Autor |
Poruka |
Ženska_glava
Ukupno postova: 596 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja recimo volim biti cijelu noć u najdražem pubu sa najbližim prijateljima. Ali... može biti i na drugi način (you all know what I mean)! |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
koji drugi način? kar(t)anje s ekipom? |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
koji drugi način? kar(t)anje s ekipom?
|
dobra fora... dja....... prokužio si! |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
samo mi odgovori jednu jednostavnu stvar, ali nemoj pomisliti da želim zavirivati u tvoju intimu...
ali...
zašto se ova tema nalazi pod mobitelima? |
|
|
|
|
|
Anita_os
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ne previše ljudi u društvu (jer dolazi do, ja bi tamo, ovaj bi negdje dalje, ovom se spava...) + cuga + dobra glazba + ples = (po mom) dobar provod! ..onaj vani..
..što ni malo ne znači da onaj unutar 4 zida nije manje dobar! Uz malo mašte, cijela noć može biti luda! I na kraju se nagradite i odete na jedno Karlovačko i burek usred noći |
|
|
|
|
|
Ženska_glava
|
Isis je napisao/la ( Pogledaj post): ›
samo mi odgovori jednu jednostavnu stvar, ali nemoj pomisliti da želim zavirivati u tvoju intimu...
ali...
zašto se ova tema nalazi pod mobitelima?
|
Da znaš da NEMAM POJMA! |
|
|
|
|
|
Pirgo Ukupno postova: 51 Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Za dobar provod najbitnija je ekipa. Ako se mozes otkacit i zajebavat u nenormalnim razmjerima bez alkohola, droga i cega sve ne znaci da si u pravom drustvu. Kad si u pravom drustvu zabava nece izostati gdje god bili tko god svirao i o cemu god da se pricalo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Ženska_glava
|
Slažem se.....ali nemoj se otkačit previše |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Za dobar provod najbitnija je ekipa. Ako se mozes otkacit i zajebavat u nenormalnim razmjerima bez alkohola, droga i cega sve ne znaci da si u pravom drustvu. Kad si u pravom drustvu zabava nece izostati gdje god bili tko god svirao i o cemu god da se pricalo...
|
eto recepta.
čim je potreban stimulans u vidu alkohola, droge.... znači da neki vrag ne štima. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Ženska_glava
|
tako je... neka ti stimulans bude zabava! |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Za dobar provod najbitnija je ekipa. Ako se mozes otkacit i zajebavat u nenormalnim razmjerima bez alkohola, droga i cega sve ne znaci da si u pravom drustvu. Kad si u pravom drustvu zabava nece izostati gdje god bili tko god svirao i o cemu god da se pricalo...
|
I ja moram potpisati (ne pod prisilom, nego zato što se slažem..) |
|
|
|
|
|
paperje
Ukupno postova: 794 Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la: ›
slažem se, neka fina partijana na otvorenom, noć, toplo, vatra, sise i guzice!
|
izađeš na balkon nakon ponoći tijekom ljetnih mjeseci, zapališ pljugu i otvoriš smokvin list pa udri majstore! |
|
_________________ ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
|
|