Autor |
Poruka |
frajer Ukupno postova: 13 Spol: Nebitno
|
Frost je napisao/la: ›
aha, sorry nisam skužio
|
Ispeci pa reci Mr Frost |
|
|
|
|
|
UDEGAS CREW Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
radi nemogucnosti konacnog dogovora s djicom miss protexid , navedena djica nece nastupiti u petak.
imali smo najbolju volju ali s nekim ljudima je nemoguce pregovarati. |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Jeste našli zamjenu? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Catharine
Ukupno postova: 354 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
UDEGAS CREW je napisao/la ( Pogledaj post): ›
radi nemogucnosti konacnog dogovora s djicom miss protexid , navedena djica nece nastupiti u petak.
imali smo najbolju volju ali s nekim ljudima je nemoguce pregovarati.
|
joj sto volim takve, al bitno da je ona na plakatu i ima bespla reklamu :/ :bljuv |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne kontam za ove sportske aktivnosti, kojim danom je pojedina? Sam su nabrojane sve + satnica. Ispada kao da je svaki dan isto? Da? Ne? |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
UDEGAS CREW Ukupno postova: 34 Spol: Nebitno
|
empetri je napisao/la: ›
Ne kontam za ove sportske aktivnosti, kojim danom je pojedina? Sam su nabrojane sve + satnica. Ispada kao da je svaki dan isto? Da? Ne?
|
Na plakatu i flyeru pise da su sportske aktivnosti i subotu i nedjelju i tako ce se odvijati program...dakle,sve sto je u subotu i u nedjelju je.. osim paintball turnira koji je u subotu a u nedjelju je mogucnost organizacije turnira za posjetitelje...pozdrav svima i vidimo0 se preko!! |
|
|
|
|
|
persyla
Ukupno postova: 28 Lokacija: centar Spol: Žensko
|
U koliko sati počinje većernji program? |
|
|
|
|
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol: Muško
|
Sve super i jako mise svidjelo prosle godine sve to,ali zeznuli ste se malo u radenju tog flyera,nepise koji dan je penjanje i to sve.Puno ljudi danas doslo,i gleda di je to. |
|
_________________ "Mi smo Borg,otpor je napon kroz struja."
http://www.necroparkour.deviantart.com |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol: Muško
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
velike, velike pohvale organizatoru i za light i razglas i opcenito sve, sinoc bio i bio odusevljen, jedino sto je pivo 0.25 10 kuna, sve ostalo 5+, bravo ljudi =) |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
bio jucer, bilo fino i lijepo, jedino isto zamjerke za cugu, zašt niste s pivarom nešt iskemijali nego ono sranje od bavarie 0.25 |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
preprepredobro bilo,glazba odlična.ma savršena.samo ono vopi malo neko wtf?preskupo.
|
|
|
|
|
|
neo091 Ukupno postova: 100 Lokacija: Ruska svemirska postaja Spol: Muško
|
mjuza ne da je bila loša nego nemam riječi koliko je bila loša,nabijačina bez imalo smisla sa jaaaako puno grešaka,mislim vidi se da se nisu potrudili oko organizacije i odabira dj-a,sve u svemu bio sam i razočarao se.. |
|
|
|
|
|
|
|