Autor |
Poruka |
Kodrann
Ukupno postova: 521 Lokacija: Between shit and piss... Spol: Nebitno
|
Stella1989 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma stoka! Svaka generacija sve je gora i gora!
|
jebote koji je kok klinkama 15-20 da se furaju na te jebene yugioh i hello kity pizdarije? ne znam jelmi više na živce ide to ili one sandale na vezanje koje sve koke ovo ljeto nose. |
|
|
|
|
|
Stella1989
Ukupno postova: 2929 Spol: Žensko
|
Kodrann je napisao/la: ›
|
jebote koji je kok klinkama 15-20 da se furaju na te jebene yugioh i hello kity pizdarije? ne znam jelmi više na živce ide to ili one sandale na vezanje koje sve koke ovo ljeto nose.
|
De čovječe...koji je tebi? Pa što ako mi se sviđa Hello Kitty i sl..? Ako mi se to sviđa, moj problem. Ti nemaš nikakav avatar, pa si ga bolje nabavi, nego što kritiziraš moj
Jel ti to ideš po forumima i kritiziraš svakoga tko ima sliku nekog lika iz crtića? ? |
Zadnja promjena: Stella1989; 21.09.2009. 0:54; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
jebote koji je kok klinkama 15-20 da se furaju na te jebene yugioh i hello kity pizdarije? ne znam jelmi više na živce ide to ili one sandale na vezanje koje sve koke ovo ljeto nose.
|
Imaš ti pravo, bolje da se furaju na Sotonu i osnuju kult štovanja serijskih ubojica. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Stella1989
|
Frost je napisao/la: ›
|
Imaš ti pravo, bolje da se furaju na Sotonu i osnuju kult štovanja serijskih ubojica.
|
Hehe, ovo je stvarno dobro! |
Zadnja promjena: Stella1989; 21.09.2009. 1:04; ukupno mijenjano 5 put/a. |
_________________ Ace Ventura: I'm ready to go in, Coach, just give me a chance. I know there's a lot riding on it, but it's all psychological. Just gotta stay in a positive frame of mind. |
|
|
|
punk urac
Ukupno postova: 233 Spol: Nebitno
|
kodrann istinu zboriš... tek sad skontah da si u pravu;) svaka druga ženska s helo kiti a i te sandale... hahahahahhahahah |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
De tko je to promijenio naslov u ''Hello Kitty avatari''? Hehehehehe
Gdje je nestao vandalizam? Ili je ovo nova tema posvećena Hello Kitty? |
Zadnja promjena: Stella1989; 21.09.2009. 1:11; ukupno mijenjano 2 put/a. |
|
|
|
Tristia
Ukupno postova: 124 Spol: Žensko
|
odoše u offtopic.. hm.. oću ja sad otić u offtopic offtopica? offtopicova?
offtopicni offtopic? |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
hello kitty je vražje djelo |
|
|
|
|
|
separated
Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
punk urac je napisao/la: ›
kodrann istinu zboriš... tek sad skontah da si u pravu;) svaka druga ženska s helo kiti a i te sandale... hahahahahhahahah
|
ja sam ona izmedju svake druge |
|
|
|
|
|
dreamer
Ukupno postova: 241 Lokacija: tu i tamo Spol: Nebitno
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
hello kitty treba zatuć lopatom, saranit i polit vapnom |
|
|
|
|
|
dreamer
Ukupno postova: 241 Lokacija: tu i tamo Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hello kitty treba zatuć lopatom, saranit i polit vapnom
|
hahahaha, dada, ustvari ne, mogla bi oživjeti kakva je, ne bi me čudilo...najbolje bi je bilo onda nakon zatucanja lopatom kremirati |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Stella1989 je napisao/la: ›
Hehe, ovo je stvarno dobro!
|
|
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
mali_ivica
Ukupno postova: 2703 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kodrann je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
PS: Pokušavaju valjda ostaviti dojam da su nevine...
Meni Đigiraju one sandale ko u Xene princeze ratnice... Kad mi takva prođe samo gledam hoće li mi iz leđa izvadit mač i glavu odcaparit!
Umjesto da se skupa milujemo... |
|
|
|
|
|
Stella1989
|
mali_ivica je napisao/la: ›
Kodrann je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
|
PS: Pokušavaju valjda ostaviti dojam da su nevine...
Meni Đigiraju one sandale ko u Xene princeze ratnice... Kad mi takva prođe samo gledam hoće li mi iz leđa izvadit mač i glavu odcaparit!
Umjesto da se skupa milujemo...
|
Ja volim Hello Hitty, al ne furam te Ksena sandale, uopće ni ne nosim sandale
Samo svoje RBK skejte il' japanke |
|
|
|
|
|
|