Autor |
Poruka |
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
nisam znao da su ovakve teme još uvijek aktualne. a što se tiče "žene", trrššššš |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
žena je napisao/la ( Pogledaj post): ›
oh boze koji odg nitko nije nist normalno napisao, a sad neznam vise koja gore doticna dama mi je napisala da se kao kakva sam to prijateljica ak se razmisljam prestat druziti, bas bi nju voljela vidjet, da se mora druziti s takva dva, koja se ljube pred njom i koji su joj ispricali puno svega i ne bi vjerovali al svi koji su bili dobri s njim ga izbjegavaju osim mene
|
u kurcu si i ti i tvoji prijatelji i tvoj gay lega. jedni metaforički, jedni doslovno ali mi se ipak čini da je tvoj gay lega jedini normalan u cijelom "društvu" |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
zeros je napisao/la: ›
di vi svi jebote nalazite te gay prijatelje? ...i jab volio imat jednog...
|
nađi na fejsu... a kolko znam bio je jedan na forumu
@žena, objesi se... |
|
|
žena Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
jao sto ste vi liberalni, pa to je strasno, de se malo okrenite oko sebe i pogledajte gdje zapravo zivite i sto je ovdje normalno |
|
_________________ Da je Bog htio pedere napravio bi Adama i Stevu... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
žena je napisao/la ( Pogledaj post): ›
jao sto ste vi liberalni, pa to je strasno, de se malo okrenite oko sebe i pogledajte gdje zapravo zivite i sto je ovdje normalno
|
????????????
...de mi objasni, molim te, što to još nisam vidjela?....zapravo, ti nisi niti zaslužila da ti taj tvoj gej "prijatelj" i bude prijatelj....barem je opće poznato da oni u ženskom društvu nisu licemjerni, mogu biti najbolji prijatelji, a i nemaju skrivene namjere da te pohebu, ne????
..u stvari, možda ovo zadnje i je tvoj problem? |
Zadnja promjena: anakonda; 31.08.2009. 15:51; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
žena je napisao/la: ›
jao sto ste vi liberalni, pa to je strasno, de se malo okrenite oko sebe i pogledajte gdje zapravo zivite i sto je ovdje normalno
|
pa šta je loše u tome što je netko gay, zašto bi se svi prestali družit s tim ČOVJEKOM... ja ne znam puno LJUDI te sklonosti, samo neki susjedov rođak koji dođe svako ljeto iz austrije (i normalno sam komunicirao s njime premda mu baš i ne ide hrvatski) i jedna legica je bila no sad se udaje... to što si napisala u prvom postu pokazuje koliko si ti liberalna... |
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
to ti gejevi ta oni su ti drugo moja vražji nakot. sam vrag ih je protjero iz pakla nebili zatrli ljudsku lozu i podvrgnuli svijet propasti i nemogućnosti stvaranja potomstva. to sve treba ložit u visokim pećima. |
|
|
|
|
|
joe maračić meki Ukupno postova: 24 Spol: Nebitno
|
Ne znam zašto toliko bijesa na ženu koja se dvoumi što s prijateljem jer je derpe. Žena je zbunjena jer lik ne pokazuje nakane da ju naskoči a to nije u redu. U konačnici, možda je tako i bolje, ima i drugih momaka pa probaj sreću dalje, a što se tiče guja, to je njegova stvar dok ne počne druge s tim maltretirati. |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zeros je napisao/la ( Pogledaj post): ›
di vi svi jebote nalazite te gay prijatelje? ...i jab volio imat jednog...
|
Ja imam jednog imaginarnog prijatelja. Nitko ga ne vidi osim mene i dodje kad ga ja pozovem ... ali on nije gay. On je bi-curious. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
ja imam žensku biseksualnu prijateljicu, a to je puno bolje od prijatelja pedera... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
fallen-angel
Ukupno postova: 225 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
di ste vi u rvackoj vidli ijednog geja...sve su to pedercine |
|
_________________ We shall never surrender !!!! W.C. |
|
|
|
joe maračić meki Ukupno postova: 24 Spol: Nebitno
|
Izgleda da u Hrvatskoj ima puno više gujeva nego što se misli i zna. Stoga biti žena u nas nije nimalo lako - teško je naći vjernog druga u velikom gradu.
...reče oh kako ljubav boli dok su hitnoj mu krpili
š...k! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
joe maračić meki je napisao/la: ›
Stoga biti žena u nas nije nimalo lako - teško je naći vjernog druga u velikom gradu.
|
Ma ko ih jebe! Stalno nešto seru!
"Buhuhu, svi su muški svinje i ružni i nemaju para i nemaju dobre aute, buhuhu"
Nek' se jebu sad drškom od metle! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
joe maračić meki je napisao/la: ›
Stoga biti žena u nas nije nimalo lako - teško je naći vjernog druga u velikom gradu.
|
Ma ko ih jebe! Stalno nešto seru!
"Buhuhu, svi su muški svinje i ružni i nemaju para i nemaju dobre aute, buhuhu"
Nek' se jebu sad drškom od metle!
|
Neka odu u lezbe, ja znam jednu ekipicu, možda im se svidi strap-on =)
Šalim se... XD |
|
|
|
|
|
|
|