Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Više nije bitno biti skinhead ili sotonist, važan je samo alkohol

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stipe2
Ukupno postova: 51
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 08.08.2009. 15:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ja se sjecam Darkera, a sve lose sto se dogadjalo, sve se pripisivalo njima. Nestali su, a lose stvari su se nastavile dogadjati! Alkohol je vjecan i poznat u svim skupinama koje su se pojavile i koje ce se pojaviti!
"- Pa nek vlada omogući da jeftin bude i kvalitetan alkohol"
Ovo bi trebalo biti duhovito?
Mozda da se novcano kazne roditelji cije djete bude uhvaceno pijano, mozda ne odmah ali nakon druge, trece opomene.
Ne treba to poticati i opravdavati, treba pokusati nesto kako bi se to smanjilo i drzalo pod kontrolom. Nikada se to nece moci potpuno sprijeciti i uvijek je toga bilo i bit ce, samo ovo sto se danas desava malo je zabrinjavajuce, a najvise roditeljima djece te dobi.
Zalosno je sto ima roditelja koji su totalno ravnodusni prema tome, a ima i onih koji misle "mome djetetu se to nece nikada dogoditi, ono je pametno , poslusno i pristojno!", kad ono sincic na ispumpavanju ili na traumi jer nije dozvolio da mu popiju poslednje pivo, cerkica kupuje test za trudnocu jer ne zna sta joj se dogadjalo nakon ponoci posto je malo popila, itd...

Nisam za kaznjavanje ili neke drasticnije mjere ali da se treba nesto poduzeti mislim da je vrijeme! osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
padobranac

Ukupno postova: 1155
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 08.08.2009. 16:37 
Naslov:  

je li to poanta ovog teksta da alkohol nije vazan?
pa u cemu onda ispirati dusu?

Ukupno postova: 2694
Post Postano: 08.08.2009. 17:09 
Naslov:  

meni nije jasno šta ste se uzjebali...tekst obična limunadica... nema više ničega u ovom gradu, svi piju i seru kako im je bed.... zar je to nešto novo?

Ukupno postova: 874
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 08.08.2009. 17:26 
Naslov:  

A ma nije istina da samomladi zbog neperspektivne budučnosti piju. Evo Thompsonima milijune pa pjeva- pijem dušo ne prestajem.... Very Happy

Heroina9

Ukupno postova: 468
Post Postano: 09.08.2009. 0:39 
Naslov:  

Stipe2 je napisao/la:
Ja se sjecam Darkera, a sve lose sto se dogadjalo, sve se pripisivalo njima. Nestali su, a lose stvari su se nastavile dogadjati! Alkohol je vjecan i poznat u svim skupinama koje su se pojavile i koje ce se pojaviti!
Mozda da se novcano kazne roditelji cije djete bude uhvaceno pijano, mozda ne odmah ali nakon druge, trece opomene.
Ne treba to poticati i opravdavati, treba pokusati nesto kako bi se to smanjilo i drzalo pod kontrolom. Nikada se to nece moci potpuno sprijeciti i uvijek je toga bilo i bit ce, samo ovo sto se danas desava malo je zabrinjavajuce, a najvise roditeljima djece te dobi.
Zalosno je sto ima roditelja koji su totalno ravnodusni prema tome, a ima i onih koji misle "mome djetetu se to nece nikada dogoditi, ono je pametno , poslusno i pristojno!", kad ono sincic na ispumpavanju ili na traumi jer nije dozvolio da mu popiju poslednje pivo, cerkica kupuje test za trudnocu jer ne zna sta joj se dogadjalo nakon ponoci posto je malo popila, itd...

Nisam za kaznjavanje ili neke drasticnije mjere ali da se treba nesto poduzeti mislim da je vrijeme! osijek031.com smile

Neznam na koje točno godište ovdje ciljaš, ali po meni je normalno da "djeca" 17,18,19 god piju...tvoj post zvuči kao post zabrinutog roditelja, tako da neznam dali si star ili jednostavno zatucan. Stvar nije samo u alkoholu nego je stvar i kakva si osoba i koliko si daleko spreman ići...ako si budala, alkohol će samo doprinjeti da budeš još veća budala, ako si normalna osoba koja tu i tamo popije u granicama normale, bit će super i tebi i tvojoj ekipi. Smatram da nije stvar alkohola, nego stvar koliko si pametan i koliko imaš samokontrole. Ja sam počela pit u 15-16-oj i uvijek je sve bilo ok, nikad incidentata, ispiranja i trudnoće...a sada sam normalna osoba u 22 god koja i dalje voli pocugat s dobrom ekipom. Što se tiče onih od 13 god. i manje koji već cugaju, to se tiče samo njihovih roditelja...

Post Postano: 09.08.2009. 9:45 
Naslov:  

Heroina9 je napisao/la:
Stipe2 je napisao/la:

Neznam na koje točno godište ovdje ciljaš, ali po meni je normalno da "djeca" 17,18,19 god piju...tvoj post zvuči kao post zabrinutog roditelja, tako da neznam dali si star ili jednostavno zatucan. Stvar nije samo u alkoholu nego je stvar i kakva si osoba i koliko si daleko spreman ići...ako si budala, alkohol će samo doprinjeti da budeš još veća budala, ako si normalna osoba koja tu i tamo popije u granicama normale, bit će super i tebi i tvojoj ekipi. Smatram da nije stvar alkohola, nego stvar koliko si pametan i koliko imaš samokontrole. Ja sam počela pit u 15-16-oj i uvijek je sve bilo ok, nikad incidentata, ispiranja i trudnoće...a sada sam normalna osoba u 22 god koja i dalje voli pocugat s dobrom ekipom. Što se tiče onih od 13 god. i manje koji već cugaju, to se tiče samo njihovih roditelja...

Ja sam od onih koji su mislili " mome djetetu se to nece nikada dogoditi, ono je pametno , poslusno i pristojno!", a onda iznenada pakao, zivot se okrene za 180 stupnjeva. Jedna jedina vecer promijenila je zivot djeteta, svih nas i oko nas, te utjecala na buducnost! Jesmo li mi roditelji krivi, drustvo, alkohol? Odgovor ne postoji, ali samokontrola sa 17 god.! To ne postoji! To je sve podlozno situaciji i drustvu. U pitanju je samo jedna vecer, jedan autobus koji je pobjegao, jedno drustvo koje je ponudilo nezaboravan provod, jedan mobitel kojem je crkla baterija i Ja, roditelj koji je imao puno povjerenje u svoje dijete!
Nisam zatucan, mozda sam i previse liberalan, ali nakon svega sto se dogodilo kada vidim mladez kako se opija bez razloga uhvati me bijes, zalost i kojesta mi prolazi kroz glavu.
Zar ne moze provod bez alkohola, "ako si normalna osoba koja tu i tamo popije u granicama normale, bit će super i tebi i tvojoj ekipi.", sta je normala i sta je tu i tamo, sta znaci super?

Ukupno postova: 2125
Post Postano: 09.08.2009. 11:01 
Naslov:  

Stipe, samokontrola (kao posljedica dobrog odgoja i dobre dvosmjerne, ponavljam dvosmjerne komunikacije s djetetom) postoji u 17. godini. O da, naravno da postoji.

I možda je upravo problem u libreralnom pristupu odgoju (ako govorimo o pravoj liberalnosti).

Ukupno postova: 468
Post Postano: 09.08.2009. 12:44 
Naslov:  

Žao mi je ako se stvarno nešto loše dogodilo tvome djetetu, iako nisam roditelj, mogu samo zamislit kroz šta si prošao jer imam i ja mlađu sestru koju nastaojim uputiti na pravi put. Nažalost alkohol je kao što sam rekla neizbježan generacijama, treba samo biti pametan i znati se kontrolirati. Neka djeca su već u 17. zrela, jbg neka i nisu. Zar ti nikad nisi u mladim danima popio u granicama normale da ti jednostavno bude samo dobro?

Post Postano: 09.08.2009. 14:29 
Naslov:  

Heroina9 je napisao/la:
Žao mi je ako se stvarno nešto loše dogodilo tvome djetetu, iako nisam roditelj, mogu samo zamislit kroz šta si prošao jer imam i ja mlađu sestru koju nastaojim uputiti na pravi put. Nažalost alkohol je kao što sam rekla neizbježan generacijama, treba samo biti pametan i znati se kontrolirati. Neka djeca su već u 17. zrela, jbg neka i nisu. Zar ti nikad nisi u mladim danima popio u granicama normale da ti jednostavno bude samo dobro?

Znam da neces vjerovati, ali nisam nikada ni pivo popio! Ne zato sto nisam htio, nego iz zdravstvenih razloga! Jbg, milion puta sam se htio napiti ko zvijer, ali sam svaki put zavrsio na hitnoj prije druge cuge!
To sto kazes, u potpunosti se slazem s tobom i kakav god da si roditelj pubertet cini svoje i ponekad treba imati puno srece u odgoju!

Post Postano: 09.08.2009. 14:29 
Naslov:  

Zato pusim ko smuk!

Ukupno postova: 378
Post Postano: 09.08.2009. 15:43 
Naslov:  

Eto i ja nekad popijem u društvu, čak sam se više puta i "nazujio" ali nikad se još nisam razbio da ne znam što radim, to nikako ne želim. Ali nažalost kod većine mojih vršnjaka to nije slučaj. Većina ih pije dok ima novaca ili dok ne izgubi svijest. To je stvar volje i razuma. Jednostavno se ne želim napiti

ch0sen

Ukupno postova: 150
Post Postano: 09.08.2009. 15:44 
Naslov:  

gluplji text nisam pročitao dugo...
najrađe bih autoriu tužio da mi vrati potrošeno vrijeme na čitanje ovih gluposti osijek031.com smile

Mladjo

Ukupno postova: 2890
Post Postano: 09.08.2009. 15:48 
Naslov:  

žalosno je da djeca od 16 godina piju ko smukovi i padaju u nesvijest od cuge. meni je u tim godinama 4 piva bio plafon

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
PEGY

Ukupno postova: 2664
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 09.08.2009. 16:17 
Naslov:  

Ona ženska na slici,što se ko krava izvalila preko klupe, ima dobre čizmice.
btw. sličica je nastala u Londonu, a ne u ovom tu gradu.

Svebor

Ukupno postova: 1672
Post Postano: 09.08.2009. 16:23 
Naslov:  

Stipe2 je napisao/la :

Nisam zatucan, mozda sam i previse liberalan, ali nakon svega sto se dogodilo kada vidim mladez kako se opija bez razloga uhvati me bijes, zalost i kojesta mi prolazi kroz glavu.

kada vidiš primjer da netko nakon 45 godina rada ima penziju 4 puta manju od nekog tromjesečnog "zaslužnog" bojovnika i ptspeovca, bivšeg harmonikaša i lokalnog predsjednika udruge lovaca dok istodobno prosvjetari dječja igrališta koriste kao parking, teško da možeš vjerovati u neku perspektivu.
pa... kada vidiš da ti starci cijeli život rintaju i lome grbaču za krov nad glavom i hranu zapitaš se - zašto ne; zašto se ne ubiti kao guzica još dok si to možeš priuštiti!?
utjehu i zabavu u nečemu moraš potražiti.
ionako nećeš dobiti na lutriji pa postati neki političar, tajkun ili nešto sl. posebice ne u državi u kojoj niti visoko obrazovanje nije jamstvo sretnije budućnosti, stabilnije egzistencije.

Skoči u forum: