotrebnih troškova zapošljavanjem bezveznjaka tako popularna.
|
Nadam se da hoće pribjeći svim najradikalnijim metodama. Ne bih se zaletavao, ali od 300 ljudi u Gradu, u razumnoj zajednici ne bi bilo mjesta za više od 100-tinjak, baš koliko ih je bilo u ranije Kramarićevo doba. Ni u najboljoj namjeri ne mogu smisliti čime se bavi tih 300 ljudi.
Smanivanje plaća je kratkoročan i uzaludan efekt u slučajevima kada postoje očiti viškovi zaposlenih. Recimo to ovako - ne želim iz svojih prihoda, tj. poreza i prireza, plaćati nerad gradskih besposličara (naravno, stvar nije jednoznačna, neki sigurno rade i previše). |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Ali bi također trebalo vidjeti koliko je uposlenih u županiji, te vidjeti mogućnosti racionalizacije i tamo. Koliko uopće oni imaju uposlenih? Koliko sam škicnuo u proračun, njima ide 2/3 za plaće i rashode poslovanja. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
|