Autor |
Poruka |
Deo21 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
jer ima negdje u osijeku da se karta poker [TH] i ako ima koja su to mjesta?? hvala |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
To i mene zanima, baš mi se zarađuje nekih novaca |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
Neznam ima li negdje baš organiziranih turnira u Osijeku,al mi se znamo skupitu u planu B,posudit njihove žetone i onda mi igramo turnir međusobno.Eto skupite ekipu,dogovorite o kojim novcima se radi i igrate. |
|
|
|
|
|
Deo21 Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
sve to ok a jel ima di da ono ima uvijek ljudi za igrat da se nemoram frendovima pare uzimat i gdje se plan B nalazi?? |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
|
|
|
bobo22 Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Pozdrav, malo sam gledao texas holdem poker onaj na rtlu, i fora je igra, počeo sam danas na facebooku igrat. Znate li negdje dal se može kod nas u osijeku igrat poker u novce, malo bi htio okušat blefiranje i sreću hehe. Ajde javite mi na pm ili tu napišite, koji kafići, klubovi i sl |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
bobo22 Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
i u koliko se tamo novaca igra i kad |
|
|
|
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne igra ti se to za novac ... |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
kalebigor Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Deo21 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jer ima negdje u osijeku da se karta poker [TH] i ako ima koja su to mjesta?? hvala
|
IMA U Đakovu. Moj mail ti je [email protected]
javi mi se na e-mail i sve ti objasnim i kažem kad se igra i šta....ali tek negdje od idućeg tjedna...uglavnom javi mi se na mail pa ti sve rećem |
|
|
|
|
|
noname Ukupno postova: 204 Spol: Nebitno
|
imate na sjenjaku u birtiji preko puta katinih kolaca igraju decki poker skoro svaku vece |
|
|
|
|
|
d_grassa
Ukupno postova: 239 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol: Muško
|
noname je napisao/la: ›
imate na sjenjaku u birtiji preko puta katinih kolaca igraju decki poker skoro svaku vece
|
frankopan ?
ako je frankopan, načuo sam da se vrte i cifre od 10 000 - 15 000 kn |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
|
Defect1 Ukupno postova: 12 Spol: Nebitno
|
Je li itko igrao u Golden Sun casinu u portanovi? Bude li ikad publike tamo? Htio bih razgledat kako se igra |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imate free roll turnire utorkom u golden sun casinu.... sad neznam jel ima svaki utorak... ok je otići za 1. put da se izvidi situacija, planiram i ja uskoro |
|
|
|
|