Autor |
Poruka |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
Ma najbolje si počupat dlake s onim depilatorom i onda si miran 2 tjedna...U početku boli a poslije se privikneš i na to...Tako si svaka 2 tjedna pokosim noge i pazuhe, a u međuvremenu uživam- bolje nego se svaki dan britvicom depilirat..  |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol:  Žensko
|
E tu se slažem... i ja aparatić za čupkanje, pa mal boli al dulje traje.. dobra je fora premazati noge ledom, utrne koža i manje boli..
Samo ja tako mogu noge i prepone, mislim da bih umrla nakon čupanja dlačica ispod pazuha.. To je jedino mjesto gdje britvica radi svaka 2-3 dana... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
 |
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol:  Žensko
|
O, da....to je jako bolno. Prvi put me oblio znoj kad sam čupala, mislim da je i koja suza potekla... ali ako to redovito radiš onda više ne boli... |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
 |
ixia
Ukupno postova: 333 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
podrzavam. ja sve cupam pa sam mirna dva tjedna. malo veci bed je bikini area, al jeb'ga... |
|
|
|
|
 |
yellowica
Ukupno postova: 272 Lokacija: haven Spol:  Žensko
|
ja si ga planiram kupiti... kakav? gdje? novaca?
kozmetičarka me opelješi svaki put kada dođem... |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
 |
Loona
|
A imaš stvarno svakakvih i svuda.. ja sam kupila Braunov za 199 kn na nekom sniženju u Mercatoru.. Ima dvije brzine i radi već godinu dana bez beda.. A imaš i skupih od 500-600 kn sa zatezivačima kože, hlađenjem, gelovima i svašt nešt, al mislim da bole jednako..
Imaš ih u svim TC-ima i tamo gdje se prodaju kućanski aparati, tipa Konikom i sl. |
|
|
|
 |
yellowica
|
hvala... imam ja neki zepterov,ali se bojim snjim išta... izgleda mi preopako i veliko... |
|
_________________ www.panonius.com |
|
|
 |
Loona
|
Možda nije epilator nego vibrator?  |
|
|
|
 |
yellowica
|
|
|
 |
paperje
Ukupno postova: 794 Spol:  Žensko
|
šta nakon toga? ako misliš na uzgoj panjeva na nogama, preponama i pazušnim jamama jako se ne slažem s tobom. ako si nešto drugo zamislila, ispričavam se. meni uopće ne bi bilo napeto da mi dođe dečko pa da ljubeći se sa mnom udahne moj dugo i marljivo gojeni brk... |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
 |
8
Ukupno postova: 1860 Spol:  Muško
|
Za zdravlje i higijenu kože, poznato je od pretpotopnih vremena, najbolja je smjesa magareće sperme i kobiljeg mlijeka. U tomu su se namakale faraonove žene dok su bile na stand-byu.
Važno je da rujni soci ne smrde, to jest da njena esencija ne vonja poput ribarnice na +40°C.
P.S. A zašto mnoge žene iskorjenjujući makiju dotjeraju uzpižđe do bijelog, a prkno ustrajno ostavljaju rutavim? Je li to previd ili još to nije izašlo u 'Rvaskom Cosmu?
Neki dan... od naprijed slatka mala, "kad ja pogledo" ostrag, a ona Sasquatch. |
|
_________________ Nekad davno bijah gej,
spasio me Horus Hej! |
|
|
 |
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol:  Nebitno
|
To je sekundarna (pasivna) obrana zadnjih vrata, od onih koji vole ostrag... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
 |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol:  Žensko
|