Autor |
Poruka |
kraljzivotinja
Ukupno postova: 19 Lokacija: višnjevac Spol: Muško
|
ja sam na svim tim stranicama...kao mlađi sam harao...sada jebeno mi se neda vise iz šupljeg u prazno radi čiste ševe,ili nekih poluveza...uglavnom:bilo je dobro dok je trajalo!!!!..i bilo je svega uvijek mozes naletiti na nekog normalnog...curam ja teze jer ima hrpa seljačina..a nama normalnim muskima je zbog tih seljacina teze stupit u kontak i razgovor.
www.trosjed.net.hr
to posjetite necete se razocarati,cista zajebancija... |
|
_________________ kraljzivotinja |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
sad hoces reci da nisi nikaa cula za japanske kuglice ???? |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Čula, čula.... samo nisam stigla probati |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Ha, zaintrigirana ovim postom postavih profil ( osnovni) na Iskricu..i nevjerovatno, ALI - u roku 12 sati stiglo je 11 poruka!!!???
Što to znači:
- da je jako puno usamljenih ljudi?
-da se puno ljudi voli sprdati?
- da današnji Hrvati vide p**u samo na monitoru ekrana????
WTF??? |
|
|
|
|
|
grummer
Ukupno postova: 35 Lokacija: Baranjske močvare Spol: Muško
|
ma registrirao sam se na iskrici, ima već dosta vremena, i sreo zanimljivih ljudi, rijetko naletio na neke čudake ali nisam se s nikim nikada našao, nisam još imao tu potrebu |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Uuu, ovo je fenomenalno! K´o kinder surprise - razmotaš i tek tada vidiš što si dobio.
Aaa, jel´moš vratiti ako ti se ne sviđa??? |
|
|
|
|
|
Neko... Ukupno postova: 9 Spol: Muško
|
Bio sam na Iskrici registriran cca pola godine (doduše, ne baš i previše aktivan), no mislim da ipak imam dovoljno iskustva s tog sajta za reći da doslovno - NEMA PRAVILA! Istina, bilo je svakakvih poruka, no imam i jedno jako lijepo iskustvo. Slušajući instinkt (srce?) odlučio sam se naći s jednom curom na kavi, ponovili smo susret već idući dan (na njezinu inicijativu!) i sve je prešlo u jednu turbo lijepu vezu!!! Koju sam ja - idiot - prekinuo nakon otprilike pola godine, iz razloga koji za ovu priču nisu previše bitni. Recimo da nisam tada shvatio koliko je zapravo volim... Iz današnje perspektive, bila je nešto najljepše što mi se dogodilo u životu!
I što sad misliti o Iskrici?...
(što se tiče Smokve, tamo sam se isto jednom ulogao, prije cca tri godine, no ne sjećam se da sam ikad napisao post...) |
|
|
|
|
|
water
Ukupno postova: 140 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ej neko...
ako požuriš možda još stigneš ispraviti što si uprskao...
a što se tiče iskrice, čula sam da su mnogi tamo doživjeli najljepša iskustva životu...
iskrica ne pokazuje broj zdrkanih ljudi oko nas nego usamljenih |
|
|
|
|
|
Neko... Ukupno postova: 9 Spol: Muško
|
E moja vodice, prošo voz... Čak je, imam osjećaj, išao i jedan "Express" nekoliko mjeseci kasnije, ali i na taj sam zakasnio...
A treći nikad nije stigao... |
|
|
|
|
|
aquarius33
Ukupno postova: 19 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Za one koji traže nešto više....
Posjetite nećete se razočarati......ili možda hoćete!!!
http://www.amateri.cz/ |
|
_________________ VODENJAK, lat. AQUARIUS |
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
lol, izvlacenje teme iz ropotarnice povijesti (za sve je mungos kriv i tekst o nabrijanim butrama koje ne mogu naci one night stand)
price o upoznavanju ljudi preko interneta su me do prije 5 i kusur godina u pravilu ostavljale ravnodusnom s dozom nevjerice dok mi jednog dana nije dopizdilo emotivno samovanje pa se regala na iskrici - jedan onako iskreni profil, bez fotke, nadobudih odgovora na ona zadana pitanja (htjela sam da moja inteligencija dodje do izrazaja - hahaha) i onda potraga. upoznah dvoje - troje normalnih i usamljenih ljudi u zg i okolici, a onda i neke u osijeku: s 1. sam jednom izasla na cugu (thanks but no thanks), a s 2. sam u (sretnoj) vezi vec godinama
sve u svemu: nakon 2 mjeseca iskričarenja nadjoh ono po sto sam na iskricu i dosla; cim je postalo ocito da ce redovne cugice prerasti u nesto ozbiljnije, obrisala sam profil na iskrici (a i on), and that's all folks!
sto je pisac htio reci: nije istina da se na tim dating-mating sajtovima pojavljuju samo kojekakve moralne i karakterne nakaze: uz malo truda i trunčicu srece moze se pronaci ljude za druzenje, prijateljevanje pa cak i za long term relationships naravno i za casual sex ako je to nekome poanta lol |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
evil monkey je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sto je pisac htio reci: nije istina da se na tim dating-mating sajtovima pojavljuju samo kojekakve moralne i karakterne nakaze: uz malo truda i trunčicu srece moze se pronaci ljude za druzenje, prijateljevanje pa cak i za long term relationships naravno i za casual sex ako je to nekome poanta lol
|
Prije će bit uz jako puno truda i ogromnu sreću. |
|
|
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|