Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Meni treba razlog da ne pijem! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
samo cedevita...tu i tamo coca-cola....i tako cijeli život...do sada ... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
samo cedevita...tu i tamo coca-cola....i tako cijeli život...do sada ...
|
otiće ti jetra |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
samo cedevita...tu i tamo coca-cola....i tako cijeli život...do sada ...
|
otiće ti jetra
|
haha znam...a štaš...volim riskantan život |
|
|
|
|
|
DARCHO
Ukupno postova: 242 Lokacija: citybosutsko Spol: Muško
|
|
|
|
pcelicaaa
Ukupno postova: 184 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
nemam doticaja s alkoholom od 30.5.2009.... i bas mi je super.....ne fali mi cuga ni najmanje... |
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
prosjek 2 piva dnevno. subote ne računam. ali pivo i samo pivo. čudim se što mi je trbuh još uvijek uz kralježnicu =O |
|
|
|
|
|
NAS2
Ukupno postova: 77 Lokacija: NIJR BAJ Spol: Nebitno
|
kak vi jebote možete komentirat o OSJEČKOM životu kad ste tak mali.., hihi,hihi.., tko je damir urban??? tko je branko črnac??? tko ste vi.., nemojte mi se više javljat u nekim glupim pozama. naravno da štujem domače slušače.., ich liebe dich.,tung!!!!grounap! hhh, hu iz kurtkobejn? ko je jebeni nele karajlić madrfakr kakog zemlja neće imat bar još neko vrijeme, a dobićega!!joj kak bi sad odljepio na neku dobru stvar od bareta.. |
|
_________________ sutra ću |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
ništa... |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...godinama ništa.....nekako mi se gadi alkohol....izgleda da sam i prošlom životu previše domaće šljive popila .... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
separated
Ukupno postova: 31 Spol: Nebitno
|
alkohol i ja = nula bodova |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Nekad sam lokao, onda sam samo pio, a u zadnje vrijeme otkako ne jedem ko čovjek, pijem ko svinja...kad god stignem i uspijem nać nekog pametnog alkokola.... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
ločem ja kad se nešt mal jače slavi, ovak samo ponekad pivo dva tri pet il litru bijelog mal boljeg vina, čisto radi zdravlja |
|
|
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol: Muško
|
pije se pije, preko ljeta najviše gemišt i pivo, a ponekad i vodka šveps, bambus dolazi na red u zimu.... |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
poprilično puno konzumiram.. najviše pivo, bambus, red bull-vodku, pelin. xD |
|
_________________ ..vama ne treba govorit, vama treba zapovjedit, neću se borit sa bjednikom kad nemam šta pobjedit. |
|
|
|
|
|