Autor |
Poruka |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
nisam znao gdje da smjestim ovu temu posto nema nekakve rubrike uređenje doma... ima ono vrt i cvijece al mi bilo glupo među vrt staviti krečenje sobe...
ne znam u koju boju da okrecim spavacu sobu... samo da nije bijela ili crvena... imam osjecaj da se dosta ljudi kuzi u boje tipa koje smiruju, koje podizu i sl. pa bi molio misljenje...
sad ce svi dignut frku sa nekim kometarima tipa kako glupo bla bla bla bmk... al ne da mi se traziti i lakse mi je tu pitati nego se za*ebavati i traziti po netu hehe lijen sam jbg |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
....svijetlo zelena, al pazi da ne dobiješ onu bolničku boju....plava je također ok, smiruje stres ali svijetla.....žuta uglavnom podiže, tako da baš i nije izbor za spavaću sobu...također, možeš se i poigrati s bojama, pa jedan zid u plavo, drugi u bijelo ili ih jednostavno dvije boje podijeliti po zidovima, opet ovisi o samom razmještaju sobe....tamno ljubičasta isto smiruje.....
...roza je također zgodno .... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
boja bijele kave mi se čini isto okej, i naravno gore navedene svjetlo zelena i plavkasta... |
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nisam znao gdje da smjestim ovu temu posto nema nekakve rubrike uređenje doma... ima ono vrt i cvijece al mi bilo glupo među vrt staviti krečenje sobe...
ne znam u koju boju da okrecim spavacu sobu... samo da nije bijela ili crvena... imam osjecaj da se dosta ljudi kuzi u boje tipa koje smiruju, koje podizu i sl. pa bi molio misljenje...
sad ce svi dignut frku sa nekim kometarima tipa kako glupo bla bla bla bmk... al ne da mi se traziti i lakse mi je tu pitati nego se za*ebavati i traziti po netu hehe lijen sam jbg
|
|
|
|
|
|
|
beziljy
Ukupno postova: 367 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sad ce svi dignut frku sa nekim kometarima tipa kako glupo bla bla bla bmk... al ne da mi se traziti i lakse mi je tu pitati nego se za*ebavati i traziti po netu hehe lijen sam jbg
|
|
kud brate najskuplju
al da je dobra...i više nego odlična
Psycho pogledaj malo feng shui |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
|
auuu @Ingo, predobro... sve moguce nijanse...
boja lavande mi se cini cak i dobra, ali onako malo tamnije i da vuce vise na plavu...
sta je uopce sad kao moderno hehe? ja sam ono djete razdoblja krecenja soba u bijelo XD XD |
|
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...moderno je u boji.... ...feng shui također, zapravo uređenje doma po tim pravilima nije loše, a ni ne zahtijeva puno....
feng shui uređenje spavaće sobe |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
PsychoSoldier
|
heh, mislio sam ju srediti u minimalistickom stilu, manje je vise jer me zivcira hrpetina stvari... znaci samo krevet, nekakva komoda i mislio sam utrpati i komp, ali sad vidim da ga ne bi trebao staviti u spavacu sobu :/
a nest cu iskombinirati... thx na savjetima |
|
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
auuu @Ingo, predobro... sve moguce nijanse...
boja lavande mi se cini cak i dobra, ali onako malo tamnije i da vuce vise na plavu...
sta je uopce sad kao moderno hehe? ja sam ono djete razdoblja krecenja soba u bijelo XD XD
|
'moderne' su ... boje
a sad koje ces boje odabrati ovisi o tebi. Ne moze ti nitko reci sto je za tebe dobro ili u cemu ces se ti osjecati ugodno.
Ja sam svoju sobu obojao u drecavo zutu, pa su mi govorili da cu biti zivcan i da necu moci spavati. Nisam ni malo zivcan, jer kad udjem u sobu kao da me sunce obasja ... a kad idem spavati onda je mrak pa ne vidim boju.
Dulux je skup, ali imaju najvecu paletu boja. Onu boju koju odaberes i dobijes. Boja je jako kvalitetna, postojana, dobro pokriva i periva (mozes ubijati komarce po zidovima i proljevati crveno vino). |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la: ›
(mozes ubijati komarce po zidovima i proljevati crveno vino).
|
isto ko kad nakrkaš emulziju nakon krečenja
al da, s emulzijom boja izgleda više plastična... |
|
|
|
|