Autor |
Poruka |
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol: Nebitno
|
Onak..pa sin mu zida kuću:-d Što se vi čudite? to je kao nešto novo... Evo kažu u našoj županiji 56000 ili kolko nepismenih...bez osnovne... to je tradicionalno ili tijelo HDZ-a, a ovdje kod nas hdsssbsbsosbsnbba... Inati se Slavonijo... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
rizla je napisao/la: ›
Ovo treba pojasniti još samo HDSSB-ovcima. Nama ostalima je jasno odavno.
|
Rezultati posljednjih izbora govore upravo suprotno, govore da ovakove stvari treba pojasniti većini građana koji još uvjek vjeruju u nevinost i poštenje HDSSB-ovaca na čelu s Glavašem.
Ali ništa bolje nisu ni zasluzili nego da ih se pljačka po drugi puta u 20 godina (sjeti se Glavaševe privatizacije 90-ih)! |
|
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
|
Zadnja promjena: PEGY; 24.01.2013. 11:30; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
six Ukupno postova: 94 Spol: Nebitno
|
nek tamo zida i nek tamo ostane i nek povede i prijetelje i rodbinu |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...mislim da se u ovih par zadnjih postova, namjerno ili ne, zaboravlja spomenuti i era vladavine HSP-a.... |
Zadnja promjena: anakonda; 10.09.2009. 10:44; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
audiworld
|
pegy ima pravo.. postoji veza između obrazovanja i glasa na izborima.. O tome piše profesor Šiber.. ako nađem pošaljem onome koda zanima..ili osite na hrcak.hr |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
anakonda
|
...ima veze između obrazovanja i izbora, kako ne....to je vidljivo još otprije, otprilike od poslije rata i najezde doseljenika, uglavnom.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
audiworld
|
yep... brdsko-planinski mentalitet.. sad treba proći 100 godina dok 5 koljeno ne ode u ercegovinu i vrat se sa geni kameni mentalitetom... |
|
|
|
|
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...mislim da se u ovih par zadnjih postova, namjerno ili ne, zaboravlja spomenuti i era vladavine HSP-a....
|
Sorry al kakve veze ima HSP s time što Glavaš gradi kuću u Hercegovini? Osim ako ne želiš reći da će možda i mladeđ HSP-a ići kopati temelje ?XD - ne ne brini to će biti novi način biranja novog predsjednika mladeži HDSSB-a. Tko više kvadrata iskopa tom ide fukcija XD
Ali dosta šale, ozbiljno,kakve veze ima ova tema sa HSP-om? |
|
|
|
|
|
anakonda
|
...pa čitaj sve od početka stranice: spomenula se vladavina HSLS, pa HDZ, pa HDSSBNSBSA, a sve na temu dugova, zaduživanja, protekcije i sl....zar smo zaboravili vladavinu HSP u kojoj je bilo također svega toga? |
|
|
|
|
PEGY
Ukupno postova: 2664 Lokacija: Seychelles Spol: Nebitno
|
Pa i onaj tip iz HSPa je imao neki filmski uradak s guslama,kamenjem i rodnom grudom đe je i stara kuća,al ni stigo do temelja-ošo je prije! |
|
|
|
|
|
Esecker Ukupno postova: 26 Spol: Nebitno
|
nazareth je napisao/la ( Pogledaj post): ›
EVO VAM SLIKA I PRILIKA NAJVEĆEG SLAVONSKOG LOPOVA !
|
Zašto lopov?veliki čovjek Hrvatski vitez Branimir Glavaš,ovi koji te nazivaju lopovom nemaju blage veze sa životom,vjerovati je dasu to oni koji 91 nađoše utočište u Pešti Munchenu,kojekakvim toplicama,nazvati nekoga lopovom samo zato što gradi kuću,čovjeka bez kojeg bi bila upitna obrana Osijeka i šire je bezobrazluk,daj argumente.
ljepi pozdravDrago(Osijek nepokoreni grad) |
|
|
|
|
|
|
PEGY je napisao/la: ›
Mislim da je neobrazovanost velikog dijela građanstva jako povezana s rezultatima na izborima tu oko nas, činjenica je da ljudi iz HDSSBa znaju kako prići takvom biračkom tijelu i iskoristiti ga za vlastiti (bezobrazni i bezobzirni)probitak. Dok oni iz SDPa i HNSa većinom preziru takve birače.
|
Zar to nije dokaz njihove nesposobnosti,a naše sposobnosti.
ljepi pozdravDrago(Osijek nepokoreni grad) |
|
|
|
|
|
audiworld
|
Esecker? ajd dobro...kako volim formulacije tipa HRVATSKI VITEZ... BRANITELJ DOMOVINE itd. Mislim da je sud u Zg dao nepobitne dokaze..a ti mi argumentiraj suprotno... Pola Os gradi tu kuću..ali ti znaš više.. ti si rvat |
|
|
|
|
|
audiworld je napisao/la: ›
Esecker? ajd dobro...kako volim formulacije tipa HRVATSKI VITEZ... BRANITELJ DOMOVINE itd. Mislim da je sud u Zg dao nepobitne dokaze..a ti mi argumentiraj suprotno... Pola Os gradi tu kuću..ali ti znaš više.. ti si rvat
|
Dragi pošteni prepošteni ,kakav sam uostalom i sam,poznajem situaciju u Nepokorenom grada proteklih dvadesetak godina,aktivni sam učesnik,dali,ako se sjećaš poginulih civila ,djece staraca u Nepokorenom gradu,Osječka katedrala je dobila 100 njak pogodaka,preko 1000 civilnih žrtava,nije kolateralna šteta,ciljano su ubijani,opća bolnica je nemilosrdno granatirana,tko nevjeruje postoje snimljeni materijali,suđenje Glavašu je montirano zbog dnevno političkih potreba,na kraju zašto svi vi forumaši se krijete iza nekih ,nazovimo ih šifri,spreman sam otvoreno sa svakim razgovarati,koristeći argumente,ništa čula kazala.
ljepi pozdrav Drago (Osijek nepokoreni grad) |
|
|
|
|
|
|
|