Autor |
Poruka |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Eto mene ugodno iznenadio Woverine. Pogotovo Liv Schreiber koji totalno ukrao film Jackmanu. Jedina sasvim netipična uloga za njega. Inače je uvijek neki šmokljan. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Kupus
Ukupno postova: 12 Spol: Muško
|
Knowing (2009)
Godine 1959., kao dio ceremonije otvaranja nove osnovne škole, grupa učenika dobiva na zadatak napraviti crteže o tome kako oni vide budućnost. Njihovi crteži zapečatit će se u vremensku kapsulu i spremiti na period od 50 godina. Međutim, jedna tajanstvena djevojčica popunjava svoj papir redovima naizgled nasumičnih brojeva za koje tvrdi da joj šapuću nevidljivi ljudi…
Godina je 2009., i učenici osnovne škole “William Knowles” otvaraju vremensku kapsulu koja je zakopana već 50 godina. Šifrirana poruka jedne tajanstvene djevojčice završava u rukama mladog Caleba Koestlera (Canterbury). Calebov otac, John Koestler (Cage), dolazi do zapanjujućeg otkrića: šifrirana poruka sa savršenom preciznošću predviđa datume, broj žrtava i koordinate svake velike katastrofe u zadnjih 50 godina.
Kako otkriva sve više tajni dokumenta, John shvati da on predviđa još tri katastrofe – a posljednja nagovještava razaranja na globalnoj razini. Uz pomoć Diane Whelan (Byrne) i Abby (Robinson), kćerke i unuke autorice tajanstvene poruke, on započinje uzbudljivu utrku s vremenom kako bi spriječio konačnu katastrofu.
Podatci o filmu IMDB
Trailer Youtube - HD
Download - torrent mininova
Hrvatski titlovi
Sto vise reci osim jos jedne odlicne uloge Nicolas Cagea. Film se svakako isplati pogledati. |
|
|
|
|
|
Dylan
Ukupno postova: 818 Lokacija: New York Spol: Muško
|
Kupus je napisao/la: ›
Sto vise reci osim jos jedne odlicne uloge Nicolas Cagea. Film se svakako isplati pogledati.
|
Nicolas Cage |
|
_________________ People are crazy and times are strange
I'm locked in tight, I'm out of range
I used to care, but things have changed |
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
trenutno gledam seriju true blood. serija o ljudima, vampirima koji su izašli u javnost i ostalim čudima. trenutno ide druga sezona koja je još i bolja od prve, što je rijetkost. ako vas zanima proguglajte na tv.com - u. |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
filmovi, zoidberg, filmovi
The Informers - onak... ne kontam film. uopće.
The Boat That Rocked - otkačen film o kratkoj povijesti piratskih radio postaja u Velikoj Britaniji. Pogledati, vrlo zabavan film 7/10 |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Eleonora
Ukupno postova: 36 Spol: Nebitno
|
[quote="Dylan";p="263345"]
bazooka_joe je napisao/la: ›
Upravo odgledao District 9, kino rip, ali dobra slika i zvuk.
Mislim da ću potrošiti hrpetinu para kada dođe u naša kina, film je prejeben!
|
O da, jebenica
Valja |
|
|
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Paul Blart: Mall Cop - ne znam što se događa s komedijama u zadnje vrijeme... u zadnjih ne znam koliko godina nisam vidio smiješnu komediju osim Get Smart i The Hangover. Paul Blart se uklapa u sivilo i prosjek. 2-3 dobre fore i to je sve, a da stvar bude još gora, priča je isklišejizirana da isklišejiziranija ne može biti. 4/10, pogledati ako baš morate. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
Bronson...zbiva se uzatvoru i u njegovoj glavi.izvrsno odglumljen |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Dylan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Kupus je napisao/la: ›
Sto vise reci osim jos jedne odlicne uloge Nicolas Cagea. Film se svakako isplati pogledati.
|
Nicolas Cage
|
bzvz sam potrošio tih sat i pol života...priča je dobra...al malo mi je pretjerano na kraju sa onim svemircima...na kraju mi još postao smiješan film zbog toga...al inače do kraja je sasvim ok film... |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
district 9
brutaliti od filma! definitivno pogledati. rijetko neklišeiziran film, originalno do bola, kombinacija punokrvne akcije, brutalnosti a la quentin tarantino, snažnih emocija i jedne nažalost istinite slike generalne ljudske prirode. veliki plus ide i ostavljanju mogućnosti za nastavak. i samo za kraj: peter jackson!
iako teško da može bolje ostavljam prostora za nešto što bi me moglo do kraja oboriti s nogu tako da
ocjena 9/10 |
|
|
|
morgan
|
večeras se sjetih onog starog filma sa alienima u Alien Nation, gdje su prikazani sa svim ljudskim porocima.ako niste, pogledajte pa uporedite sa Districtom. |
|
|
|
|
morgan
|
večeras će biti Brokeback mountain a vjerujem da niste znali da imai drugi dio istog.evo trailera
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P4kuD7-FiTk[/youtube] |
|
|
|
|
lanica Ukupno postova: 36 Spol: Žensko
|
Ne znam jel netko napisao, ali film The midnight meat train je onako.. U najmanju ruku, brutalan. Tko voli takve neke hororce, svakako nek pogleda.
The hangover - jedna od boljih komedija koje sam pogledala u zadnje vrijeme.
Jedan doooosta star film, ali meni jedan od boljih, stravične legende iliti Urban legend. To svakako vrijedi pogledati, tko voli horore i trilere.
Jumper, Hancock, I'm legend - 3, po meni, vrlo slična filma i meni super. Pogledala sam svaki po 2 x xDD
I za kraj, Alvin and the chipmunks - onako obiteljski. Njega sam isto 2x pogledala. Volim takve |
|
_________________ "God created a few perfect people. The rest are right-handed." |
|
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
history of violence - viggo ili ti ga aragon predobro odglumio bivšeg ubojicu mafijaša koji se sakrio u zabiti gdje su ga skontali nakon nekog vremena pa lik počeo opet ubijat, šta će kad mora..... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
|
|