Autor |
Poruka |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jeste razmišljali ima li dobrih i loših trenutaka za umiranje i koji su to? Ja jesam, ali bih volio čuti ima li nešto što mi nije palo na pamet. |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Jesi li se pokušao ubiti, nekim slučajem, ako već postavljaš takvo pitanje? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
DonQuijote
|
Ne, nema ovo nikakve veze ni s ubojstvom, ni sa samoubojstvom! Čisto filozofski.
Da malo razjasnim, ja smatram da ima puno više dobrih trenutaka za umrijeti, nego što ima loših. Loš je trenutak, na primjer, kad jako dugo težiš nekom cilju, radiš na njegovu ostvarenju, žrtvuješ se i što-sve-ne, i onda pred samo ostvarenje tog cilja - umreš! Nije bitno od čega. To je jedan od rijetkih loših trenutaka za umiranje, jer si bio na korak od ostvarenja nekog velikog životnog cilja. |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
Danas sam bila u prilici čuti priču. Beba, tek rođena, imala je moždani udar i doktori su se potrudili operirati. Bebač je ovih dana navršio godinu dana i sada su napravili proslavu.
Nema pravog ili lošeg trenutka za umiranje.
Možeš disati i biti mrtav. |
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Ne znam baš, ja sam čovjek seljak i mislim da nema dobrog trenutka za umiranje, ali, kad razmišljam o tome, imam samo jednu želju, da ne umrem gladan...Da se ja fino najedem kad dođe moj red, pa onda šta bude. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
DanicaV
|
@Allende,
bar si iskren.
Sve ćeš nas nadživjeti. Makar svojim duhom. |
|
|
|
|
DonQuijote
|
Jako dobar trenutak za umiranje bi mi bio da direktno prema nama piči neki meteor, da znamo više-manje točno kad će udariti, čuješ se i vidiš s dragim ljudima, i onda sjedneš negdje na neku terasu, uz neku kavicu i gledaš kako se približava... |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Bilke
Ukupno postova: 634 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
@Allende: Kad sam pročitao tvoj post, odmah mi je pala ova pjesma na pamet. Offtopic je i nema veze s umiranjem, ali eto...
Ivan Slamnig je napisao/la: ›
Kad mi svega bude dosta
evo oči, da ću poći
k onome što dolje osta.
Neću činit više, bome
ono, što do sada morah,
sjesti ću pod stari orah
(sličan onom pokojnome!)
stol će prostrt bit bjelinom,
za nj ću sjesti, pa ću jesti
kruh sa sirom, ribu s vinom.
|
|
Zadnja promjena: Bilke; 25.07.2006. 22:55; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Jeste razmišljali ima li dobrih i loših trenutaka za umiranje i koji su to? Ja jesam, ali bih volio čuti ima li nešto što mi nije palo na pamet.
|
Forumaši su besmrtni, stoga samo naprijed. Ovakve bedaroške teme radije zatrpaj negdje. Brrr... smrznem se kad pomislim koliko tužnih bi ostavila... ;-)
Razmišljat ćemo o tome kad na nas dođe red. ;-) |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
DanicaV
|
naprosto zaspati........... |
|
|
|
|
DonQuijote
|
Gemi je napisao/la: ›
Razmišljat ćemo o tome kad na nas dođe red. ;-)
|
To i je caka: sa smrću se bolje odmah pomiriti, jer ne znaš kad će doći tvoj red! A kad se pomiriš da će i taj trenutak jednom doći, možda i prije nego mislimo, puno je lakše i ljepše živjeti. |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
To je jedan od rijetkih loših trenutaka za umiranje, jer si bio na korak od ostvarenja nekog velikog životnog cilja.
|
..ako ništa drugo, bar bi te svi zapamtili po svemu tome...
Ovo je stvarno diskutabilno pitanje..i baš nema nekog pametnog odgovora na njega. Točnije, stvarno nema onog dobrog trena, osim kad si star, bolestan, sve je već iza tebe, znaš da se oko ničega ne trebaš brinuti jer si 'odradio' svoju životnu ulogu najbolje što si znao i sretan si zbog toga.
A sve ovo prije je pre rano...
Ako odemo u tako neku krajnost kao ovi meteori..a ne znam, ja bih sigurno bez obzira na sve drage ljude oko sebe mislila kako sam baš sutra mislila nešto važno napraviti, ni na more neću stići.. SOS ili bi pizdila što ću umrijeti, a nisam vidjela ni Japan! Sve u svemu, nikako ne vidim dobar način! |
Zadnja promjena: Anita_os; 25.07.2006. 23:29; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
DanicaV
|
pomirena
ne žalim ni za čim. stojim iza svega što sam učinila. |
Zadnja promjena: DanicaV; 25.07.2006. 23:16; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Koji crni meteori....zadnja stvar koju bih želio znati je točno kada ću umrijeti, to bi mi sjebalo dooobar dio života prije toga... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
|
|