Autor |
Poruka |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
rođena u Osijeku je napisao/la: ›
Kako da ih hapse kad zdime u Bosnu
|
Doooobar!!!
Postoji razlika između retoričkih hapšenja i hapšenja procesuiranih koalicijskih partnera... |
|
|
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
i za glavaša je trebalo vremena da ga privedu i skinu imunitet, nadam se da će tako biti i sa đapićem. ovo vam je sad fora i smiješno , pitat ću vas kad na red dođe đapone |
|
|
|
|
|
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zanimljivo!!! |
|
|
|
|
|
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
U županiji svi su potkupljeni , i svi sve drže u šah mat poziciji, zato treba glasovati i nadalje za iste Ma gdje oni bili i ma kako se isti deklarilali.
S štovanjem |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
rođena u Osijeku je napisao/la: ›
Ti kao ne čitaš novine, ili se namjerno praviš blesav? Idemo razmijeniti mišljenje o ovom članku, kao što vidiš već se nešto i pisalo. Pa opet ništa?
|
astec je napisao/la: ›
nije to baš prvi glas o Laurusu, ali iako sam i ja znao za nekakva naređivanja Laurusu o ovakvim iznosima nisam ni sanjap. Ono što ja znam je dva - tri kompa po pojedinim uredima u županiji, ali ovo...
|
Sad je barem jasno da je forumašica Watergate iznijela nekoliko mjeseci staru priču (to sam i mislio). Pritom je već očito ispucala ideju odnošenja te priče Dragi Hedlu, jer je baš Drago Hedl to o Matkoviću i Bubalu objavio (možda je Watergate Drago Hedl). Šteta za forumašicu Watergate, upravo je izgubila priliku da se učini zanimljivom.
I tako je u jeku predizborne kampanje Drago Hedl otkrio "korupciju" u redovima Hsp-a i Hdssb-a. Siguran sam da je to, kao savjestan građanin, prijavio nadležnim tijelima. Siguran sam da nadležna tijela, ako i nije prijavio, nisu propustila te novinske članke. Kako se nikad ništa nije dogodilo - preostaju nam samo dvije mogućnosti - ili je stvar izmišljotina (odnosno odrađena po zakonu), ili je na djelu zavjera politike, policije, medija, Državnog odvjetništva i sudstva, sve u cilju obrane Hsp-a i Hdssb-a (kako je sve od navedenog pod kontrolom Hdz-a, a dvije stranke upletene u priču njihovi su politički oponenti, nekako sumnjam).
Problem je samo u tome što je na ovom forumu o MGM i Laurusu pisano puno prije Hedla i Watergate. Nikad ništa. No, istina, kada bi policija skakala na svaku optužbu na forumu, ne bi se stigla baviti onim čime se bavi (kavicama po kafićima, te bjesomučnim kažnjavanjem sirotog puka). |
|
|
|
|
|
astec Ukupno postova: 210 Spol: Nebitno
|
Felt kao što rekoh, ja sam znao za par računala kupljenih u urede Županije preko Laurusa. PAr računala je daleko ispod bilo kakve korupcije, pa stoga ne možeš reći da se na temelju onoga što sam ja napisao, znalo kako Županija pogoduje Laurusu. Kao što sam inapisao za ovakve ogromne iznose ja nisam ni sanjao... Stoga Watergate što je napisala je za mene nova priča. |
|
_________________ Nemojte tako - pa Strijelac je neutralan |
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
ili je stvar izmišljotina (odnosno odrađena po zakonu
|
Žalosnog li argumenta! Pa i ne sumnjam da je zakonska forma zadovoljena u ovakvim poslićima (sudionici nisu baš toliko blesavi!), ali je svakako interesantno malo zdravorazumski tretirati ovaj slučaj i zbrojiti milijunčiće isplaćene zapravo - za ništa, koliko vidim za nekakve softvere koji nikad nisu radili, pa za održavanje tih istih stvari i slične nebuloze... Stvar je u najmanju ruku ekonomski nelogična, a i trošenje silnih količina love za ništa zaista je neetično, pogotovo kad non-stop slušamo o štednji, ukidanju, rezanju, poštenju... |
|
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
pa da se nadovežem: ne bih znala o korupciji, ali imam iskustvo odradjeno na vlastitoj kozi da nasa dicna zupanija (a tako ce sad valjda i gradska vlast) funkcionira po principu: ruka ruku mije... danas su mi hladno odbili dati neke podatke koji su zapravo javne informacije, ali se tretiraju kao drzavna tajna jerbo se njima sluze kako bi se oduzili "zasluznima" (i njihovim klanovima) za pobjedu hdssbeja i njegovih priležnica na posljednjim lokalnim izborima
[uklonjeno] |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:08; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
evil monkey je napisao/la: ›
danas su mi hladno odbili dati neke podatke koji su zapravo javne informacije, ali se tretiraju kao drzavna tajna jerbo se njima sluze kako bi se oduzili "zasluznima"
|
Ovo je već zabrinjavajuće, a i inače kada se želi znati koliko ljudi radi u županiji i oko nje...taj podatak je teško dostupan....ne znam koliko će Vrdoljak uspjeti u svom projektu transparentne uprave koji je najavio... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Znaš što, daj oladi malo! Predstavljaš se kao neka 'ljevičarka građanske provinijencije', a pritom iznosiš ovakve gadosti. Ovo je stvarno ispod svake razine pa i forumaške. Mir s tobom! |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol: Muško
|
Jako, jako zanimljivo... tra-la-la... rekle babe na selu...
Štovana "Watergate" ili kako već..., imena (kolegice imena) znaš kako to već ide. Ime i prezime ne inicijali (ako imaš "muda") i nekakav dokaz, a ne... znaš ja sam čula rekla je Marica Jozina strina, a njoj Juliška punica Markovog zeta Milana koji je to čuo od susjedove snaje koja je tetka Ljubinom stricu Josipu, a on je brat.... itd. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja. |
|
|
|
Watergate Ukupno postova: 3 Spol: Žensko
|
studenac je napisao/la: ›
Jako, jako zanimljivo... tra-la-la... rekle babe na selu...
Štovana "Watergate" ili kako već..., imena (kolegice imena) znaš kako to već ide. Ime i prezime ne inicijali (ako imaš "muda") i nekakav dokaz, a ne... znaš ja sam čula rekla je Marica Jozina strina, a njoj Juliška punica Markovog zeta Milana koji je to čuo od susjedove snaje koja je tetka Ljubinom stricu Josipu, a on je brat.... itd.
|
Potpuno si u pravu, radi se o [uklonjeno]. Mogu sa zadovoljstvom reći da su me kontaktirale mjerodavne službe kojima sam podnijela prijavu te su se uvjerili da imam podosta materijalnih dokaza za navedene optužbe koje ne inkriminiraju samo Tomića, nego i sve odgovorne u lancu. Nisu puno uzeli, ma nemojte. |
Opis: |
|
Veličina: |
91.19 KB |
Pogledano: |
182 put(a) |
|
|
|
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Žalosno je samo što je [uklonjeno] uvalio sestru u gabulu, jer ona kao vodi firmu, pa vjerojatno i potpisuje dokumente. Svaka čast brate, jako si pametan! Neka sestra odgovara za tvoje muljanje. Prestrašno! |
|
|
|
|
|
|
|