Autor |
Poruka |
AKIZIKA
Ukupno postova: 193 Lokacija: Na Jugu kod bajera Spol: Muško
|
Zna li netko torrent stranicu gdje se može skinuti ovaj građevinski softver?gala 2009
Unaprijed hvala!!! |
|
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
teško da ćeš naći galu na torrentu jer je specijalizirani program koji nije toliko raširen a i zaštita im je dosta dobra i mislim da se nikom neda zaj... s tim da ju skine. |
|
|
AKIZIKA
|
To sam i mislio. Program je stvarno super za one koji se bave projektiranjem , a takvi obično neznaju skidat takve stvari nego jednostavno kupe .
Šteta ali svejedno hvala! |
|
_________________ Bezkonačna je ljudska glupost, za svemir nisam siguran!
Nisam stranački ni politički opredjeljen, ja sam samo mali čovijek na netu. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
probaj sa rapidshare searchom.često ljudi na forumima postaju takve stvari. |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
morgan
|
nije to tako ni jeftino
|
|
|
|
|
AKIZIKA
|
pa i nije zato sam gatražio da ga negdje skinem ali je program mrak. |
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Pa, jebemu, ako ćeš raditi projekte za pare - kupit ćeš ga; što će ti to 'za po doma'? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
AKIZIKA
|
Recimo da želim kuću po svojoj želji jednostavno uneseš kvadraturu građevine željni broj soba prozora te visinsku kotu zemljišta ukratko osnovne parametre i program ti to sve lijepo nacrta sa time da imaš mogućnost i postavke el. inst. vodovod i kanalizacije + ako mu daš i cijene materijala imaš i izračun troška izgradnje. Lijepo isprintaš to sve nađeš dip.ing da podpiše projekt i gradiš kuću jeftiniju za izradu projekta. |
|
|
|
|
morgan
|
neki drugi program ti ne bi pomogao?
ovo da će ti netko potpisati projekt bez plaćanja je upitno.... |
|
|
|
|
AKIZIKA
|
Mislim da ću se morati zadovoljiti sa drugim programom autocad-om .
Plaća se podpis samo puno manje nego projekt i potpis.
hvala svima na trudu! |
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
AKIZIKA je napisao/la: ›
Recimo da želim kuću po svojoj želji jednostavno uneseš kvadraturu građevine željni broj soba prozora te visinsku kotu zemljišta ukratko osnovne parametre i program ti to sve lijepo nacrta sa time da imaš mogućnost i postavke el. inst. vodovod i kanalizacije + ako mu daš i cijene materijala imaš i izračun troška izgradnje. Lijepo isprintaš to sve nađeš dip.ing da podpiše projekt i gradiš kuću jeftiniju za izradu projekta.
|
malo si se zaj. Gala nema uopće funkciju crtanja, i uopće nije tako lako kako si ti sebi zamislio. što se tiče troškova izgradnje, nije samo unjeti cijene, neko unjeti i količine rada te odabrati normative, a neko ko se nimalo ne razumije u građevinu to nemože izvesti, bio sam i na seminaru za galu i imam ju tu na poslu i mogu ti reči da nije jednostavno za radiit u njoj ukoliko ne poznaješ standardne normative u graditeljstvu. |
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|