Autor |
Poruka |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja ovo ne mogu ni citati
|
|
|
|
|
|
Shadow Striker
Ukupno postova: 127 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Sprdaju se s Hrvatskom, s Osijekom, i zaboli ih dupe za to. Oni nabrijanci koji su fantazirali da je Bubalo mlad i samostalan te će se oduprijeti Glavašu i raditi kako on hoće, šipak. Đapić vam je bio mila majka šta vam tek slijedi. Samo gledajte i uživajte ! |
|
|
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
glavna vijest na STV i priopcenje sa sjednice... to je zapravo fascinantno kak ti ljudi funkcioniraju, a simpatizeri i glasaci su jos fascinantniji! Snaga grada - bas! |
|
|
|
|
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
he,he,he
Vođenje regije i grada na daljinski |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
mislim da bi zbog ovoga trebalo pozvati Šišljagića da odstupi sa mjesta župana.da ima imalo obraza sam bi to napravio.radi na mjestu plaćenom od države a ne poštuje njene odluke....kako tek poštuje svoje birače?! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
jao,uf Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
pa ovo je sramota ljudi moji.kako ih nije stid svojih birača??di je sad onaj Matković sa svojom NOVOM OSJEČKOM PRIČOM?? šta sad kaže gđa.Lovoković na ovakvo donošenje zaključaka o svome kolegi "bankaru"koji je NARAVNO SAMOSTALAN TE NEVEZAN ZA GOSP.glavaša.
NEČUVENO Osječani moji kamo nas ovo vode naši gradski oci.
ali neka imamo kuda otići kada grad ode kvragu odosmo mi svi kod našega Glavaša u BIH pa napravili smo mu kuču dosta veliku da nas dosta stane u nju(taman djelatnici gradskih firmi sa njegovim direktorima)
i na kraju živjela demokratija i BiH jel da nema nje imali bi veći trošak za gradske sjednice jer ko zna kuda bi morali putovati ovi naši na porciju kod Glave.zato braćo i |
|
|
|
|
|
jao,uf Ukupno postova: 29 Spol: Nebitno
|
e da ima li di peticija za nekakove prijevremene izbore u osijeku i slavoniji jer ovo je stvarno cirkus. |
|
|
|
|
|
vjivance
Ukupno postova: 160 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
rođena u Osijeku je napisao/la: ›
Sprdaju se s Hrvatskom, s Osijekom, i zaboli ih dupe za to. Oni nabrijanci koji su fantazirali da je Bubalo mlad i samostalan te će se oduprijeti Glavašu i raditi kako on hoće, šipak. Đapić vam je bio mila majka šta vam tek slijedi. Samo gledajte i uživajte !
|
To im ja cijelo vrjeme zborim |
|
_________________ Nemožeš biti gnjevan mladi čovjek, pošto odavno više nisi mlad. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
rođena u Osijeku je napisao/la: ›
Đapić vam je bio mila majka šta vam tek slijedi.
|
uvijek i od gorih ima gorih...što bi Murphyjev zakon rekao: Stvari se kreću od lošeg ka gorem! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
(Jos jedna) katastrofalna politicka odluka ovogranicnog HDSSB-a.
S jedne strane mi je zao sto moj gradonacelnik [ma tko to bio] mora po instrukcije u drugu drzavu i to kod osobe koje bjezi od pravnog sustava RH, a s druge mi je drago sto se na vrijeme pokazalo pravo lice.
najavljenim odlaskom Djapica se nakratko cinilo da se Osijek mogao rijesiti okova dvije sablazno lose politicke figure. Sjenka jedne se jos uvijek debelo nadvija na ovim sve tuznijim i sve besperspektivnijim gradom.
P.S. Nazalost, umjesto da HDSSB sve vise poprima konture ozbiljnog regionalnog igraca, njihovi celni ljudi sve cine da njihovo politicko djelovanje pocinje sliciti ponasanju 'seseljevaca'. Pet koraka unazad. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
HDSSBH - hrvatski demokratski savez slavonije, baranje i hercegovine
njih kriza nije pogodila, šire ljudi poslovni pogon |
|
|