Autor |
Poruka |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
NinjaTurtle je napisao/la: ›
Toliko o toleranciji kad se vjerski simboli nazivaju sranjima
|
Zašto ne? Neki vide bogorodicu i u govnetu.
Nekima je upravo govno jedan od vjerskih simbola... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
errrr Ukupno postova: 125 Spol: Nebitno
|
NinjaTurtle je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ma naravno. Potpuno je jasno da je u pozadini svega mržnja prema katoličkoj crkvi i vjeri većinskog nraod. Udružili su se kojekakvi skorojevići zajedno s bandom komunjarskom, ateističnom, jogoslovenskom. Oni mrze NAS i zato im smetaju NAŠI simboli. Budite uvjereni da isti ti nikada ne bi rekli ništa protiv zvijezde petokrake i druga Tita.
To je gamad koja koristi i najamnju mogućnost da zabije nož u leđa i preuzme potpunu kontrolu nad svime i svima kako je i navikla u onome sistemu. a to ne će ići drugovi. čitamo vas kao otvorenu knjigu. Mesić po starom dobrom običaju opet LAŽe i mulja.
Glede licemjerne europe. Oni sve što rade rade iz određenog razloga i da bi se obračunali s nadirućim islamizmom kojega je iz dana u dan sve više i više čak i najkatoličkijoj državi europe italiji, spremni su se odreći i vlastite vjere.
Jer nemaju muda da muslimanima zabrane njihova obilježja koja im debelo smetaju. |
|
|
|
|
|
errrr Ukupno postova: 125 Spol: Nebitno
|
[quote="Ingo";p="262856"] znao sam da u temi 'uklanjanje krizeva i sekularizacija hrvatske' MORA biti postavljeno pitanje 'a di si ti bijo 91. ???'
[ quote]
Ne znam kako tebe, ali mene bi bilo sramota da mi rodni grad brane dečki iz okolnih mjesta i cijele Hrvatske, a da se ja odem skloniti na sigurno u njihove podrume. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
errrr je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ma naravno. Potpuno je jasno da je u pozadini svega mržnja prema katoličkoj crkvi i vjeri većinskog nraod. Udružili su se kojekakvi skorojevići zajedno s bandom komunjarskom, ateističnom, jogoslovenskom. Oni mrze NAS i zato im smetaju NAŠI simboli. Budite uvjereni da isti ti nikada ne bi rekli ništa protiv zvijezde petokrake i druga Tita.
To je gamad koja koristi i najamnju mogućnost da zabije nož u leđa i preuzme potpunu kontrolu nad svime i svima kako je i navikla u onome sistemu. a to ne će ići drugovi. čitamo vas kao otvorenu knjigu. Mesić po starom dobrom običaju opet LAŽe i mulja.
Glede licemjerne europe. Oni sve što rade rade iz određenog razloga i da bi se obračunali s nadirućim islamizmom kojega je iz dana u dan sve više i više čak i najkatoličkijoj državi europe italiji, spremni su se odreći i vlastite vjere.
Jer nemaju muda da muslimanima zabrane njihova obilježja koja im debelo smetaju.
|
prozreo si nas |
|
|
|
|
|
la_linea Ukupno postova: 56 Spol: Nebitno
|
errrr je napisao/la: ›
|
Jer nemaju muda da muslimanima zabrane njihova obilježja koja im debelo smetaju.
|
Pretjeruješ. Ja sam protiv, a nisam ništa od toga što si naveo. I prije bih Irsku i Poljsku stavio kao najkatoličkije zemlje, ali to sad nije tema. A protiv sam opće zabrane vjerskih simbola kakva je u Francuskoj. Jer nije problem križ oko nečijeg vrata ili na radnom stolu, nego naprosto nema razloga ni opravdanja, a niti zakonske osnove, da stoji kraj grba RH. |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
errrr je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
...trla baba lan da joj prođe dan....fraza na frazu i to je sve....bez ijednog valjanog argumenta..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
|
Nekima je upravo govno jedan od vjerskih simbola...
|
jasna je aluzija citiranog forumaša |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
|
Nekima je upravo govno jedan od vjerskih simbola...
|
jasna je aluzija citiranog forumaša
|
Piss Christ
Chris Ofili - The Holy Virgin Mary
Mislim da je ova najviše uvrijedila kršćane jer je na njoj Marija - crnkinja
|
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
Moderatori spavaju kao po običaju |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
errrr je napisao/la: ›
Koji idioti Bože moj. No što očekivati od onih koji su 91. u 90% slučajeva napustili rodni grad i prepustili ga na milost i nemilost srbočetničkoj gamadi, a sada sude rijetkim hrabrim ljudima koji su imali muda ostati i braniti svoj grad.
Sic!
|
kao što je teško mjeriti nečije vjerovanje i nevjerovanje tako je isto i sa ljudskim strahom.netko može podnijeti više a netko ne.sramotno je jedino ako se pojedinac nije odazvao na mobilizacijski poziv, tad se može o njima govoriti kao idiotima.
tvoja logika da većinski narod sa većinskom vjerom u državi može radit što hoće je jednaka onoj velikosrpskoj jer su i oni bili najmnogoljudnija nacija u exYu.ako je dozvoljeno postavljati križeve po javnim ustanovama zašto onda i u crkvi - kao javnom prosotru - ne bi bilo dozvoljeno postavljati slike i simbole države? grb države koja daje novac za očuvanje vjere... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ovo je samo još jedna od tema u nizu koje skreću pažnju s pravih problema ove države. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|
|
|
akis
Ukupno postova: 73 Spol: Nebitno
|
Kakve veze ima drzava sa religijom? Bolje da objese banane po uredima. |
|
_________________ Daj meni Beck´s i njima šta će |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ovo je samo još jedna od tema u nizu koje skreću pažnju s pravih problema ove države.
|
nije
pravo skretanje problema je kad otvoriš sv4e dnevne novine a top vijesti su DroLjores Lambaša i DiLkan te kako je Beyonce-in zaštitar pretukao snimatelja, a poskupljenje nafte od 50lipa te najvljeno poskupljenje struje na jesen su na dnu viejsti |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ja ne znam koje ti novine citas, ali poskupljenje goriva je bila udarna vijest na naslovnici svih dnevnih novina. A ovo cemu ti pricas je zuta stampa koja nije na naslovnici vec negdje pred kraj. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
|
|