Autor |
Poruka |
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol: Muško
|
Kawasaki3P bi baš fino legli, Jura Stublić i Film također. |
|
|
|
|
|
ennna
Ukupno postova: 211 Lokacija: grad osijek Spol: Žensko
|
upravo saznah da se ove godine NEĆE održati dani piva
zbog fucking recesije u osječkoj pivovari.
e pa osječka pivovaro, srami se, ne prepoznaješ dobru energiju ovoga grada! |
|
_________________ daću ti savet: CRKNI! |
|
|
|
Tristia
Ukupno postova: 124 Spol: Žensko
|
lažeš!?
a bed, morat ću si organizirat vlastite dane piva |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
JA sam to već napisao na prethodnoj strani, nitko nije vjerovao...
Iskreno, meni je drago da neće biti kirvajske fešte, a oni koji uistinu žele ćuti te bendove će platiti za njihovu klupsku svirku kojih će sigurno biti, jer bit će vjerojatno opet Tuborg Green Festa, imamo Teatar, ponovno će se otvoriti United u novom prostoru...
Ako se mene pita, taj kirvaj gdje 90% publike dolazi eto tako da dodje je nepotreban, a i možda sada napokon ljudi prestanu sa razmišljanjem tipa "zašto doći gledati taj i taj bend i platiti kada sam ih gledao već na danima piva" i napokon shvate kakva je razlika između klupske i kirvajske svirke |
|
_________________ https://www.facebook.com/GO.Osijek |
|
|
|
jeremy
Ukupno postova: 101 Lokacija: s druge strane ogledala Spol: Muško
|
Jebemu, meni je to vrhunac godine...
Fak... |
|
_________________ Jeremy spoke in class today |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
ennna je napisao/la: ›
|
Krivo saznaješ.
Nije u pitanju nikakva recesija, nego procjena marketinga pivovare da se u tu manifestaciju, nakon ogromnih (za njih) ulaganja u marketing u posljednje vrijeme, ne isplati ulagati.
Pravi organizator, Noktua, razmišlja da istu stvar ponudi drugim pivovarama. Tu se malo čudiim - što će uopće pivovarama ta Noktua? Dovesti bendove i postaviti šator može svatko, no ne može ih i svatko platiti. I ja se slažem da je dosta besplatnih manifestacija koje plaća Grad, Pivovara ili netko treći, a onda se organizator hvali da je napunio šator. Krajnje je vrijeme da se počne na jedan zapadni, civilizirani način vrednovati glazbu i koncerte, a to znači plaćati ulaznice.
Ujedno, nakon gostovanja direktora Komaka u emisiji cijenjenog novinara Flaudera na Ostv, stječe se dojam da taj čovjek zaista ima dobre namjere, a da li ima i znanja to ćemo vidjeti. Već je borba protiv Gucića, Glavaša i nekih probisvjeta koji su se nakotili u toj pivovari (a navodno predstavljaju radnike) dovoljno zahtjevan posao. Smjer kojim je pivovara krenula ne čini se loš, zasad. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
|
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
|
|
|
Dex
Ukupno postova: 6 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Koje sranje... Grad ima Osiječke ljetne noći uz Ožujsko, a Jesen uz Osiječko neće bit... Sa svih strana trešte cajke i taka sranja i sad ukidaju i ono malo rock sadržaja.... |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
yebo vas rock!! kazu da ce biti sator i da ce biti tamburasa!! šta ti više treba ?? |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol: Nebitno
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
|
Smjer kojim je pivovara krenula ne čini se loš, zasad.
|
ne bih se složio, nego sasvim suprotno. jesen uz osječko se neće održati, na osječkim noćima sponzor je ožujsko, iako je bilo prvo ponuđeno osječkoj pivovari, ovi htjeli rušiti cijenu i na kraju popušili, otvara se sutra pandur, uleće carlsberg - jedva dočekao, isto kao i ožujsko, platili kampanju 5 milijuna kuna, spotovi već viđeni, zapakirani u novo ruho (SP u nogometu, reklame za karlovačko, japanac, francuz, a kod njih slavonac dalmatinac...), smisao za marketing im je malo jači, kiksaju u svom gradu, što je sramota. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
muvifrik je napisao/la: ›
W.M. Felt je napisao/la: ›
|
Smjer kojim je pivovara krenula ne čini se loš, zasad.
|
ne bih se složio, nego sasvim suprotno. jesen uz osječko se neće održati, na osječkim noćima sponzor je ožujsko, iako je bilo prvo ponuđeno osječkoj pivovari, ovi htjeli rušiti cijenu i na kraju popušili, otvara se sutra pandur, uleće carlsberg - jedva dočekao, isto kao i ožujsko, platili kampanju 5 milijuna kuna, spotovi već viđeni, zapakirani u novo ruho (SP u nogometu, reklame za karlovačko, japanac, francuz, a kod njih slavonac dalmatinac...), smisao za marketing im je malo jači, kiksaju u svom gradu, što je sramota.
|
Ne tvrdim da je Pivovara počela oduševljavati, no za tu je firmu bilo kakav marketing uspjeh, prije toga ga nije bilo uopće. Problem je što je njima marketing neophodan za tržiše izvan Osijeka, a tu su dani piva u Osijeku nepotrebni. Što se tiče ugovora sa kafićima, tu su očito znatno lošiji od konkurencije, ali oni vjerojatno znaju zašto. Da se razumijemo, za tu firmu bi bio uspjeh da ne ode u stečaj, te da se u dogledno vrijeme proda ozbiljnoj europskoj firmi, dakle nešto poput Karlovačke. Usput, marketing svih hrvatskih firmi dosadan je i predvidljiv, i tu se Pivovari nema što puno zamjeriti. |
|
|
|
|
|
asko Ukupno postova: 349 Spol: Nebitno
|
sorry al izrekao si glupost.njima ne treba marketing u njihovom gradu?pa prvo moraš biti vodeći brand u svome gradu da bi uspio bilo gdje dalje.ako ne možeš sklopiti ugovore sa kafićima u svome gradu kako očekuješ da to napraviš bilo gdje dalje? |
|
|
|
|
|
|
|